quote:Orijinalden alıntı: NakkaSsshee yani bannerin fake isin naber bannerSenin fake olmadığını kim ispatlayacak :::Banner:::
quote:Orijinalden alıntı: :::Banner:::arkadaşlar fake değil ona göre. Ben kefilim hoşgeldin arkadaşım
quote:Orijinalden alıntı: NakkaSsshee yani bannerin fake isin naber bannerquote:Orjinalden alıntı: NakkaSss hee yani bannerin fake isin naber banner NAsı anladınız læ Fake ulan fake!!!! Şaka şaka %100 orjinal
quote:Orijinalden alıntı: :::Banner:::quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss hee yani bannerin fake isin naber banner NAsı anladınız læ Fake ulan fake!!!! Şaka şaka %100 orjinal Alıntıları Göster OoooOooooooo yeni feyk gelmiş bu sefer sahibiyle beraber Merhaba Banner
quote:Orijinalden alıntı: AreaOfEffectOoooOooooooo yeni feyk gelmiş bu sefer sahibiyle beraber Merhaba Banner Alıntıları Göster bu yeni bir sistem fake in yanında duup arkadaş diince fake oldu anlaşılmıyo bkz:reos.reosun arkadaşı,reosun dayısı,reosun dedesi gibi.....
quote:Orijinalden alıntı: NakkaSssbu yeni bir sistem fake in yanında duup arkadaş diince fake oldu anlaşılmıyo bkz:reos.reosun arkadaşı,reosun dayısı,reosun dedesi gibi.....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss bu yeni bir sistem fake in yanında duup arkadaş diince fake oldu anlaşılmıyo bkz:reos.reosun arkadaşı,reosun dayısı,reosun dedesi gibi..... Bi' arkadaş deneme yapmıştı fake hesap kaç günden başlıyo diye 14 gün yemişti
quote:Orijinalden alıntı: AreaOfEffectquote:Orjinalden alıntı: NakkaSss bu yeni bir sistem fake in yanında duup arkadaş diince fake oldu anlaşılmıyo bkz:reos.reosun arkadaşı,reosun dayısı,reosun dedesi gibi..... Bi' arkadaş deneme yapmıştı fake hesap kaç günden başlıyo diye 14 gün yemişti Alıntıları Göster Fake Ne? (Sormak Adettenmiş)
quote:Orijinalden alıntı: GöKçHeFake Ne? (Sormak Adettenmiş)Alıntıları Göster ilk defa feyk olmayan birini gördüm yeni üye olarak fake - simply red'in parçası. klibinde tanınmış kişilerin benzerleri oynuyor.
quote:Orijinalden alıntı: máwciilk defa feyk olmayan birini gördüm yeni üye olarak fake - simply red'in parçası. klibinde tanınmış kişilerin benzerleri oynuyor.Alıntıları Göster hmm pki....
quote:Orijinalden alıntı: GöKçHehmm pki....Alıntıları Göster feyk lafına alış anlattığım gibi değil tabi şaka yapmak istedim yeni gelenlere söylenir genelde aslında gerçek nick dışında başka amaçlar için sahte bir nick alıp olaya dalmak...
quote:Orijinalden alıntı: máwcifeyk lafına alış anlattığım gibi değil tabi şaka yapmak istedim yeni gelenlere söylenir genelde aslında gerçek nick dışında başka amaçlar için sahte bir nick alıp olaya dalmak...Alıntıları Göster A.s.
quote:Orijinalden alıntı: öcüüühoşgeldin Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: öcüüü hoşgeldin fake o fake boşuna iyi niyetle yaklaşıp taraftar toplamaya çalışma, seni tanıdığından yemez
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: öcüüü hoşgeldin fake o fake boşuna iyi niyetle yaklaşıp taraftar toplamaya çalışma, seni tanıdığından yemez Alıntıları Göster yhaaa
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: öcüüü hoşgeldin fake o fake boşuna iyi niyetle yaklaşıp taraftar toplamaya çalışma, seni tanıdığından yemez Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: öcüüü hoşgeldin fake o fake boşuna iyi niyetle yaklaşıp taraftar toplamaya çalışma, seni tanıdığından yemez senin için fesat @gökçe, sakin ol arkadaşım, bu pek bi şakacıdır da ondan ben öcü, bu da tavlada bana yenilen arkideşim x-gen