Şimdi Ara

SLI sisteme yeni Intel anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SLI + i4770k islemciyi kullanabilecegim ideal bir anakart tavsiye edebilir misiniz? Fiyati onemli degil ama gereksiz yere en pahalisini da almak istemiyorum.

Not: Sistemimdeki yeni aldigim fx8350+anakarti geri gondermem sebebiyle bu tavsiyeye ihtiyac duydum.

Simdiden tesekkurler
    Deniz

• MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

G65 stokta olmadığı için önerdim G45 İ.
  • GD65 stoklarda var, arkadaşın alacağı mağazada yoksa saat 11.00'den önce gidip siparişi versin ve parçaları en geç saat 14.00'de alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 27 Ekim 2013; 20:45:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZOK

G65 stoklarda var, arkadaşın alacağı mağazada yoksa saat 11.00'den önce gidip siparişi versin ve parçaları en geç saat 14.00'de alır.

İnternetten alacağını düşündüm mağazadan alınacaksa başka mağazadan çektirilerebilir.
  • GD65 internetten alınacaksa birçok mağaza var elbet birinden gelir, mağazalar arası uzaklık fazla değilse kendisi gider.Çünkü saat 11.00'den sonra mal getirtilmiyor, hele hele herkesin bilgisayar topladığı zamanda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.