Şimdi Ara

Slim Kasa E8400 Komple Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar aşağıdaki özellikleri yazılı Slim kasa makine kullanılmadığı için satılıktır.
    Kozmetik olarak hiçbir kusuru bulunmamaktadır
    Performans olarak crysis 3 NFS Rivals gibi oyunları orta ayarda çalıştırır.
    Slim kasa olduğu için ergonomik sessiz bir kasadır.

Kasa : Frisby Slim Kasa
    Anakart: Asus P5G41T-M LX
    DVDRWR: Asus DRW24B5ST
    İşlemci : Intel Core2D E8400
    Hard Disk : 500 GB Seagate Sata
    Ram : 2x2 GB 1333 mhz Dual DDR3
    Grafik : Sapphire HD5570 GDDR3 128 Bit 1 GB Low Profile

Fiyatı 450 tl dir.Takas düşünmüyorum.
    Ankara içi elden teslim tercih sebebidir.

*Yan kapak olarak orjinal kapağı verilecektir.Göreseldeki kapak sonradan imal edilmiştir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Crysis 3 ü 800x600 çözünürlükte orta ayar çalıştırabilir evet. Bu bile şüpheli. Oldukça zayıf bir kart malesef, verdiğiniz bilgi yanıltıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Crysis 3 ü 800x600 çözünürlükte orta ayar çalıştırabilir evet. Bu bile şüpheli. Oldukça zayıf bir kart malesef, verdiğiniz bilgi yanıltıcı.

işte arada böyle laf olsun diye ŞÜPHELİ açıklamalar yaparak insanları YANILTMAYA çalışıyorum.Sizin gibi ZEKİ arkadaşlar da hemen ipliğimi pazara çıkarıyor.(DH Farkı)

Şüphelenen arkadaşlar için CRYSiS3 ü hangi ayarlarda oynadığımı ekran görüntüleri ile paylaşacağım.
  • dbaggio kullanıcısına yanıt
    Nfs yi de paylaşın lütfen. 40-50 liralık ekran kartı ile medium ayarda crysis 3 oynanıyorsa boşa bu ekran kartına verilen paralar. 5750 ile bile ki sizin kartın 2 katı güçlüdür, nfs most wanted 2012 daha iyi işlemci ve ram ile 1280x1024 medium zor oynanıyor . 5570 ile hangi çözünürlükte oynanıyor bu crysis 3 merakla bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    @hiickimse konuyu takip edin.
  • @hiickimse buyrun screenshootlar:

NFSyi de istemişsiniz bunu da yüksekte oynuyormuşum zaten.

video boyutları 5 gb yi bulduğu için yarın sabah convert edip upload edicem.

1280*720 çözünürlüklü monitör mü var :) Bir monitörün native(doğal) çözünürlüğünde oynamadığınız zaman görüntü ayarları yüksek bile olsa çamur olur ki yüksek ayarda yine bu çözünürlükte oynatması mümkün değil bu ekran kartının. aa af kapalıysa bile olmaması gerekir. Kartın performansı belli, 9600GT den bile güçsüz kart incelemelere göre.

http://thgtr.com/ati-radeon-hd-5570-80-dolara-yeterli-basarim

Buyrun..

HD5650 var laptopumda i5 işlemci var ben de bir nfs rivals i deneyeyim hele. 5570 yüksek ayarda crysis 3 oynatacak 1280*720 bile olsa, 30fps bana kesinlikle mümkün gelmiyor.

Şunu özellikle belirtelim de, şu anda bu kasayı kullanmak için alacak kimsenin monitör çözünürlüğü min 1680*1050 - 1920*1080 arası olacağına göre bu çözünürlüklerdeki ayarlar mühim ama tekrar ediyorum 1280*1024 de de iki oyunu da medium ayarda 30fps ortalama ile oynatması mümkün değil. Şimdi denk ekran kartlı işlemcili laptopum ile nfs yi deniycem en azından. Sonucu yazıcam, video koyacak kadar internetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 27 Ocak 2014; 23:00:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Satılık i7-3770K Komple Kasa
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1280*720 çözünürlüklü monitör mü var :) Bir monitörün native(doğal) çözünürlüğünde oynamadığınız zaman görüntü ayarları yüksek bile olsa çamur olur ki yüksek ayarda yine bu çözünürlükte oynatması mümkün değil bu ekran kartının. aa af kapalıysa bile olmaması gerekir. Kartın performansı belli, 9600GT den bile güçsüz kart incelemelere göre.

http://thgtr.com/ati-radeon-hd-5570-80-dolara-yeterli-basarim

Buyrun..

HD5650 var laptopumda i5 işlemci var ben de bir nfs rivals i deneyeyim hele. 5570 yüksek ayarda crysis 3 oynatacak 1280*720 bile olsa, 30fps bana kesinlikle mümkün gelmiyor.

@hiickimse şimdi şu argümanlarınız çürüdümü ?

quote:

Crysis 3 ü 800x600 çözünürlükte orta ayar çalıştırabilir evet. Bu bile şüpheli. Oldukça zayıf bir kart malesef, verdiğiniz bilgi yanıltıcı.

Yani verdiğim bilgiler yanlış değilmiş öyle değilmi ?

Yani 1280*720 oynamam için illa o çözünürlükte monitör mü almam lazım , LCD tv de oynuyorum belki ?

Size kolay gelsin iyi denemeler . Tecrübelerinizi donanım başlığı altına paylaşın lütfen.
    Bundan sonra da kulağınıza küpe olsun insanların mesajlarını yorumlarken dikkat edin.

Şimdi rivals i kurdum. İ5 450M işlemci, 4gb ddr3 , hd5650 ekran kartı.
    1280*1024 de ortalama 12fps, tüm ayarlar en düşükte.

Sizin 5570 medium ayarda 30fps oynatıyorsa ben demek ki hiç bir şey bilmiyorum. 1280*1024 de medium ayarda 30fps vermesi imkansız. Koyun video izleyelim.
  • Bu adam bıkmadı herkesin ilanına bilgiçlik taslayarak girip sonra mors olup koşarak kaçmaktan..
  • quote:

Şimdi rivals i kurdum. İ5 450M işlemci, 4gb ddr3 , hd5650 ekran kartı.
    1280*1024 de ortalama 12fps, tüm ayarlar en düşükte.

Sizin 5570 medium ayarda 30fps oynatıyorsa ben demek ki hiç bir şey bilmiyorum. 1280*1024 de medium ayarda 30fps vermesi imkansız. Koyun video izleyelim.

arkadaşım videoların linkleri bunlar . Lütfen artık konuyu tartışma yaratacak gereksiz mesajlarla doldurma. Aksi takdirde hiç yapmadığım Şikaye Et butonunu kullanacağım.

@hiickimse

• quote:

Tamam hocam ben özür dilerim o zaman . HD5570 ile demek ki nfs rivals 1280*1024 de high ayarda akıcı oynanıyormuş. Sistem o zaman bedava. Ben HD5770 li Q8400 lü sistem satmıştım yakın fiyata 8gb ramli filan 2 ay kadar önce, onda nfs 12 yi bu çözünürlükte high oynayamıyordum. NFS rivals i de HD5650 li i5 li laptopta düşük ayarda bile oynayamıyorum 1280*1024 de, demek ki 5570 sizdeki özel.
    Videolar eğer sizin sisteminizde çekilmişse oyunda bir anormallik var, crysis 3 e bakamadım internetim az. HD5570 ile 1280*1024 de medium ayarda 30fps .. Frapsı da açsaydınız keşke fps yi görseydik, oyunu açmadan da sistem özelliklerini görüntüleyip öyle oyuna filan girseydiniz neyse uzatmıyorum diyeceğim ama elimde değil yani şaka gibi çünkü iddanız.

bu arada coolhearts, arkadaş 270 liraya mı ne p4 sistem satmaya çalışırken fiyatı eleştirmiştim de ilanı sildi, şimdi böyle gelmiş yarasından ötürü gocunuyor. Ben insanları bilgilendirmeye çalıştım. Bizzat test ederek edindiğim tecrübelere göre, hala crysis 3 ya da nfs rivals ın 5570 ekran kartıyla 1280*1024 de medium ayarda 30fps oynanacağına inanmıyorum gözümle görmeden çünkü 12 fps yi düşük ayarda zor görüyorum i5 450m işlemci HD5650 ile, internetten yaptığım araştırmaya göre de şimdi aşağı resim ekliyorum GT740M ekran kartıyla medium ayarda nfs rivals 29.9 fps, crysis 3 25.6fps ,Çözünürlük 1366*768, yani 1280*1024 den düşük piksel sayısı olarak.
    GT740M in ortalama 3d mark vantage puanı 6500 , HD5570 in puanı 4500. %50 daha iyi bir kart bile daha düşük çözünürlükte medium ayarda 30fps veremezken HD5570 bu işi yapamaz. Koyduğunuz videolarda fps görünmüyor, fraps açık değil.

Neyse alan kişi artık oyunları açtığında görecek neyin ne olduğunu.

Bu HD5570 incelemesi;
    http://thgtr.com/ati-radeon-hd-5570-80-dolara-yeterli-basarim/5

Bu %50 daha güçlü GT740M incelemesi;
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

Bu da nfs rivals ve crysis 3 ün hangi ekran kartlarıyla kaç fps oynanabilirliğini gösteren ekran alıntısı;

Bu son mesajım. İsteyen istediğini yazsın. 1280*1024 de bırak high, medium ayarda bile nfs rivals ı 30fps oynatması imkansız bu ekran kartının. Şikayet edilecek bir şey yok ,ben sallamıyorum belge ile konuşuyorum, siz de videonuzu daha gerçekçi olarak koyun. masaüstünde sistem özelliklerini açıp oyuna girip o şekilde fraps da açık şekilde bir video koyun biz de inceleme yapan sitelere gönderelim de içeriği düzeltsinler. 5570 in değerini 150 liraya çıkarır sizin kart bunu başarabiliyorsa :)
    Kolay gelsin.

hocam sen iyimisin ? başka işin yokmu ? neden ısrarla ilanı kirletiyosun ? videoyu başlatmadan önce ayarları gösteriyoruz ya .
    yok başka makinede çektik kaydı!
    makine 450 tl istersen satın al dilediğin testi yap .

@hiickimse

• Arkadaşlar kasa FRED BAKER adlı arkadaşa satılmıştır.Güle güle kullanır inşallah.

@FRED BAKER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 29 Ocak 2014; 22:28:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.