Bildirim
slm arkadaşlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende aynı özellikle bi mp3 player istiyorum bu aralar araştırdığım ve aklıma yatan creative zen touch 20 gb-40 gb lı da var.çoğu yer radyo aparatınıda beraberinde veriyor. -
bende o özelliklerde bir mp3 player arıyorum. 3 model arasında kaldım. Ipod photo 20gb, creative zen touch 20gb, sony A-3000 20gb sizce hangisi? -
diğer arkadaşa da önerdim sana da öneririm i-river h320'yi ; radyosu var ses kalitesi olarak da ir-iver türkiye'de bulabileceğin en iyisi pil ömrü de ortalama olarak 14 saat gidiyor , bu sony ve zen touch'dan daha düşük ama renkli ekranlı olduğundan ve pek çok eq seçeneği bulunduğundan bunlar pil ömrüne etkiyen faktörler . Sanırım en iyi pil ömrü sony'lerde var ama ben de onların mp3 playerlarını beğenmiyorum -
its olllinsony valla (mintondan çaldım) -
Apple - ipod var 30 gb. 14 saat pil süresi ayrıca video oynatma , fotoğraf görüntülemede var fiyatı da ona göre tabii bi bak istersen.
http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL33453&dept%5Fid=51000000&bid=0&mscssid=27F7J2AQQN5H9KGVLR65H9RCP73EAXS5 -
CREATIVE ZEN TOUCH kardes Creatıve den sasma (ses konusunda) -
SONY A-3000 20GB
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X