arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ben bir konuda sizden yardım istiyorum
GIGABYTE GA-X58A-UD3R SC-1366,I X58,SES,LAN,SATA,DDR3 2000+ anakart aldım buna 2 adet sli yapmak için ASUS ASUS-EA6870-DC 1GB,Ati Radeon, HD6870, Pci-Ex,GDDR5,256Bit düşünüyorum sizce nasıl bir düşünce fiyatı çok makul bir fiyat a buldum 2 adet 0 kartı. o yüzden once foruma sizlere danışmak istedim
Güç kaynağın yeterli mi ki ?
hayırlı olsun güzel bir sistem kuruyorsunuz o sisteme en az 750 ortalama olarak ise 850-1000 watlık power gider bence onu yazmamışsınız ama onuda ekleseniz güzel olur
Aynen düşünce güzel ama PSU belirtmemişsin.Birde 6870 ile kurarsan adı SLI değil Crossfire oluyor.
highpower 'ın 1000w lık bir power supply ını kullanıcam birde sli olmaz demiş bir arkadaş bu konuyu pek anlayamadım 2 adet aynı marka model kartı neden sli yapamam (açıkçası benim amacım 2 ekran kartı ile daha iyi bir görüntüyü tek çıkıştan almak yalnış düşündüğüm noktalar mı var acaba)
quote:
Orijinalden alıntı: mojo9
highpower 'ın 1000w lık bir power supply ını kullanıcam birde sli olmaz demiş bir arkadaş bu konuyu pek anlayamadım 2 adet aynı marka model kartı neden sli yapamam (açıkçası benim amacım 2 ekran kartı ile daha iyi bir görüntüyü tek çıkıştan almak yalnış düşündüğüm noktalar mı var acaba)
nvidia kartlarla yapılanına sli ,ati kartlarla yapılanına crossfire deniliyor o nedenle sli olmaz demiş