:D panasonic isi cozmush... aivanet'ten bi aratsan belki bulursun.. bulunca buraya yazarsan seviniriz... saygilar
bende vardı öyle bi program.daha dorusu benzeri istediğin zaman telefonu açıyordu ama kapatıyomuydu hatırlamıyorum.araştırıyım bi bulunca yazarım buraya.
klonajinsky abi noldu bizim series60skinsupport.sis :(
olmuyor kardeşim.hem o sistem dosyası program değil.denendi bi iş açıcan başına ama benden günah gitti mail adresini ver yollıyım.nereye atıcağınıda yazarım ordan ama seleq kurulumu sende?cevabı pm den yazcağın mail adresinle beraberyaz istersen burdan meşgul etmiyelim topic i
Yokmu bana bir yardiiiim.. Biryerlerde vardr eminim
kasma hocam talep olmasına rağmen olmayan programlar da var mesela 6600 için sesli görüntülü sınırsız kayıt yapan program.. yapacak bir şey yok üzgünüm ama aivanet ve kazaa bu konuda yardımcı olabilir kazaaya tercihen cumartesi akşam gir bol kaynak olur o zaman
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i> <br />yaz abi en güzeli payşal bizimle yanlız telefon sadece kapansın göçmesin okke [arindr][:P] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
çok güldüm yaa [evlol][vkng][evlol]
arıyorum bulursam yazarım, ama avrsa kesinlikle de bulurum,,
saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme