@onuroner, Telefonu yeni aldığım zamanlar 1-1,5 ile 2 gün arası gidiyordu..Şimdi 2,5 4,5-5 gün arası gidiyor..Kullanmaya göre değişiyor.. En son olarak;4 gün gitti..4. günün akşamı pil boş şarj edin dedi 1.5 gün sonra telefonun şarjı tamamen bitti(pek kullanmadım bu arada telefonu) yani 5 gün falan gitti..Tabi sürekli kullanırsan daha çabuk bitirebilirsin..
Kısacası;ortalama 3 gün
selam sl75 için yüklenebilen benim bulduğum en son firmware 47 /lg3
telefonda şu an 39/lg1 var t9 dili larak 0(sıfır) gösteriyor.
yukarıdaki lg3 hangi dilleri kapsıyor. 47 kullanan var mı?
telefondan yana bazı sıkıntılarım var -belli bir zaman kullandıktan ve kurcaladıktan sonra (yaklaşık 24 saat) telefon mp3 dosyalarını oynatamıyor. 47 de bu hatalar giderildi mi bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: alperian
selam sl75 için yüklenebilen benim bulduğum en son firmware 47 /lg3
telefonda şu an 39/lg1 var t9 dili larak 0(sıfır) gösteriyor.
yukarıdaki lg3 hangi dilleri kapsıyor. 47 kullanan var mı?
telefondan yana bazı sıkıntılarım var -belli bir zaman kullandıktan ve kurcaladıktan sonra (yaklaşık 24 saat) telefon mp3 dosyalarını oynatamıyor. 47 de bu hatalar giderildi mi bilen var mı?
Ben de en son 39 vardı ve böyle bir problem yoktu.Telefonumu değiştirdiğim için 39'dan sonraki versiyonlardan haberim yok.
yahu foruma bir göz attım. ama çok garibime giden bir şey var. şu ayasofya resimlerini sl75 den mi çektiniz. neredeyse 3.2 mp lik kamera gibi çekmiş. yada kameradan çekip de bizi mi kandırıyonuz?
quote:
Orjinalden alıntı: caneryolal
yahu foruma bir göz attım. ama çok garibime giden bir şey var. şu ayasofya resimlerini sl75 den mi çektiniz. neredeyse 3.2 mp lik kamera gibi çekmiş. yada kameradan çekip de bizi mi kandırıyonuz?
1280x1024'ten 800x640'a küçültülmüş, SL75'le çekilmiş fotoğraflar.Hem bir dijitalle falan çekilse Exif'te kameranın adı çıkar, hem de 4/3 en/boy oranında olurdu.
quote:
Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®
quote:
1280x1024'ten 800x640'a küçültülmüş, SL75'le çekilmiş fotoğraflar.Hem bir dijitalle falan çekilse Exif'te kameranın adı çıkar, hem de 4/3 en/boy oranında olurdu.
vallahi harika gözüküyor resimler. bu makinenin fotoğraflarının bu kadar iiy olduğunu bilmiyordum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®
quote:
vallahi harika gözüküyor resimler. bu makinenin fotoğraflarının bu kadar iiy olduğunu bilmiyordum.
Işık çok önemli.Ayasofya'yı çektiğim yerden Sultan Ahmet Camii'ni çektiğimde karanlık/cansız fotoğraf olmuştu mesela.
Valla güzel foto çekiyor.
beyler bayanlar benim sl 75 i satıyorum 1yıl garantisi daha var kaç para eder kazık yemiyelimm
quote:
Orjinalden alıntı: turusan
beyler bayanlar benim sl 75 i satıyorum 1yıl garantisi daha var kaç para eder kazık yemiyelimm
sıfırı 345 YTL (12 taksit). Bu fiyata bu tel. alınırmı ???
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
quote:
Orjinalden alıntı: turusan
sıfırı 345 YTL (12 taksit). Bu fiyata bu tel. alınırmı ???
365 ytl sony ericson k750i var 2mp kamera arttırılabilir hafıza alma sl75 elinde palar ben benim teli 150 ytl ye verdim gitti
Qui¢K_Mυяdє®
Hocam nasılsın? SL75 kullanıyor musun hala, yoksa değiştirdin mi? Ben Samsung X700'e devam
Bu arada konunu güncellemiyorsun artık sanırım, takma isim de değişmiş Görüşürüz, kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Qui¢K_Mυяdє®
Hocam nasılsın? SL75 kullanıyor musun hala, yoksa değiştirdin mi? Ben Samsung X700'e devam
Bu arada konunu güncellemiyorsun artık sanırım, takma isim de değişmiş Görüşürüz, kolay gelsin
İyiyim, sen nasılsın?Telefonu değiştireli 5 ay oluyor dolayısıyla konuyla da pek ilgilenemiyorum, telefon olduğu zaman java oyunlarından, telefon için kullanılacak bilgisayar programlarına kadar eklemiştim...
Takma ismi de ondan (Quick_Murder) bir öncekine benzer bir şekilde yaptım.(Öncekinde küçük harflerle yazıyordu bunda büyük-küçük harf karışık)
Sağol, sana da.
dostum temalar için çok teşekkürler çok işime yaradı
yaw bu tel sorunlu ama hala satılıyor ve azbuz parada istemiyolar
neden acaba
şekli güzel başka açıklaması yok birde yazılım iyi olsa abartısız 10 sene kullanırsın çook sağlam ben çok yavaş işlem yapıyor diye sattım telefonu yoksa sağlamlığına kimse laf edemez.
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
yaw bu tel sorunlu ama hala satılıyor ve azbuz parada istemiyolar
neden acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme