slazenger kim ki çakması olsun, fiyatı bu eder anca zaten.
İçi nasıl acaba sıcak tutar mi? Bir de kalibi nasil ki one gore m yada l alacagim bilen varsa sevinirim
satıcısı hepsiburada olmadığından sahte olabilir
Diğer ürünlerindeki yorumlara bakınca sahte olduğu anlaşılıyor
almayı düşünüyorum, fikriniz nedir ?
slazenger kim ki çakması olsun, fiyatı bu eder anca zaten.
maxian
kullanıcısına yanıt
bu satıcı hep slazanger satıyor zaten. Hem cakması yokdur piyasada bu markanın
syncx
kullanıcısına yanıt
bu monttan oyle almısdım dursun dıye bir kac kere giydim cok ahım sahım kaliteli degil ama sıcak tutuyor kar yagarken gıydım bı kac kere sapkası yok o biraz kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
bu monttan oyle almısdım dursun dıye bir kac kere giydim cok ahım sahım kaliteli degil ama sıcak tutuyor kar yagarken gıydım bı kac kere sapkası yok o biraz kötü.
Hocam kalibi nasil ornegin 1.80 80 kilo birine medium olur mu ? Genis mi yani
Teşekkürler. Sipariş vermeye niyetlendim.
Zaten ederi 100 en fazla 150 olacağı için çakma değildir. Kalıbı hakkında ben de Bilgi sahibi olursam alacağım. 180 boy 85 kg l mi yoksa m mi almalıyım acaba ?
Bende M beden verdim bakalim nasıl olacak
1.73 63 kilyom hirkalarda montlarda hep l alirim bunuda l aldim standart geldi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
1.73 63 kilyom hirkalarda montlarda hep l alirim bunuda l aldim standart geldi bana.
Hocam 1.70 60 nasıl l oluyor baya dar o zaman kalıbı o zaman biz xl mi alalım 180 85 ?
hakim bey
kullanıcısına yanıt
Normalde m giyiyorum ama hirka montlarda l rahat oluyor alttanda bir seyler giydiğim icin.
poşetin ederi 80-100 fazlası zarar
Alan var mı kalınlığı nasıl?
çöpe atılan plastiklerden yapılma mont hava almaz terletir ederi budur fazla vermeyin
25 kuruşa düşerse alınır. Poşet sonuçta.
Instant Crush
kullanıcısına yanıt
baya bi kalın hocam, sıcak tutar çok rahat şekilde. Hava alma durumu nasıldır bilmiyorum henüz test etmedim ama kalınlık güzel.