Şimdi Ara

<<SL75 İncelemesi (HuNTeR_1907 tarafından)>> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
20.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flood mesajda neyin nesi ya flood mesaj yüzünden 3 gün ceza almışım o ne oluyo ben daha yapmayaı bilmem adamlar bana ceza wermiş

bu arada bnm cihaz kafayı yedi geçen genpaya werdim 35 numaralı firmware yüklediler ii güzelde telefonun geçen akşam şarjı bitti bende telefon açmam gerektiği için arkadaşın nokiasına benim hattı taktım konuştum bnm telede onun hattı taktık sim zımbrtısı hemen kaybolmasın die neyse sonra bnm işim bitti eve geldim sim kartımı taktım telide şarja taktım açtım pini girdim açıldı güzel ama telefon kafayı yedi sorun aynen şu telefon açıldıktan itibaren rehbere girerken veritabanı şu an başlatılıo dior iyi güzel ama hç başlamıo o veritabanı sonra menü tuşuna basarsam tel donuyo kapağı açıp kapatınca devam dio ne dersen de öle kalıo yani donuyo anlamadım ne yaptıysam olmadı ve 100 kere bataryayı çıkardım tekrar taktım tekrar açtım ama olmadı cihaz nerdeyse tam 40 saniye kadar işlem yapıo ondan sonra hayalet moduna geçio biri arıosa çalmıo hat kapalıda demio ama telefon çalmıo..bende werdim geriye birazda fırça ataraktan

• Ben seni hic kaale bile almiyorum.Sadece yazdiklarindaki celiskiyi baskalarina anlatmak istedim.Bunu vurguladim.Ayrica sen kimsinki sana saldirayim.Lafa bak saldiriya gecmisim.Muhattab olmak istesende olamazsin benle cunku senin gibi tutarsizlarla ben hic muahttab olmam.N70 kullandigimi ispat ettigim halde baskasindan almissindir diyerek ardindan bu topige bir daha yazmiyacagim diye yazdigin halde yazmandan ne kadar tutarsiz oldugunu gosterdin.Bundan onceki yazdigim yaziyi hazmedemeyip beni sikayet eden N70 i baskasindan almissindir diyerek beni yalanci durumuna dusuren senide ben sikayet ediyorum simdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: yakinn

bende ufakta olsa o yanılma payını nerden bıraktığını öğrenmek istiyorum oda bi türlü açıklamıyor artı sen dedinki SL75 in sesi N70 ten 2 kat fazla bende N70 in zaten çok yüksek bir sesi var aradaki farkın 2 kat olacağını düşünemiyorum demek istedim ama sen bana saldırıya geçtin herzaman yaptığın gibi.Senle tartışmak istemiyorum benim muhattabım Soylu dur ya güzelcene cevap yaz forumdan uzaklaştırılma yada benim yorumlarıma cevap verme.
    Ayrıca insan birşeyi değerlendirirken sadece kendi düşünce ve yorumlarını katar adı üstünde o kendi değerlendirmendir başlarını düşüncelerini bilemezsinki değerlenmende onlar adına belirli bir puan(soylu nun verdiği 0,1 puan gibi) ayırasın.

• hep aynı şeyler hep aynı şeyler kısırdöngüden kurtar başka bişiler yaz artık yazmayacağım dediysem ben soylu ya bir soru sordum seni muhatap alarak topiğe bişi yazmadım bişi merak ettim ve cevabını öğrenmek istedim ama sen soylunun avukatıymiş gibi olaya daldın sonra bu safhaya kadar geldik.şikayet edersen et ama o olay zamanaşımına uğradı aradan aylar ğeçti şikayeti zamanında yapacaktın.hem ne var yanı teli baska birisinden aldığını düşünememmi bunu düşünmek suçmu buyur şikatey et ne kadar dikkate alınacak bakalım.
  • bu arada 7ES şikayet listeme baktımda ben seni şikayet etmemişim ama bana öle tepkilisinki hemen beni suçluyorsun deprem olsa benden bileceksin...
  • Orjinalden alıntı: farukkk

bu ne böyle bu topiğe giren ceza almış.ben kaçtım

cezalar bu topicte alınmadı

@blackbox46,
    amma şansızmışsın yahu..
    benim telefon mükemmel çalışıyor..şarjı da ekran parlaklığı %100de,24 saat açık ve o kadar kurcalamama rağmen 2,5 günden aşağıya gitmiyor..(2,5-3,5 gün arası gidiyor şarjı)

darısı senin başına

bu arada bir foto ekleyeyim..

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

2mp ler arasında pek şansım yok ama ekleyeyim bari..

no??
    foto 1
     <<SL75 İncelemesi (HuNTeR_1907 tarafından)>>

fotoğrafı editleyip efekt falan yapmak şart mı bilmiyorum ama editledim sayılır..
    sağ alt köşeye bi sl75 yazısı kondurdum

•  <<SL75 İncelemesi (HuNTeR_1907 tarafından)>>

• ışıksız ortam,flaşlı bi fotoğraf
  • 1 saat önce çektiğim 6 fotoğraf(çoğunu yürürken çektim);

• sl75

d500

sl75

d500

quick murder kardeşim son resimi çekerken yaptığın ayarları anlatırmısın parlaklık neydi flaş patladımı hakikaten çok canlı resimler çıkmışlarda bide ben hep şeyi merak ettim bi ara bi 7es die arkadaş bi resimler eklemişti sanırım onlar sl 75 ile alakalı değildi çünkü o parlaklığı ben daha hiç yakalayamadım. bir de ben resim çekerken renkler çok keskin olsun istiyorum (bkz. quick kardeşin son resmindeki yeşil golf). bunun içinde resim çekmeden önce sanırım parlaklık ayarlamak lazım ben parlaklığı 3 e aldığım zaman güzel resim çekiorumm fakat kamerayı her açıp kapadıktan sonra tekrar ayarlamam gerekio sinir oluyorum bunun caresi nedir kardeşlerim saygılar..

• Bak o gun bu yorumlari yapan sen bu gun kendin resim eklemekten ve en kotusu sorunu kendinde yada cihazda arayacagina baskasinin cektigi resimleri karalayip kiyaslamaktan baska bir sey yapmiyorsun.Enson yazdigin cumle guzel ne yapacan sen resim cekip baskasinin cektigi resme ne bakiyorsun.Bos ver bunlari ne yazmissin o gun biz hala resim kalitesindeyiz boşver bu telefonun kendi kalite zaten bu gun ne yapiyorsun resim cekmek senin neyine
    quote:

Orjinalden alıntı: blackbox46

sevgili kardeşlerim yaklaşık 11 saat sonra filan bende telefonuma kavuşmuş olacağım... Ve öyle zannediyorum ki eksileri olsa bile bu telefonu almkatan asla pişmanlık duymayacağım. Çünkü ben telefondan artık nasibini almış biriyim ve bundan sonra telefondan alacağım tek şeyy "aaaaaaaaa ne kadar hoş bi telefon o" gibi tepkilerdir...

Sizden ricam sabah telefonumu alacağım fakat ben yine de telefonla ilgili uygulama oyun ve dosya paylaşımı yapmanızı istiyorum..

www.getjar.com dan başka site warmı birde kardeşler diğer forumlar çatır çatır dosya paylaşımı yapıor biz hala resim kalitesindeyiz boşver bu telefonun kendi kalite zaten..

PAYLAŞIM PAYLAŞIM PAYLAŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 26 Haziran 2006; 1:51:26 >

• blackbox46;
    sl75 renkleri daha doğal,daha güzel çekmiş..yani daha güzel çekmiş fotoğrafları..
    teşekkürler

ayrıca diğer tüm ayarlar aynı şekilde kalıyor..ama o parlaklık ayarını her zaman ayarlaman gerekiyor maalesef..en son ayarında kalmıyor..
    sonraki fw'lerde düzeltilebilir..

bundan sonra bu topic dışında pek takılmayacağım..
    bi kameralı telefon alacaklar için fotoğraf galerisi topici,telefon tavsiyelerine girerim..belki 1-2 konu daha olur ama genelde buradayım bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 26 Haziran 2006; 20:50:32 >
  • Qui¢K_Mυяdє®
    son eklediğin altı foto gerçekten çok güzel
    sl75 gittikçe açıldıkça dahamı iyi çekiyor ne
    ayrıca diğer topicte son değerlendirmemi yaptım
  • özellikle bunu çok beğendim
  • arkadaşlar bende sl75 almayı düşünüyorum, w810 alacaktım ama son zamlardan sonra vazgeçtim sl75i vatan bilgisayarda 601ytl'ye buldum en uygun hem de kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar.. buradan daha uygun fiyata satan bildiğiniz bir yer var mı?? yoksa siparişimi vericem hemen
  • taksitli fiyatının toplamı 601 ytl mi?eğer öyle ise uygun.
  • slm beyler ben ucuza sl75 az kullanılmış arıyorum satmak isteyenler bana havuc_erdem@mynet.com e-mail adresine haber versinler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sınan_erdem

slm beyler ben ucuza sl75 az kullanılmış arıyorum satmak isteyenler bana havuc_erdem@mynet.com e-mail adresine haber versinler....

hoca tam sana göre hem de çok ucuz bi alet biliyorum çok temiz kullanılmış sl75 320 lira birazdan pm atıcam sana oke?
  • tüh satılmış be abi kusura bakma..
  • olsun kardeş ama araştırısanız sevinirim
  • evet taksitli fiyatı, her yerde araştırdım en uygun burası şimdilik

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=20751

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

taksitli fiyatının toplamı 601 ytl mi?eğer öyle ise uygun.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.