Bildirim
SLK 700 ÜZERİNE SİZ NE TAKIYORSUNUZ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
slk700 ile tmd fanlar iyi iş yapıyor -
TMD+slk700 bilgdiğim kadarı ile en iyi kombinasyon...
şu an slk800 var bunlarada tmd fan kullanıorum memnunum -
Tornado fan alda gör hem sesi hemde hava üfleme kapasiyesini. 100 cfm nin üstünde hava üflüyordu yanlış hatırlamıyorsam. -
harbimi bana o ta rz birşey lazım nereden bulurum
ayrıca slk 700 60 mm 70mm fanlara uygun
tmd fan denilen 74 lük değilmi? -
tmd fan 74 luk , ama bildiğim kadarı ile zaten tmd ile slk700 beraber kullanılmak için yaratılmışlar:)
en performanslı fanlar ise delta fanlar... (tornado larda baya iyi)
80 mm lik versionu 52db sese karşılık 80 cfm :)
92 lik versionuda 105 cfm felan üflüodu die hatırlıorum (yada tornado nun 92 mm lik olanı 105 cfm üflüodu tam hatırlamıom ) -
SLK700 lermi daha iyi yoksa SK7 ler mi?
Bir de üzerine Aero fan iyi gidiyor diye biliyorum.Ama fan mate li olursa... -
slk700 yerine sk7 aldım bende
iyi mi ettim bilmiyorum... -
aslında arasındaki fark çok az bence eğer TMD ile kullanacaksanız SLK-700 alın ama ucuz kasa fanları ile bile kullanma imkanınız var SK-7'yi hatta H600-A'ların içinden çıkan iki kasa fanından birini SK-7 üzerinde kullansanız bile yeterli. Anlayacağınız SK-7 fan uyumluluğu ile süper ama SLK-700 biraz daha şık ve TMD için optimize bir ürün. Fanmate türü şeyler ise bence her zaman alınması ve kullanılması gereken ürünlerden. Ben TMD kullanıyorum çünkü diğerlerine göre acaip sessiz bir teknolojisi var. Özellikle 2500 rpm'lik kasa fanını rahat rahat rahatsız ederken 2500 rpm'deki TMD'yi tüm kompanent'ler kapalı iken bile duymak(psu fanı dahil) kulak dayamadığınız durumda hariç imknasız.
Ancak ben şahsen 3000 rpm'i tercih ediyorum daha iyi soğutuyor çünkü. -
http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=Overclock_KasaS
92 lik olan 119 cfm 80 lik olan 84.1 ancak fiyatlarıda baya tuzlu -
slk700 ve tmd fanla bencede iyi sonuç verir.
Fan Boyutu: 80x80x25
mmMax.Hava Akımı: 1300rpm'de 20.55 CFM ve 4800rpm'de 75.7 CFM
Gürültü: 1300 rpm'de 17 dB
13,30 USD + KDV
Çok sesli olması sorun değilse senin için bunuda kullanabilirsin. -
92mm
Fan hızı: 4800 RPM
Hava akımı: 119 CFM
33,00 USD + KDV
Düşük rpm de yüksek cfm hem biraz tuzlu hem de ebatı büyük. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by orkinoss</i>
<br />http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=Overclock_KasaS
92 lik olan 119 cfm 80 lik olan 84.1 ancak fiyatlarıda baya tuzlu
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
O fandan daha kaliteli olan Delta bir model NCS'de bugün 14$'a satılıyor. İşte link'ihttp://www.ncstr.com/detay.php?device=extra&opt=&id=12d69fc3f4bfab4b0868d498707dce14 ancak kullanılabilirmi biraz zor çünkü gürültü düzeyi çok fazla.
Onun için yüksek sesli fanları tavsiye etmiyeceğim yinede su soğutması gibi performans veriyor Thermalright ve çoğu su soğutmasınıda geçiyor bu fanla.
Yazıcıoğlunun dediği fan Smart Fan 2 ve demin bahsedilen SLK-700 ile uyumsuz arkadaşlar 80x25 ve 80x38 fanları SK-7'ler kabul ediyor. Bence SK-7 ve Smart Fan 2 ısı sensörü kullanılarak elde edilebilecek iyi bir kombinasyon.
-
peki SK7 de TMD çalışıyor mu? -
gun
uyumsuz demekle slk700 ün üzerindeki fan yerine uymsuz kastediyorsun galiba.
Bi şekilde uydurulur be hocam -
tabii SK-7'de pek çalışmayan bir şey yok
Yazıcıoğlu ewt bir şekilde uydurulurda orjinal tutması gibi olmaz yoksa bende neleri nelere uydurdum ama bakalım arkadaş bunu isteyecek mi yada yapsa deneme yanılma yoluyla uğraşmaktan rahatsız olacak mı bilemidiğim için söyledim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X