Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu benfica uefada yarı final oynadığımız benfica yerine olsaydı uefayı kesin alırdık.

Galatasaray ikinci yarı biraz daha istekli oynarsa rahat alır maçı. Benfica çok saçma oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chedju,Muslera,Sneijder... Şu adamlarda ki hırsa bak sorsan elin gavuru derler ama adamlarda ki hırsa formayı sahiplenmeye bak. Diğer tarafta sözde bizim evladımız olan Burak bile bile cezalı duruma düşüyor,ayıptır.

• Ben basardım valla 2.sarıyı da, ilk sarısı da ağır oldu bence.
  • Bu Şampiyonlar Ligi müziği her seferinde beni etkilemeyi başarıyor. Nasıl bir eser lan bu ?
  • Sabri out yasin in Klasik dizilişe dön adam gibi top oynarız
  • merhaba ben umutoviç beni özlediniz mi?

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45
  • NIASSE KWUOKE BUNLARDAN BİRİ OLSA ÖNDEYDİK

• Madem ilerde oynuycak sabriyle denayer yer deistirmesi gerek. Buragin yerine de yasin girmeli.ama biliyorum ki hamza ayni kadroyla cikacak 2. Yariya

• Tam yasin e gore mac tam.

• Bilalin böyle maçlarda oynamaması gerekir.Rodrieguezin ayağı iyi top yapıyor tam bu maçın adamı.Ama siz olsanız oğlunuzu oynatmazmısınız? Banned Hamza!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Beyler cok kotu oynuyosunuz.Bu Hamza nasil hala bu kulupte ekmek yiyor

benfica deplasmanında oynuyorsun etimesgut çengelspor deplsmanında değil.

Artik bu oyun icinize islemis sizin.Juventus,Schalke deplasmanlarinda rakiplere kok sokturen takim bu degil miydi?

bu kadroyla nasıl bir oyun bekliyorsun? burak gibi top tutamayan forvetin var kanatlardan yardıracak adamın yok, hızlı kontra atağa çıkamıyorsun bu kadroyla anca böyle gol yememeye oynarsın.

• defansın arkasına sarkmaktan başka hiçbir düşüncesi olmayan bir forvetimiz var.şu takıma gignac cuk otururdu aga.
  • Topu gaitana verin ve gerisine karismayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak oyundan çıkmazsa %100 kırmızı görecek. Oyundan alın şu yeteneksizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Denayer'in pozisyonu faul değildi çok tehlikeli olabilirdi. Burak da kırmızıdan ucuz yırttı bence.

Yok daha neler koluyla itti foul kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Benfica cidden cok kötü durumda,kadro olarak gördügüm en kötü benfica kesinlikle,lígde de kötû durumdalar,taraftarı da macı fullememis,belli ki kırgın taraftar...iddia ediyorum gs'nin kadrosu su anki benfica'dan daha iyi ve bu macı gs'nin kazanmaması sürpriz olur

Vay anasını havaya bak yarım asırdır Benfica'yı takip ediyor sanki. Molde'nin en güclü kadrosuydu herhalde son 1 asirdaki.

• ağır çekimlerde falan dikkat ediyorum da burak'ın ayağına top bile yakışmıyor. halı sahada adam eksikliğinden çağırılanlara benziyor.
  • Poldi sağ beke geliyor,s10 libero oluyor,Sabri ise bildiğin serbest oynuyor. Ulan Hamza bir gün de şu yerli severliğin tutmasın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kafaniz mi iyi? Umut girer burak çıkarsa Sanki yedeklerde drogba var da girecek bizi kurtaricak.Yasin sabri degisikligi lazim su anda.

• Bu arada Benfica mahalle takımı gibi oynuyor Gaitan'a ayak uydurabilecek bir tane oyuncuları yok.
    Gördüğüm kadarıyla birkaç as oyuncusu da maçta oynamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.