Şimdi Ara

slm beyler bi yardım kabinle ilgili... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sagolasın gökhan2 kardes ben degerli bi ustad tan dun gece bilgiler aldım kararı kabin wooferda kıldım kabin wofer alcam jbl 1000w 30 cm en iyisi bu dedi benim için yinede ilgin için sagol
  • Kardes gt4 alamyi düşnüosun yazdiklarina göre onun yerine 20 lira daha wer gt5 al Farki war istersen sölerim
  • kardeş gt5 ne ya ben anlamadım biraz anlatıver yeniyim bu işlerde kusura bakma..bide bu gt5 nerde satılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutay_ -- 4 Ekim 2007; 18:39:06 >
  • GT5 en son serisidir

JBL in sitesinde kaç litre olacağı yazar.. Yada prof montajcılar yapar.. hatta hazır satılıyorlar..

bu arada arka pandizot a koyulacaksa bass sonu F ,şe bitenlerden olsun .. F ile bitenceler Free air yani kabinsiz çalışırlar
  • Kutay bi kere gt5 i her hangi bir otot müzik sistemcisinden alabilrisn yada internetten Ayrica gt4 ile ne farklari war sen
    *1100 watt peak power
    *275 rms
    *körükleri çok daha sağlam
    *bobin ve miktantis çapi çok daha ii
  • haklısısn ama konyada iki arkadaşım da çift bobin jbl aldı ikiside bobin yaktılar bugün istanbulda doğu bankta kaç tane satıcıya sorduysam jbl 1000watlığı öneririm o alacak olduktan sonra dicek bişeyim yok dedi banada onu önerdi ama ben pioneer 307d2 aldım bilginize
  • Gördm kardes pioneer gt4 tende kaliteli gt5 dende ii bi seiçm olmuş tekrar güle güle kullan
  • bence pıoneer jbl in yerini tutmaz ben eskiden pioneer dinledim sonra jbl şimdi ise kicker... sıralamasıda kötüden iyiye dediğim sekilde bence

aldıysan hayırlı olsun

zamanla onu satar diğerini alırsın benim gibi hoşuna gideni bulursun sonunda...
  • tşekkür ederim beyler saol un çoook yardımcı oldunuz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.