Şimdi Ara

sli baglantı yardımı lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ben bir konuda sizden yardım istiyorum

GIGABYTE GA-X58A-UD3R SC-1366,I X58,SES,LAN,SATA,DDR3 2000+ anakart aldım buna 2 adet sli yapmak için ASUS ASUS-EA6870-DC 1GB,Ati Radeon, HD6870, Pci-Ex,GDDR5,256Bit düşünüyorum sizce nasıl bir düşünce fiyatı çok makul bir fiyat a buldum 2 adet 0 kartı. o yüzden once foruma sizlere danışmak istedim

• Güç kaynağın yeterli mi ki ?
  • hayırlı olsun güzel bir sistem kuruyorsunuz o sisteme en az 750 ortalama olarak ise 850-1000 watlık power gider bence onu yazmamışsınız ama onuda ekleseniz güzel olur
  • Aynen düşünce güzel ama PSU belirtmemişsin.Birde 6870 ile kurarsan adı SLI değil Crossfire oluyor.
  • highpower 'ın 1000w lık bir power supply ını kullanıcam birde sli olmaz demiş bir arkadaş bu konuyu pek anlayamadım 2 adet aynı marka model kartı neden sli yapamam (açıkçası benim amacım 2 ekran kartı ile daha iyi bir görüntüyü tek çıkıştan almak yalnış düşündüğüm noktalar mı var acaba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojo9

highpower 'ın 1000w lık bir power supply ını kullanıcam birde sli olmaz demiş bir arkadaş bu konuyu pek anlayamadım 2 adet aynı marka model kartı neden sli yapamam (açıkçası benim amacım 2 ekran kartı ile daha iyi bir görüntüyü tek çıkıştan almak yalnış düşündüğüm noktalar mı var acaba)

nvidia kartlarla yapılanına sli ,ati kartlarla yapılanına crossfire deniliyor
    o nedenle sli olmaz demiş
  • yardımlarınız için çok tşk. ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimse pek yardım etmemişki herkez 2 kelimeye takılmıs ama kart olarak genel itibariyle güzel kartlar seni uzun bi süre götürür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.