Şimdi Ara

slm arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir mp3 player almak istiyorum. Benim aradığım özellikler 20 GB ve üstü, radyolu ve tabiki ses kalitesi ve şarjının uzun ömürlü olması. Yardımcı olursanız sevinirim...

• bende aynı özellikle bi mp3 player istiyorum bu aralar araştırdığım ve aklıma yatan creative zen touch 20 gb-40 gb lı da var.çoğu yer radyo aparatınıda beraberinde veriyor.
  • bende o özelliklerde bir mp3 player arıyorum. 3 model arasında kaldım. Ipod photo 20gb, creative zen touch 20gb, sony A-3000 20gb sizce hangisi?
  • diğer arkadaşa da önerdim sana da öneririm i-river h320'yi ; radyosu var ses kalitesi olarak da ir-iver türkiye'de bulabileceğin en iyisi pil ömrü de ortalama olarak 14 saat gidiyor , bu sony ve zen touch'dan daha düşük ama renkli ekranlı olduğundan ve pek çok eq seçeneği bulunduğundan bunlar pil ömrüne etkiyen faktörler . Sanırım en iyi pil ömrü sony'lerde var ama ben de onların mp3 playerlarını beğenmiyorum
  • its olllinsony valla (mintondan çaldım)
  • Apple - ipod var 30 gb. 14 saat pil süresi ayrıca video oynatma , fotoğraf görüntülemede var fiyatı da ona göre tabii bi bak istersen.

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL33453&dept%5Fid=51000000&bid=0&mscssid=27F7J2AQQN5H9KGVLR65H9RCP73EAXS5
  • CREATIVE ZEN TOUCH kardes Creatıve den sasma (ses konusunda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SONY A-3000 20GB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.