slipknot sevenleri buraya en sevdii slipknot sarkilarini en ii live performance sarkisi en basarili bulduu grup elemanini konserler falan filan bildii ve slipknotla ilgili paslasmaq istediklerini yazsinlar...
slipknot dinleyen fazla kişi yok heralde forumda ama vermillion i ve 2 yi dinleyince fikirlei değişir belki ben bayılıyorum o şarkılara...
slipknot dinleyen çok kişi var forumda(ben dinlemem kendim için demiyorum) ama o kadar cok benzer topic var ki artık sıkıldı insanlar aynı topiclerin açılmasına madem üyelerin slipknot hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsunuz o zaman arama kısmına "slipknot" yazın bi sürü topic olduğunu görüceksiniz,ordan okuyun kim hangi şarkısını seviyo veya ne düşünüyo vs
Duality Before i Forget Circle Three Nil Wait and Bleed People=sh*t
Bu şarkılar dinlenmeye değer şarkıları ve gerçekten güselll
SLİPKNOT benim fawori grubumdur en sewdiğim şakıları the Blister Exsist duality people=sh*t before ı forget three nil opnium of people welcome
bu arada herkez nu-metal diyo ama gerçekten kesin bi katogoriye girmiyo ve en çok black metal e yakın oduğu söyleniyoo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme