Şimdi Ara

Slash Anastasia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim gitarım cort x2 ve Slashın anastasia parçasını çalmak isityorum fakat solosunun melodiyi bir türlü tutturamıyorum , penaya nasıl vuracağım, ne kadar hızlı calacagım söyleyebilecek var mı ?

• Slash in kullandigi gitar 1959 yapimi gibson les paul ve simdiye kadar yapilmis tartismasiz en iyi gitar su an almaya kalksan bulabilsen bile 1 milyon dolardan fazla fiyat biceceklerdir. Yani 400 liralik cort ile o tonu alman mümkün değil. Duzgun calmaya calis yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Slash in kullandigi gitar 1959 yapimi gibson les paul ve simdiye kadar yapilmis tartismasiz en iyi gitar su an almaya kalksan bulabilsen bile 1 milyon dolardan fazla fiyat biceceklerdir. Yani 400 liralik cort ile o tonu alman mümkün değil. Duzgun calmaya calis yeter.

Hangisi bu dediğiniz gitar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Slash in kullandigi gitar 1959 yapimi gibson les paul ve simdiye kadar yapilmis tartismasiz en iyi gitar su an almaya kalksan bulabilsen bile 1 milyon dolardan fazla fiyat biceceklerdir. Yani 400 liralik cort ile o tonu alman mümkün değil. Duzgun calmaya calis yeter.

Hangisi bu dediğiniz gitar?

Gibson les paul un 1959 yilinda uretilmis standard modelidir

• Ben onu demiyorum hacı. 1 milyon dolar edebilecek 59 yapımı özel bir gitardan bahsettin. Anastasia şarkısında kullanılan. Slash'ın gitarlarından hangisidir o?

Slash Anastasia
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozantas61

arkadaşlar benim gitarım cort x2 ve Slashın anastasia parçasını çalmak isityorum fakat solosunun melodiyi bir türlü tutturamıyorum , penaya nasıl vuracağım, ne kadar hızlı calacagım söyleyebilecek var mı ?

İntrosunu çalabiliyor musun?
  • http://www.youtube.com/watch?v=1JC0NJdfbsA mesela hocam videoda 00.35 den sonrasını notalarını hızlı basmama ragmen tam o melodiyi yakalayamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozantas61

http://www.youtube.com/watch?v=1JC0NJdfbsA mesela hocam videoda 00.35 den sonrasını notalarını hızlı basmama ragmen tam o melodiyi yakalayamıyorum.

Amfi faktörü,gitar faktörü,kayıt kalitesi faktörü,yetenek&tarz faktörü,efekt faktörü...

• penayı nasıl vurucam alt üst mü hep

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube de ara: alternate picking. aşağı yukarı aşağı yukarı şeklindedir alternatif penalama.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Ben onu demiyorum hacı. 1 milyon dolar edebilecek 59 yapımı özel bir gitardan bahsettin. Anastasia şarkısında kullanılan. Slash'ın gitarlarından hangisidir o?

Slash Anastasia

Hayir ozel yapim bir gitardan bahsetmedim gibson un 59 yilinda ürettiği les paul standard efsane seridir cogu büyük gitaristte bir tane bulunur. 65 sene once üretildikleri icin gunumuze cok cok azi kaldi elinde olan satmiyor ki hemen hepsi ismini kesin duyduğun birisindedir satan da 1 milyon dan aşağı satmiyor dogal olarak. slash de de bundan bir tane bulunur ve sadece albüm kayitlarinda kullanir bu gitari konserlere turlara kesinlikle çıkartmaz basina birsey gelmesin diye. Hatta bir rivayete gore slash kayit yapmadığı zamanlarda bu gitari evinde bu is icin ozel yaptırdığı bir kasada saklar. Günümüzde piyasada 10 bin lira civarina satilan gibson 59 les paul diye satilan gitarlar da vos (vintage original spec) serisi icinde custom shop in ürettiği gitarlardir sifir gitarlardir.. Gitaristler arasinda R9 olarak adlandirilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.