Şimdi Ara

<<SL75 İncelemesi (HuNTeR_1907 tarafından)>> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
20.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

bu telefonla foto çekmek isterdim doğrusu

Niye yavO kadar n70 kullandın

içimde böyle bi istek uyandı ,ciddiyim.

Şaşırdım yav3.2mp p850,k750i gibi telefonlarda varken..

• Acaba telefonun altına takılan gerçek flaşı alsam nasıl sonuçlar alırım

ayrıca bir video örneği..

az ışıklı ortamda;gece modu,artı kamera ışığı kullanılarak çekildi(fotoğraf çekerken 2 kere patlayarak kullanılsa da ;video için ışık olarak da kullanılabiliyor..)

http://rapid-share.de/files/21691780/video156.3gp.html

- yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 29 Mayıs 2006; 18:10:18 >
  • 10 üzerinden 9.9 vermişsin merak ettim 0.1 puanı nerden kırdın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakinn

10 üzerinden 9.9 vermişsin merak ettim 0.1 puanı nerden kırdın?

hayırdır..artık bu topice girmeyeceğim,birşey yazmayacağım diyordun..

ve yine aşağılamak amaçlı bir mesaj yazmışsın..cevap vermiyorum sana..
  • O senin önyargın sadece 0.1 puanı nerden kırdığını merak ettim ne var olayı bu kadar büyütecek.
  • quote:

O senin önyargın sadece 0.1 puanı nerden kırdığını merak ettim ne var olayı bu kadar büyütecek.

yoo..önyargım falan değil..Büyütmüyorum da..

ayrıca;"artık bu topice girmeyeceğim,birşey yazmayacağım" diyordun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 29 Mayıs 2006; 19:14:48 >
  • ben sadece 0.1 puanı nereden kırdığını sordum sen bundan aşağılama amacı güttüğüm çıkarımını yapıyorsan bu önyargılı olduğun anlamına gelir topice birdaha girmeyeceğim hususuna gelince sende bana cevap vermeyeceğini (ben senden zaten bi cevap beklemiyorum ben 9.9 puanı veren arkadaşı muhattap almıştım.) yazdığın halde maşşallah döktürüyorsun (cevap cevap üstüne ) :))))
  • quote:

ben sadece 0.1 puanı nereden kırdığını sordum sen bundan aşağılama amacı güttüğüm çıkarımını yapıyorsan bu önyargılı olduğun anlamına gelir topice birdaha girmeyeceğim hususuna gelince sende bana cevap vermeyeceğini (ben senden zaten bi cevap beklemiyorum ben 9.9 puanı veren arkadaşı muhattap almıştım.) yazdığın halde maşşallah döktürüyorsun (cevap cevap üstüne ) :))))

arkadaşım,dikkat edersen senin bu topice mesaj yazman üzerine sana cevap yazdım..
    sen buraya birşey yazmasan yazmazdım :)
  • evet gerçekten komik :)
  • quote:

evet gerçekten komik :)

ne komik? :)
    ve şu an soylu forumda değil..yarın falan girer herhalde :)

ve bende birazdan çıkacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 29 Mayıs 2006; 19:41:38 >
  • ne komik olacak cevabın tabiki sebep olmazsa sonuçta olmaz bu ilişkinin farkında olman güzel!
  • quote:

ne komik olacak cevabın tabiki sebep olmazsa sonuçta olmaz bu ilişkinin farkında olman güzel!

sebepte çok değil mi?bir daha bu topice yazmayacağım deyip yazman..

bu çelişkiyi anlaman güzel!
  • ya ben ne diecem yarın telefonu serwise werecem de konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar gözünüzü seweyim yardımcı olun bana.

sorunlar sırasıyla
    - video kaydederkne hata
    - video izlerken donma ve kapanma
    - notlar menüsüne ekleme yaparken donma
    - ŞARJ süresinin çok ama pil ömrünün az olması

sorun % 90 ihtimalle yazılımsal ve dolayısıyla da bana firmware yüklemesi yapıp gerş werecekler.

Soruma gelince firmware şu anda bende ki wersiyonu 31 bir yabancı forum sitesinde 35 versiyon numaralı firmwareden bahsediolardı 35 numaralı wersion acaba hazırmı.

Firmware yüklemesi yapılırken telefonda kayıtlı olan belgeler resimler adres defteri notlar filan siliniyormu..

birde söleyim ayarlarda biçim denen bi şey war sakın merak etmeyin.. ben ettim siz etmeyin

• quote:

o sen hala aynı yerde takılıp kalmışsın (topice tekrar yazıp yazmamam konusuna) her ne kadar sende bana cevap vermeyeceğini yazmıştın (buda senin için bi çelişki oluyor) 0.1 lik notu nerden kırdığını sana sormamakla birlikte madem o kadar çok heveslisin cevap yazmaya o zaman sence nerden kırmıştır bu notu onu açıklada konu kısırdöngüden kurtulsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakinn -- 30 Mayıs 2006; 22:26:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackbox46

ya ben ne diecem yarın telefonu serwise werecem de konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar gözünüzü seweyim yardımcı olun bana.

sorunlar sırasıyla
    - video kaydederkne hata
    - video izlerken donma ve kapanma
    - notlar menüsüne ekleme yaparken donma
    - ŞARJ süresinin çok ama pil ömrünün az olması

sorun % 90 ihtimalle yazılımsal ve dolayısıyla da bana firmware yüklemesi yapıp gerş werecekler.

Soruma gelince firmware şu anda bende ki wersiyonu 31 bir yabancı forum sitesinde 35 versiyon numaralı firmwareden bahsediolardı 35 numaralı wersion acaba hazırmı.

Firmware yüklemesi yapılırken telefonda kayıtlı olan belgeler resimler adres defteri notlar filan siliniyormu..

birde söleyim ayarlarda biçim denen bi şey war sakın merak etmeyin.. ben ettim siz etmeyin

notlarla ilgili hiçbir sorun yaşamadım..ama video ile ilgili olaya gelirsek;
    bende o sorun nadir oluyordu..öyle sık karşılaştığım bir sorun değildi video kaydederken donma..ama bazen tam video çekmen gerekiyor ve sinir ediyordu..video izlerken ise az da olsa sorunla karşılaşılaşabiliyordum...

amaaaa(müjdeli haber)

bir umutla;gprsten fw update yaptım..versiyon 35i yükledim..(en son versiyon oymuş..)1 kere bile karşılaşmadım sorunla..

telefon şu an mükemmel çalışıyor..sorunsuz(41 kere Maaşallah)

hatta az önce ard arda;
    10dan fazla video çekip,tam ekran,normal izledim..videolar arasında hızlıca geçiş yaptım..tekrar videolar çektim,ondan önce de 4dk,3,30dk,2,25dk videolar çektim denemek amacıyla..ard arda.. vs..

"hiçbir sorun yok.."

yani telefonda karşılaştığın hiçbir sorun kalmayacak demektir..siemens sorunları halletmiş yeni fw'de..

için rahat olsun..

ayrıca versiyon güncellemek için;
    menü>ayarlar>telefon ayarları>cihaz yönetimine gel(tabi buraya gelmeden önce edge'i yani gprs'i aç) ve yeni senkronizasyonu başlat de, o sana soracak yeni versiyon indirilsin mi diye..boyutunu da gösterecek..
    evet de;
    indirsin..sonra güncelleme yapılsın mı diyor,telefonu kapat aç,tekrar aynı bölüme gel,aynı işlemi yap,bu sefer telefonu kapayacak ve ekrana siemens update p...adını hatırlayamadım ama böyle bir yazı gelecek ve dolmaya başlayacak..

2 tavsiyem var(önemli),
    telefonunda şarj dolu olsun..veya yarıda falansa ekran parlaklığını kısman yeterli..kısa bir iş,

2. telefonunda bi 20 kontör bulunsun..bende 905kb indirmişti..60 kb=1 kontör..ona göre hesapla yani

sonra yükle fw 35i..evden,servise vermeden telefonu..30 dkda(indirme+güncelleme) ve sorunsuz bir şekilde kullan..ayrıca bu fw'de dosya silme taşıma işlemi biraz daha hızlı

kolay gelsin

(bende 24 vardı..demek 31e kadar bu sorunlar<az da olsa>devam ediyormuş..ta ki;35e kadar)

ayrıca;
    versiyon güncelleme de hiçbirşey silinmiyor..sadece sistem dosyalarını telefon otomatik değiştiriyor o kadar..

ve o biçimlendir;
    tüm hafızayı boşalt demek..yapmışsın sanırım

şarjı ne çok süper ne çok kötü..300/5 zaten..çok kullanırsan az gider,az kullanırsan çok..kullanıma bağlı..

eğer daha fazla gitmesini istiyorsan ekran parlaklığını kısabilirsin

versiyonu hayırlısıyla bir yükle(yükledikten sonra;*#06# yap..35 veya daha üstü ise versiyon yüklenmiş ve telefon tamamen sorunsuz bir hale gelmiş demektir)tıkır tıkır kullan

ayrıca telefon 1.30 saat civarı şarj oluyor..tabi tamamen bitmediyse..

şu an gerçekten sorunsuz telefon.videolarda atmıştım..onlarda da sorun yoktu..versiyon 24te nadir de olsa olabiliyordu sorun..ama izlerken de sorun yok..versiyonu ilk fırsatta güncelle derim

umarım yardımcı olabilmişimdir..

uzun lafın kısası(sonuç olarak)
    çok nadir de olsa sorunlar bazen can sıkabiliyordu..şimdi tıkır tıkır..vakit kaybetme..hatta bu yazıyı okurken fw güncellemeye başla

edit;
    yine denedim yine sorun yok..kesin yani

bu eski fwlerde sorun olabilmesi gayet doğal..nokiada da,siemenste de,sony ericssonda da..çoğu telefonda olur bu..zaten sorun olmasa dört dötlük olsa yeni fw yapmaz adamlar

belki fw 36,37,38...de falan;sorun olmadığı için telefon hızı,kamera performansı,ses kalitesi(35te audio=2) falan artabilir..

mesajı fw güncelleyip,sorunsuz olduğundan emin olduktan sonra(biraz geç) yazdım..umarım uğraşıp,telefonu servise vermemişsindir..bi de telefon bikaç gün(2-3) serviste kalıyor..halbuki yarım saatlik iş fw güncelleme..

geç kaldıysam kusura bakma kardeşim

biraz uzun oldu yazım..kusura bakma

sl75'i alacaklara tavsiyem;telefonda en az versiyon 35 yüklü olsun,yüklü değilse yükletin veya gprsten update yapın..en ufak sorun kalmıyor..ve telefonun performansı biraz artıyor..ayrıca bende versiyon 24 vardı..onda video 1.30 dk dı bunda 16.30

quote:

quote:

o sen hala aynı yerde takılıp kalmışsın (topice tekrar yazıp yazmamam konusuna) her ne kadar sende bana cevap vermeyeceğini yazmıştın (buda senin için bi çelişki oluyor) 0.1 lik notu nerden kırdığını sana sormamakla birlikte madem o kadar çok heveslisin cevap yazmaya o zaman sence nerden kırmıştır bu notu onu açıklada konu kısırdöngüden kurtulsun.

Ne bileyim ben niye kırmıştır..ayrıca buraya yazmayacağım demiştin..sen yazdığın için bende sana yazıyorum dikkat edersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Haziran 2006; 11:21:54 >

• sl75,sıfır ışık(telefon flaşı ile)
     <<SL75 İncelemesi (HuNTeR_1907 tarafından)>>
  • biraz farklı zamanlarda da olsa aynı yerde 6680,sl75,d500 fotoğrafları çektim..d500 ile bugün çektim..
    en şanslısı bu çünkü;ışığın en iyi olduğu,en güneşli olan fotoğraf buydu..6680 ile ise bayağı bir önce çekmiştim..
    karşılaştırmak pek doğru olmaz..
    aslında sl75le d500ü karşılaştırmak da pek doğru olmaz çünkü d500le çektiğim fotoğraftaki ışık çok daha iyiydi..
    (ışık fotoğrafın herşeyidir)
    1-2 hafta fark var çünkü..ve saat olarakta..

karşılaştırma için çok uygun olmasa da;
    örnek olması amacıyla ekleyeyim ben

6680;

sl75(eski fw);

d500;

d500le burada karşılaştırma amacım olmadığı için aynı zamanda fotoğraf çekmedim..(zaten arkadaş çekti...ayarlarına da bi gözatmıştı çekmeden önce..)

bu fotoğraflarda;d500ün fotoğrafındaki yolun,siyah tellerin(mor/eflatun çıkmış),binaların..vs. rengine ve 6680le sl75teki renklere bakmanızı öneririm..6680 ve sl75 bana daha iyi yansıtmış gibi geldi rengi..doğal haliyle yani..
    bilmiyorum yanılıyor muyum?bunlarla kıyaslayabiliriz anca..çünkü d500ün fotoğrafta hava güneşli,aydınlıktı..
    daha canlı çekmesi,daha iyi çekmesi gerekir..

iç mekanda ise;
    d500ü olan arkadaşı falan çekmiştim..bikaç fotoğraf daha çekmiştim..sl75 bariz bir şekilde daha canlı çekmişti..iç mekanda d500ün kamera pek canlı çekmiyor..arkadaş söyledi bunu..ben bişey demeden..
    taraf tutacak olsa kendi telefonunu tutar herhalde..
    (gündüz saatlerindeydi bu anlattığım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 2 Haziran 2006; 23:48:17 >

• kardeşim geç kaldın walla

ben telefonu serwise werdim genpa firmware için 3 gün süre istedi ama burada senin geç kalmış olarak mahçup olman değilde siemens denen salak firmanın call centerdaki çalışanlarının 35 numaralı firmwarein gprsden yüklenemediğini sadece serwisten yüklenebildiğini sölemeleri enteresan olan. sen bunu kendin halletmişsin canlı olarak, sen bi insansın bütçen imkanın belli bunu gprsten yapmıışsın. dünyanın en büyük elektrik elektronik şirketlerinden siemens dev bütçesi ve çalışan ordusuyla senin yaptığını yapamamış komik walla....

• quote:

Orjinalden alıntı: blackbox46

kardeşim geç kaldın walla

ben telefonu serwise werdim genpa firmware için 3 gün süre istedi ama burada senin geç kalmış olarak mahçup olman değilde siemens denen salak firmanın call centerdaki çalışanlarının 35 numaralı firmwarein gprsden yüklenemediğini sadece serwisten yüklenebildiğini sölemeleri enteresan olan. sen bunu kendin halletmişsin canlı olarak, sen bi insansın bütçen imkanın belli bunu gprsten yapmıışsın. dünyanın en büyük elektrik elektronik şirketlerinden siemens dev bütçesi ve çalışan ordusuyla senin yaptığını yapamamış komik walla....

ben yükledim gprsten..niçin öyle demişler anlamadım..keşke servise biraz geç verseymişsin..
    herneyse olan olmuş..3 gün kullanmayacaksın telefonu ama versiyon 35 yüklenecekse sorun yok o zaman

hayırlı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Haziran 2006; 10:51:39 >

• d500 ün bu kadar kötü foto çektiğini bilmiyordum şaşırdım valla...
    @yakinn 0.1 niye merak ettin?bende onu merak ettim
    9.9 sana yeterli gelmedimi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.