Şimdi Ara

PSP® Slim-Fat/PS2® Orjinal Yedek Parcalari-Tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Psp slim-fat 100x-200x-300x ile ilgili her turlu yedek parca bulunur.

PSP® Slim-Fat/PS2® Orjinal Yedek Parcalari-Tamir

PSP FAT

psp komple arka kasa : 50 tl
    psp on kapak : 50 tl
    psp on tus takimi komple : 20 tl
    psp analog : 10 tl
    psp silikon : 10 tl
    psp anakart : 70 tl
    psp wifi : 30 tl
    psp umd : 20 tl
    psp mekanizma : 30 tl
    psp hoparlor : 10 tl

PSP SLIM

psp on kapak : 20 tl

ayrica

bozuk,kirik,brick,acmayan,ekana goruntusu gelmeyen sorunlu pspleriniz tamir edilir,versiyon yuklenir.
    ps2 chip,lazer montaji,degisimi yapilir.

diger tum parcalar ve tamir islemleri icin pm atin.

ilan gunluk guncellenir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 24 Mart 2009; 12:55:14 >

• kardeş bunlara istediğin paraları toplasak sağlam ikinci el psp alınır yahu ne yaptın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 14 Ağustos 2008; 16:21:53 >
  • kimse bu parcalari bulabilmek icin ikinci el bi psp almaz dostum:) ha alcak kadar zengin biri varsa orasi ayri :)
  • dostum psp hoparlorlerden birini almayı düşünüyorum? arkadaşım arıyordu rezerve edersen ondan onay alınca sana dönebilirim
  • olur tabi.malzemeler burda.satilani silcem zaten.
  • yanlız bunun bir de montajını yapacak adam lazım bu işlerden hiç anlamıyoruz? nasıl olacak hoparlör montajı?
  • tarif ederim yaparsiniz.cok basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRIMINALL

kardeş bunlara istediğin paraları toplasak sağlam ikinci el psp alınır yahu ne yaptın sen

walla arkadasım öle demişsinde hepsini toplasan 130 ytl ediyo bu fiyatada kimse psp satmaz hemde sırf makinayı yanında kutusundan bile bahsetmiyorum gene satmaz
  • hoparlorlerin cifti Gri arkadasimiza gitmistir.
  • yeni eklenen ve ihtiyaciniz olan parcalar icin pm atiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

kardeş bunlara istediğin paraları toplasak sağlam ikinci el psp alınır yahu ne yaptın sen

walla arkadasım öle demişsinde hepsini toplasan 130 ytl ediyo bu fiyatada kimse psp satmaz hemde sırf makinayı yanında kutusundan bile bahsetmiyorum gene satmaz

matematiğinde bi sorun var sanırım arkadaşım hepsini toplayınca 130 ytl mi ediyo :) bi daha topla istersen :)

Parcanin adi : on-off Board :
    Durumu : Calisiyor
    Fiyati : 25 ytl

Parcanin adi : Psp Wireless Board:
    Fiyati : 50 YTL

Parcanin adi :Umd Mekanik Umd Lens Mekanizmasi dahil.
    Fiyati : 60 YTL

Parcanin adi : Sol tetik butonu
    Fiyati : 20 YTL

Parcanin adi : On tus takimi
    Durumu : Calisiyoru
    Fiyati : 20 YTL

Parcanin adi : psp board
    Durumu : ta79 model saglam calisiyor.
    Fiyati :60 YTL

Parcanin adi : psp kasa
    Durumu : Kondisyonunda bi sikinti yokturi,kozmetik olarak biraz yipranmistir.
    Fiyati : 40 YTL

Parcanin adi : psp analog joystcik
    Durumu : saglam
    Fiyati : 25 YTL

şu fiyatları toplayıp sonuçta 130 ytl bulduysan helal olsun sana ama ben toplayınca 300 ytl oldu nedense :)

yanında aksesuar olmayan ikinci el fat psp leri 170 ytl gibi fiyatlara veriyolar. ki onun içinde bu parçaların hepsi var ve bunlardan fazlasıda var. ( misal LCD ekran, ön kapak vs.) yani bu fiyatlara bide onları eklese arkadaş toplamda 400 ytl yi falan bulur heralde :)

kısacası bu parçalardan 2-3 tane aldığında ödeyeceğin fiyat nerdeyse ikinci el psp fiyatına denk geliyo. kusura bakmada kardeş fiyatlarda çok çok yüksekten uçmuşsun doğruya doğru :)

ikinci el psp ler 170 ytl iken (aksesuarsız) sen ikinci el psp de bulunan parçalardan daha az parçaya (lcd ekran yok, psp kapak yok) 300 ytl değer biçiyosun. fiyatların çok abes geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 1 Kasım 2008; 11:40:26 >

• @CRIMINALL

Bakış açını baya bir saçma gördüm.Niye toptan alma bir çaba içersinde ve görüş içersindesin? Sadece atıyorum psp kasa'ya ihtiyacı olan gidipde sıfır bir psp alıp ordan söküp kendi psp'sinemi takıcak?... Bu bilgisayar değilki parça parça topla birleştir yapboz gibi yeni bir psp yarat.Sadece yedek parça amaçlı bir satış konusu.Yani satan insanında amacı hepsini satayim sıfır bir psp toplasınlar değilki.İhtiyaç olan parça alınsın.Elimizde olan pspye takılsın.Ama sen toptan toplayıp sıfır bir psp yaratma düşüncesindesin. x)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

matematiğinde bi sorun var sanırım arkadaşım hepsini toplayınca 130 ytl mi ediyo :) bi daha topla istersen :)

şu fiyatları toplayıp sonuçta 130 ytl bulduysan helal olsun sana ama ben toplayınca 300 ytl oldu nedense :)

yanında aksesuar olmayan ikinci el fat psp leri 170 ytl gibi fiyatlara veriyolar. ki onun içinde bu parçaların hepsi var ve bunlardan fazlasıda var. ( misal LCD ekran, ön kapak vs.) yani bu fiyatlara bide onları eklese arkadaş toplamda 400 ytl yi falan bulur heralde :)

kısacası bu parçalardan 2-3 tane aldığında ödeyeceğin fiyat nerdeyse ikinci el psp fiyatına denk geliyo. kusura bakmada kardeş fiyatlarda çok çok yüksekten uçmuşsun doğruya doğru :)

ikinci el psp ler 170 ytl iken (aksesuarsız) sen ikinci el psp de bulunan parçalardan daha az parçaya (lcd ekran yok, psp kapak yok) 300 ytl değer biçiyosun. fiyatların çok abes geldi bana

dostum senin sorunun ne halen anlamis degilim.
    yukardaki ytaptigin alintida cogu parca sonradan eklendi.
    @karizmajosef in hesapladigi sistemde gecekten oyle 130 ytl ye denk geliyodu.

hadi herseyi bi kenara birakalim. adam psp parcasi satiyosa illaha psp nin parcalarinin toplami psp nin kendisine esit mi olmasi gerkiyo?
    ben burda toplandigi zaman kullabilir duzeyde psp parcasi satiyorum.
    oyle bi amacim olsa toplar psp diye satarim.
    yanlis yapiyosun CRIMINAL

biz burda toptan psp yedek parcasi satmiyoruz.alana da hepsini al da demiyoruz .
    isine gelenin isi gorulsun amacimiz bu.

qbertin de dedigi gibi sifirdan psp toplayacaksan 170 ytl ye degil 130 a da bulurusn.al onu kullan
    ha yedek parca yapacaksan 50 ytl lik parca icin 130 ytl lik psp alacaksan oda senin tercihin.
    ekran ve kapak lazimsa onu belirt onuda buluruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 1 Kasım 2008; 13:10:52 >

• yok usta hiçbişey lazım değil bana lazım olsada bu fiyatlara almazdım kusura bakma sana hayırlı satışlar...
  • dostum o zaman lutfen bundan sonra benim ilanlarimda bu tarz luzumsuzluklar yapma.
    bi urune ihtiyacin oldugunda kapimiz her zaman acik.
  • ARKADASIN FİYATLAR UYGUN SEN MESELA SAGLAM Bİ PSP SAHİBİ OLSAN HADİ SAT BANA O ZAMAN ANAKARTINI 60 YTL YE
  • FIYAT LARI NORMAL BENCEDE ZATEN ALMAK ISTEYEN PM DEN ARKADASA TEKLIFTE BULUNUR HA KABUL EDER HA ETMEZ YANI SONUCTA ARKADAS SATICI MALLAR ONUN
  • arkadaşla alışverişimiz olmuştur kendisi güvenilir ve sağlamdır.....hayırlı satışlar
  • PSP FAT ON KAPAK TEMIZ SIFIR AYARINDA 50 YTL
  • deniz bey, güvenilir bir arkadaşımızdır, bana son derece yardımı dokunmuştu sağolsun... gereksiz yorumlar yapmayın, burada çoğumuzun bulamayacağı yedek parçaları satıyor ve ihtiyacımızı karşılıyor... yapabiliyorsanız daha iddialı bir fiyatla çıkın...

yanlız şimdi deniz bey, bana komple psp fat kasası lazım, benimki kozmetik olarak çökmüş durumda. umd kapağım kırık, kasa ile ön kapağı tutan vidalardan biri yok-belki de yuvası yalama olmuş, ön kapak mahvolmuş. komple kasayı kaça alırız-takarız?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.