Şimdi Ara

SLM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee beyler gunz gece 1 e kadar kapalı ne yapcas :D

• Hıhı dikkatimi çekti benimde .. abi 2 de bir kapıyolar oynun kıl oldum

senin level??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesped_Gunzer -- 25 Mayıs 2007; 21:29:12 >
  • lwl 20 bide 10 var biri kız biri erkek :)
  • hımm sprayermi k styler mı?
  • k-styler tabiki :) fazla şey bilmem ama bildiklerimi iyi yaptıgımı düşünüorm :)
  • bende senin iyi yaptığını düşünüorum :D
  • eheh sen nerden biliosn nasıl oynadıgımı :) walla bu gün beden dersinde baş parmagımı kırdım space iyi bassamıom :D ama oyun acılınca online olursan senle bi vs yapalım merak ettim nasıl oynuyosunuz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    5 yıl önce açıldı
    Merhaba nasilim
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 levelim fena oynamıorum k stylerim hs yapamasamda ss bf rs ws vs.. yaparım
  • theking cok ün yapmış baktımda az cok da k-style ceişidi bilio onla vs yapmayı ccok istiorm sonuc olarak gunzu diger oyunlardan ayıran şey bu ölerek ögreniorsun :)
  • sen çok mu iisin?
  • bilmiorm hiç bir şekilde öyle bişi diemem ama sonucta bilmedigim bir cok şey bilio theking vs yapıp teknik kapmak isterim bi umut belki kesebilirim :)
  • serverlar acılana kadar burdayım :D bana şu rs yi anlatın bide rss ve ws ne bilmiorm :)
  • ben bildiklerimi göstermeye calısıyorum yoksa ordakinden nerdese 2 kat hızlı dbf m var... ama o hızla yaparsam arkadaslar bişe anlamaz diye düşünüp daha anlasılır sekilde yapmaya calıstım :P
    + bildiklerimin yarısı bilem değil onlar =D ama genede ii hedef alamam... genelde bu yuzden yakından oynarım adamın agzına girerim... bi acıkta da ful lyersem giderim.. ama su da var 1 hpm bile olsa full hp var gibi giderim kaçma işini cok nadir yaparm
    bende vs cok isterim de ben ijji oynamıyorm epeydir
  • aaa :) neden ya server acılınca yapalım ben cok istiorm :) ben izlemedim zaten videoları :) oyun acılınca izlicem ama :D
  • hımm.. nben videoları bile izleyince korktum ..
  • ehehe :)ne korkcan ya sonuc olarak ölüceksen ölürsün bu bi oyun ben kendimi geliştirmeye calısıorm ayrıca kendimden güclülerle vs yapmayada bayılırım :D
  • ben hiç sevmiom adam ad arda 20 defa yenince sıkılıyo insan den derim :D
  • denemişligim var ben bu k-style i ilk başladıgımda lwl 7 de bi prodan ögrenmiştim o gün en az 50-60 defa öldüm ama ögrendiklerimin yanında hiç bişi bence
  • ben acıların çocuğuyum bf yi ss i prolardan gördüm kendim orluklarla gece sokaklambasının ışığında çalışarak yaptım

• yasık sana :DDD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.