Şimdi Ara

Slim Mayo mu, Deniz shortu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 13.11.2014)
Giriş
  • Arkadaşlar malum yaz geliyor, denize girerken sizce hangisi daha iyi? yorumlarınızı bekliyorum ona göre alışveriş yapıcam.
  • deniz şortu tercih ediyorum slim mayo ne biliyim azgın dalgalarda bir aksilik olur yanlardan pörtler falan arka tarafta ortaya doğru toplanır hemde sağından solundan kıl fışkırır ben giymem yani rahat edemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

deniz şortu tercih ediyorum slim mayo ne biliyim azgın dalgalarda bir aksilik olur yanlardan pörtler falan arka tarafta ortaya doğru toplanır hemde sağından solundan kıl fışkırır ben giymem yani rahat edemem

slimde de daha iyi bronzlaşılıyor ve çabuk kuruyor. ayrıca tekrar değişmene gerek kalmadan pantolunu giyip gidebiliyorsun.
  • Tabiki Deniz şortu be slim ne öle iğrenç bence.Kötü bir görüntü oluyor dışarıdan bakınca.
  • sen bide içerden bakıcan olaya
    quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Tabiki Deniz şortu be slim ne öle iğrenç bence.Kötü bir görüntü oluyor dışarıdan bakınca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

sen bide içerden bakıcan olaya
    quote:

Tabiki Deniz şortu be slim ne öle iğrenç bence.Kötü bir görüntü oluyor dışarıdan bakınca.

ama cidden doğru bi erkek nasıl slim giyebilir ..çok iğrenç
    insan heycanlanır fln
  • öğkkk iğrenç Şort en güzeli Şortun malzemesi kaliteli oldu mu mis gibi oluyo hemen kuruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• bi sitede görmüştüm...amerikalılar, slip mayo(slim değil) giyen birini gördükleri zaman ---bu kesin,ya alman ya da gaydir... diyorlarmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 6 Mayıs 2008; 13:30:23 >
  • abi doğru
    çok tehlikeli
    bu yaz bi arkadaşın ki kalktı adam havuzdan çıkmadı havlusunu getirdik o derece düşün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: laplaces

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

deniz şortu tercih ediyorum slim mayo ne biliyim azgın dalgalarda bir aksilik olur yanlardan pörtler falan arka tarafta ortaya doğru toplanır hemde sağından solundan kıl fışkırır ben giymem yani rahat edemem

slimde de daha iyi bronzlaşılıyor ve çabuk kuruyor. ayrıca tekrar değişmene gerek kalmadan pantolunu giyip gidebiliyorsun.

Pantolonu deniz şortunda da her türlü giyen var.
  • deniz şortu dizime kadar geliyo benm şort.
  • Tabiki şort
  • quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

abi doğru
    çok tehlikeli
    bu yaz bi arkadaşın ki kalktı adam havuzdan çıkmadı havlusunu getirdik o derece düşün...

slipte kalktımı belli olmaz esas şortta yanar.
  • bu ne manyak yaşam tarzı buya, bu ne biçim hayattır yaw

slip giyip herşey ortadamı dolaşcaksın
    8-10 yaşında bebe değilsen sort giyeceksin tabi. nasıl bir özgüvendir buyaw sliple alla alla yaw
  • Tabiki boardshort(deniz şortu)

Yaza girmeden alıcağım şort
  • şortla yüzerken hertarafım yara içinde kalmıştı dandik astarı yüzünden o yüzden mayo diyorum
  • sana bunu (kırmızı halka) tavsiye ederim çok ilgi çekersin benden sölemesi

• quote:

Orjinalden alıntı: tpt_hf

şortla yüzerken hertarafım yara içinde kalmıştı dandik astarı yüzünden o yüzden mayo diyorum

Kaliteli, bacaklarına göre bi şort alırsan memnun kalırsın ...
  • kesinlikle deniz şortu
    2 gün önce 3 tane deniz şortu aldım
    2 tane billabong 1 tanede quiksilver
    iyi para verdim ama güzeller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 6 Mayıs 2008; 16:25:45 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.