quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: öcüüü hoşgeldin fake o fake boşuna iyi niyetle yaklaşıp taraftar toplamaya çalışma, seni tanıdığından yemez senin için fesat @gökçe, sakin ol arkadaşım, bu pek bi şakacıdır da ondan ben öcü, bu da tavlada bana yenilen arkideşim x-gen rövanş oynamamak için köşe bucak kaçıyon ben napim.. dh msnini de açmıyon ki, şöyle sabaha karşı patır kütür bitirem oyunu :cg @gökçhe fakeler oyun oynamaz kural 1
şişştt kızı üzmeyin gelir gelmez xgencim, canım, geçen sefer de patır kütür bitiriodun yalan oldu oynarıs tamam. istediin rövanş olsun... nası olsa ben yencek olduktan sonra
yaw bırah yaw bırah.. canımlar cicimlerlen havayı yumuşatıp oyunu unutturmaya çalışıyo. karşıma geç sonra bıdı bıdı bıdı bıdı konuş @GöKçHe hava trafiği müsait değil, kalkış izni yok
gökçhe ne demek ya. hadi ingilizce yapacam diyorsun gökche yap bari yada türkçe gökçe yap bari Türkilizceninde çivisi çıktı
quote:Orjinalden alıntı: maw©i kız bence girmiycek sanırım bu arada öcüü naber ben GhOpEm nicki değiştirdim aa iyilik senden naber /> ya imzanıza yazsanıza şu nickleriniziii bu nick de iyi olmuş , ama öncekine alışmıştık be yav neyse hayrlı olsun @xgen, oynıcas dedik bee yenicem ve de topik açıcammmmmmmm :F
quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 gökçhe ne demek ya. hadi ingilizce yapacam diyorsun gökche yap bari yada türkçe gökçe yap bari Türkilizceninde çivisi çıktı şşşşşttt..ağır ağır alıştırıyoruz ingilizlere...biden söölemeyelimm
quote:Orjinalden alıntı: uranium quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 gökçhe ne demek ya. hadi ingilizce yapacam diyorsun gökche yap bari yada türkçe gökçe yap bari Türkilizceninde çivisi çıktı şşşşşttt..ağır ağır alıştırıyoruz ingilizlere...biden söölemeyelimm valla ingilizler görmesin o nicki ç nin yanına h gelirse nası gülerler acaba
quote:Orjinalden alıntı: GöKçHe Slm arkadaşlar :::Banner:::'ın tavsiyesiyle üye oldum Allah kurtarsın.