Şimdi Ara

<<SL75 İncelemesi (HuNTeR_1907 tarafından)>> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
20.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada kardeşlerim siemensle direk yazılı olarak irtibata geçtim. Resimli telefon defterindeki resimlerin büyültülmesi, flaş kullanımının daha kaliteli bi hale gelmesi ve fotoğraf çekerken vizörün ekrana tam olarak yansıması(kamerayı açıp fotoğraf çekerken görüntünün tam ekran olması) için yeni bir firmware hazırlanması sizin ve de kullanıcıların lehine olacaktır ve bundan herkes fayda sağlayacaktır die.

tabi onlarda bana yorum ve isteklerim için teşekkür ettiler dikkate alacaklarını söylediler bizim sayemizde cihazı daha da geliştireceklerini beyn attiler bakalım..

ne kadar takarlar allah bilir artık

• quote:

Orjinalden alıntı: soylu

d500 ün bu kadar kötü foto çektiğini bilmiyordum şaşırdım valla...
    @yakinn 0.1 niye merak ettin?bende onu merak ettim
    9.9 sana yeterli gelmedimi?

0.1 lik notu nereden kırdığını açıklayamıyorsan vermiş olduğun 9.9 luk puan benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
  • @blackbox46;
    (foto konusunda)şimdi şöyle anlatayım;
    flaş patlamadan önce fotoğrafın çekildiği yer daha karanlık olduğu için flaşı patlatıyor ve parlaklığı(flaş patlamadan önceki hale göre)tamamen açıyor(sıfır ışıktaymış gibi..ama flaşta patlayınca fazla parlak olabiliyor ortamda ışık olduğu için..)..

ama flaş olarak değil de;
    kamera ışığı olarak(se lerdeki gibi)açarsan;
    ışığa göre ayarlıyor(parlaklığı)..ve doğal çekiyor fotoğrafı..
    ama flaş olarak kullanırsan etki alanı daha büyük,daha güçlü..
    daha karanlık ortamlarda flaşı kullan

ayrıca;
    quote:

Orjinalden alıntı: blackbox46

bu arada kardeşlerim siemensle direk yazılı olarak irtibata geçtim. Resimli telefon defterindeki resimlerin büyültülmesi, flaş kullanımının daha kaliteli bi hale gelmesi ve fotoğraf çekerken vizörün ekrana tam olarak yansıması(kamerayı açıp fotoğraf çekerken görüntünün tam ekran olması) için yeni bir firmware hazırlanması sizin ve de kullanıcıların lehine olacaktır ve bundan herkes fayda sağlayacaktır die.

tabi onlarda bana yorum ve isteklerim için teşekkür ettiler dikkate alacaklarını söylediler bizim sayemizde cihazı daha da geliştireceklerini beyn attiler bakalım..

ne kadar takarlar allah bilir artık

valla ümidini kırmak gibi olmasın ama bu dediklerini yapma ihtimali düşükyazmakla iyi etmişsin ama..zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 26 Haziran 2006; 20:19:54 >

• dün fotoğrafını çektiğim araba;
     <<SL75 İncelemesi (HuNTeR_1907 tarafından)>>

bunlarda iç mekan;

• GENPANIN REZİLLİĞİ

6 gündür genpa serwisinde bulunan telefonumu bugün teslim aldım 35 numaralı versiyonu yüklemişler onun dışında ne bi işlem yapmışlar nede bi sonuça warmışlar... TAm bi rezillik örneği sergilemiş bulunmaktalar. Telefonunuzda bir arıza meydana gelirese ne olursa olsun genpaya gitmeyim. İnanılmaz rezalet bi servis hiç bir şeyden anlamıyorlar gereken her yere şikayet edecem. Siemensten binlerce dolar karşılığı servis alıyor ondan sonra bizi rezil ediyorlar.

• bunlar benden size yanında kolayla fena giderdi şimdi

bunlar benim şerefsiz köpeklerim

şuna bakın yaw

• bunlar benden size yanında kolayla fena giderdi şimdi

bunlar benim şerefsiz köpeklerim

şuna bakın yaw

• ayrıca şunuda belirtmek isterim eğer benim gii apanlar warsa hemen vazgeçsinler kendilerini o güzel görüntüden mahrum bırakmasınlar. beyler ben telimi aldığım zamandan beri ekrandaki koruyucu bandı çıkarmamıştım. bugün içim cız ede ede çıkarttım.. AAAAAaaa ulan ne güzel ekranı warmış be aslında. o bant warken 4096 renk gibiydi şimdi de 16,000,000 renk pionerr 107 ekran plazma gibi gelio walla birden acayip güzelleşti fotoğraf kalitesi de tele alıştıkça gelişio hadi bakalımm.. uyumayalım Quick kardeş çabaların içinde teşekkür ederim sana ilk sayfayı çoşturmuşsunn..

size birde sünger gibi içen tuncay abimi ekleyecem kokoreççi güzelim bnm nasıl yakaladım ama telefon acayip ya anında çakıo resmi walla nokiada çekiodum 5 sn bekliodum sonra bambaşka bi resim ortaya çıkıodu

buda müşterim olur ona göre

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

Orjinalden alıntı: ubyz

bu telefonda mp3 den melodi yapılabiliyor mu

tabiki
    "monofonik,polifonik(mid),amr,wav,aac,aac+,aac++,mp3,mpeg4 audio" sesler;melodi olarak ayarlanabiliyor

sl 75'in zil sesi maksimum seviyede ne kadar güçlü (mü)? gerçi gsm operatörüne göre değişir ama tel nasıl çekiyor????

• quote:

Orjinalden alıntı: konsekan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ubyz

bu telefonda mp3 den melodi yapılabiliyor mu

tabiki
    "monofonik,polifonik(mid),amr,wav,aac,aac+,aac++,mp3,mpeg4 audio" sesler;melodi olarak ayarlanabiliyor

sl 75'in zil sesi maksimum seviyede ne kadar güçlü (mü)? gerçi gsm operatörüne göre değişir ama tel nasıl çekiyor????

ses seviyesi gayet iyi..duyulmama problemi falan yok..
    mesela aynı şarkıları atıp,medya oynatıcılarından açtığımda;
    k750i,k700,w800i..den falan yüksek çalıyor..
    iyi yani..

çekim gücüne de gelecek olursak;
    turkcell kullanıyorum..full/fulle yakın çekiyor..hiçbir problemle karşılaşmadım bu konuda..

@blackbox46;
    sağol..

ayrıca ;o, ekrandaki naylonu çıkartman iyi olmuş..çıkartmazsan zararlı olabiliyor zaten(ekrana yapışıyormuş)

fotoğraflarda eklemişsin..

köpek(ler) senin mi o fotoğraflardaki?

ilk fotoğrafta da koymuşsun cipsleri..dükkanın reklamını yap bakalım,müşteri çekmek için

son fotoğraftaki jeep de infinite olsa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Haziran 2006; 19:05:20 >

• teşekkürler Qui¢K_Mυяdє® benim için çekim gücü önemli çünkü zaten evimde maşşallah zar zor kullanıyorum ceptelefonlarını.. bir de telefonu ceptemi kılıfta mı taşıyosun çok düşürmene rağmen çizik filan olmadı hala diyordun yanlış mı hatırlıyorum....?
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsekan

teşekkürler Qui¢K_Mυяdє® benim için çekim gücü önemli çünkü zaten evimde maşşallah zar zor kullanıyorum ceptelefonlarını.. bir de telefonu ceptemi kılıfta mı taşıyosun çok düşürmene rağmen çizik filan olmadı hala diyordun yanlış mı hatırlıyorum....?

rica ederim..

yok doğru hatırlıyorsun

7 senedir telefon kullanırım..kılıf kullanmadım neredeyse..

sl75i de kılıfsız kullanıyorum..
    15i geçik düşürdüm..2-3ü masaya çarpıp betona düştü falan..anla yani

ama durum açık(ilk sayfadaki resimleri<kamerayla sl75i çekip,ilk mesaja koymuştum..tarihte var zaten fotoğrafların sağ altında> yeni çektim sayılır..gözatabilirsin)

alalı 2 ay oldu telefonu..ne kapağında,ne mekanizmasında hiçbir çizik,sorun yok..

sağlamlığından en ufak şüphen olmasın..

benim 2 senelik m55im var..hala duruyor..çalışyor tıkır tıkır..ki evde oradan oraya fırlatırdım..cx70te aynen öyle(ikisi de eski telefonlarım)..cx70te çalışıyor..sl75te bunlar gibi yıllarca dayanacak sağlam bir telefon

ve son olarak;
    çekim gücü de iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Haziran 2006; 23:14:10 >

• quote:

[
    rica ederim..

yok doğru hatırlıyorsun

7 senedir telefon kullanırım..kılıf kullanmadım neredeyse..

sl75i de kılıfsız kullanıyorum..
    15i geçik düşürdüm..2-3ü masaya çarpıp betona düştü falan..anla yani

ama durum açık(ilk sayfadaki resimleri<kamerayla sl75i çekip,ilk mesaja koymuştum..tarihte var zaten fotoğrafların sağ altında> yeni çektim sayılır..gözatabilirsin)

alalı 2 ay oldu telefonu..ne kapağında,ne mekanizmasında hiçbir çizik,sorun yok..

sağlamlığından en ufak şüphen olmasın..

benim 2 senelik m55im var..hala duruyor..çalışyor tıkır tıkır..ki evde oradan oraya fırlatırdım..cx70te aynen öyle(ikisi de eski telefonlarım)..cx70te çalışıyor..sl75te bunlar gibi yıllarca dayanacak sağlam bir telefon

ve son olarak;
    çekim gücü de iyi..

çok sağol her halde bu gidişle bu telefonu alıcam bi sonbaharı bulur ama..en azından sağlamlığı belli yani ben senin yerinde olsam kadife gibi kılıflar oluyor ya (8800'da olanlardan )alırdım,..siemensler çok arıza çıkartıyor diyolar genel anlamda tüm arkadaşlara da sorayım.. siz nedersiniz???amma soru sordun mübarek adam diyeceksiniz artık....

• quote:

Orjinalden alıntı: yakinn

quote:

0.1 lik notu nereden kırdığını açıklayamıyorsan vermiş olduğun 9.9 luk puan benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.

sevgili yakinn :
    o merak ettiğin kırmış olduğum 0.1 lik puan kendim için hata payıdır.ben hiç bir şeyden% de% emin olmam.
    unutmaki ancak aptallar emin olur
    akıllılar daima şüphecidir.

• Bu forum quick_murde banlandıktan sonra öksüz kaldı.Başka zamanda en üstlerde olurrdu bu yazık oldu.
  • quote:

quote:

quote:

sevgili yakinn :
    o merak ettiğin kırmış olduğum 0.1 lik puan kendim için hata payıdır.ben hiç bir şeyden% de% emin olmam.

kendin için hata payıdır derken hata göremedin sadece ole bir hata olduğunu varsıyoyorsun demekki mi oluyor?tam anlayamadım da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sevgili yakinn :

kendin için hata payıdır derken hata göremedin sadece ole bir hata olduğunu varsıyoyorsun demekki mi oluyor?tam anlayamadım da.

hayır kardeş ordaki 0.1 başkalarının görüş ve düşüncelerinede saygı duyarım demek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sevgili yakinn :

hayır kardeş ordaki 0.1 başkalarının görüş ve düşüncelerinede saygı duyarım demek.

kusura bakma ama ben hiç bişey anlamıyorum başkalarının görüş ve düşüncelerine saygı payı olarak 0,1 puan ayırıyorsan diğerlerinin görüş ve düşüncelerini 0.1 puanla kısıtlıyorsun bir bakıma onlar adına karar veriyorsun hatta başkalarının görüş ve düşüncelerine önem vermiyorsun demektir.(gerçi telefonu sen değerlendiriyorsun neden başkalarının düşüncelerinden puan kırdınki ben hiç bole değerlendirme görmedim kıracaksan telin eksik gördüğün yerlerinden kır varsa) Ayrıca hani 0.1 lik puan kendin için bir hata payı idi şimdi nasıl olduda başkalarının görüş ve düşüncelerine saygı payı haline geldi açıklarmısın.
    bence hatanı kabul et kalburüstü bir değerlendirme yapmışsın sen bile arkasında duramıyorsun.

• bende ufakta olsa o yanılma payını nerden bıraktığını öğrenmek istiyorum oda bi türlü açıklamıyor artı sen dedinki SL75 in sesi N70 ten 2 kat fazla bende N70 in zaten çok yüksek bir sesi var aradaki farkın 2 kat olacağını düşünemiyorum demek istedim ama sen bana saldırıya geçtin herzaman yaptığın gibi.Senle tartışmak istemiyorum benim muhattabım Soylu dur ya güzelcene cevap yaz forumdan uzaklaştırılma yada benim yorumlarıma cevap verme.
    Ayrıca insan birşeyi değerlendirirken sadece kendi düşünce ve yorumlarını katar adı üstünde o kendi değerlendirmendir başlarını düşüncelerini bilemezsinki değerlenmende onlar adına belirli bir puan(soylu nun verdiği 0,1 puan gibi) ayırasın.
  • bu ne böyle bu topiğe giren ceza almış.ben kaçtım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.