Şimdi Ara

slk700 ve fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba slk700heatsink ustune alabilceim sessiz bi fan ne onerirsiniz?
    su bundle la aldigim TMD fan ses cikartior, yerine baska bisi takabilmem mumkun mu? mumkunse ne takabilirim?

tesekkurler simdiden

• SLK700'e 7cm'lik fanlardan başkası pek uymaz (veya çok uğraştırır). Bir zalman fanmate alıp fanının hızını ve sesini düşürmeyi de deneyebilirsin.
  • oyle yaptim
    2500barton 3200 calisior ama sicaklik oyundan cikinca 50derece idle da 45derecelerde geziyor fan devrini dusurunce
  • hocam yuksek devir bi fan arıyorsan zaten en sessizlerinden biri tmd.
    ses fazla geliyor ise de zaten digerlerinde de devir hızı dusurulerek bunu yapabiliyorsun.
    yani anlayacagın hem perf. hem de sessizlik aynı anda olmuyor maalesef.
    aslında onunda bi sekilde cozumu var ama sogutucuyu degistirmen lazım.
    slk900 falan alırsan dusuk devirde (yanlıs hatırlamıyorsam) daha dusuk sıcaklıklar elde edebilirsin...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkerinanç</i>
    <br />hocam yuksek devir bi fan arıyorsan zaten en sessizlerinden biri tmd.
    ses fazla geliyor ise de zaten digerlerinde de devir hızı dusurulerek bunu yapabiliyorsun.
    yani anlayacagın hem perf. hem de sessizlik aynı anda olmuyor maalesef.
    aslında onunda bi sekilde cozumu var ama sogutucuyu degistirmen lazım.
    slk900 falan alırsan dusuk devirde (yanlıs hatırlamıyorsam) daha dusuk sıcaklıklar elde edebilirsin...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>malesef Zalman CNPS 7000A-CU ile hem sessizlik hemde performans mumkun oluyor.soyle kistas verirsem AMD BOX fan ile 4000 rpm de donen bir fandir ve ayni ana kart da idle 45-50 yuk altinda 50 yi geciyordu.simdiki zalman ile degerlerim imzamda yazili.ustelik 1350rpm-2400rpm arasinda fan donus hizi var ve sesini duyabilen zalmanin banada soylesin :) gerci sevgili GUN simdi gelir zalmana hayiir der gider eheh

• hocam sanirim sen heatsink+fan kastediyorsun.ben slk uzerinae takilacak fanlari kastettim.tabiiki zalmanin komple cozumunu de alabilirsin,slk900+9 cm fan da...benim anlatmaya calistigim fan deviri yuksek oldugu zumun ses olayinin ister istemez artmasi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cha_fan ve Pwr_fan bağlantıları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.