Bildirim
slm beyler bi yardım kabinle ilgili...
Durex Intense Uyarıcı Jel 20 Kullanım (1 x 10 ml) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07RPQVBVJ?th=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaw kardes o kadar önemli olmasada bi kabin ölçüleri vardir jbllerin jbl in kedni sitesine gir oarada yazio ama yaptirmak yerie 2 li satilan kabinlerden almayi dene bnce Daha ii oluo hemde uğreşmiosun bnde öle yaptim genellikle zaten o kabinler jbl e göre ayarlanio -
walla bulamadım ki kardeş sen nerden aldın 2 tane kabinliyi..????quote:
Orijinalden alıntı: gokhan2
Yaw kardes o kadar önemli olmasada bi kabin ölçüleri vardir jbllerin jbl in kedni sitesine gir oarada yazio ama yaptirmak yerie 2 li satilan kabinlerden almayi dene bnce Daha ii oluo hemde uğreşmiosun bnde öle yaptim genellikle zaten o kabinler jbl e göre ayarlanio -
Bn alicam daha almadim woofer çiftlesem bi 25 ama bnm ki...quote:
Orijinalden alıntı: Kutay_
walla bulamadım ki kardeş sen nerden aldın 2 tane kabinliyi..????
Alıntıları Göster
Bak biraz araştirirken gördüm çiftli kabin sadece :http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4871317 güzelle bnzio sonuçta kicker kullanmiş
-
aslında yaptırması daha iyi olur en azından bagaj a göre yapılır ve tam litresinde olur hazır alınanlar tam litreyi vermiye biliyor veya fazlasını verdigi için istenilen sonuç alınamıyor malesefquote:
Bn alicam daha almadim woofer çiftlesem bi 25 ama bnm ki...
Bak biraz araştirirken gördüm çiftli kabin sadece :http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4871317 güzelle bnzio sonuçta kicker kullanmiş
Alıntıları Göster
-
kaç cm ? 25 mi 30 mu?quote:
Orijinalden alıntı: kocaman86
aslında yaptırması daha iyi olur en azından bagaj a göre yapılır ve tam litresinde olur hazır alınanlar tam litreyi vermiye biliyor veya fazlasını verdigi için istenilen sonuç alınamıyor malesef
Alıntıları Göster -
Bütün kabinleri Yenibosnadaki Eskidji de bulabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: HarryBlade
kaç cm ? 25 mi 30 mu?
Alıntıları Göster -
ya beyler kaç litre kaç , cm bilen yok mu?yada nette satan yer yok mu...?quote:
Orijinalden alıntı: zknkcy
Bütün kabinleri Yenibosnadaki Eskidji de bulabilirsiniz
Alıntıları Göster -
kardeş bunu bi sitede buldum gerçek ölçüleri bumuş "GT4 12inç 30cm'lik jbl için çift bass kutusu 80x40x35 orijinal 75mm port çapı uzunluk 17cm arka kavisli inecekse alt derinlik 45 üst derinlik 35 olur çapraz iner" böle demiş pek bişe anlamadım amaquote:
ya beyler kaç litre kaç , cm bilen yok mu?yada nette satan yer yok mu...?
Alıntıları Göster
-
birader resmi falan yok mu saol bu arada...quote:
kardeş bunu bi sitede buldum gerçek ölçüleri bumuş "GT4 12inç 30cm'lik jbl için çift bass kutusu 80x40x35 orijinal 75mm port çapı uzunluk 17cm arka kavisli inecekse alt derinlik 45 üst derinlik 35 olur çapraz iner" böle demiş pek bişe anlamadım ama
Alıntıları Göster -
Yok malesef yaw kardes önemli olan litresi zaten sonucta mdfden yapilacak 100 litre dedi bir tesisatçi bna ikisi için portlu kutu... 30 cm için ama ölçü o kadar önemli değil öenmli olan litre dedi ama ne kadar doğru bilememquote:
birader resmi falan yok mu saol bu arada...
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Kutay_
Kardeş önce sen basının kaç cm (veya inç ) olduğunu söyliyeceksin ki ona göre ölçüsünü bilenler söylesin...
O bahsettiğin basların 3 boyu var ve hepsinin kabin ölçüleri farklı...
-
slm arkadaslar bende arabama ses sistemi duzecem fakat woofer konusunda kararsızım pıoneer marka 1000 w 30 cm lik olanını almayı dusunuyorum pandizota takacam nasıl verim alırmıyım veya tavsiye edeceginiz baska birsey varmı cok acillllll yardım setimin diger parcaları tss pıonner tiz 6992 460 w pıoneer hoperlör anfide epoch olacak buyuk ihtimalle yardımlarınız icin sagolun arkadaslar -
Yaw kardes simdi olmadi free-air tip olmayan bi wooferi pandizota koyucam diosun ya randimani olmaz sadece görüntde kalirsin alican bi kabin bagaja koyucan Bide wooferin model ne?? 1000 watt ama hangi model?quote:
Orijinalden alıntı: bygolge07
slm arkadaslar bende arabama ses sistemi duzecem fakat woofer konusunda kararsızım pıoneer marka 1000 w 30 cm lik olanını almayı dusunuyorum pandizota takacam nasıl verim alırmıyım veya tavsiye edeceginiz baska birsey varmı cok acillllll yardım setimin diger parcaları tss pıonner tiz 6992 460 w pıoneer hoperlör anfide epoch olacak buyuk ihtimalle yardımlarınız icin sagolun arkadaslar
Saygilarmla... -
bir bass kutusunun yapılması için sadece kullanılan bassın gücü veya ebadı yeterli değil.benden söylemesi.vaktinde ben de girdim o işe.hatta bass kutusu için (ben portlu yapmıştım) programlar bile var.siz elinizdeki woofer ın verilerini giriyorsunuz (frekans aralığı, max gücü, çapı, mıknatısının çapı vs vs) o size kutu boyutlarını çıkarıyor.ayrıca portlu ise port boyutlarını da veriyor.ancak bu profesyonelce bi çalışma için sanırım.quote:
Yaw kardes simdi olmadi free-air tip olmayan bi wooferi pandizota koyucam diosun ya randimani olmaz sadece görüntde kalirsin alican bi kabin bagaja koyucan Bide wooferin model ne?? 1000 watt ama hangi model?
Saygilarmla...
Alıntıları Göster
benim önerim JL audio nun sitesine girip (JBL in sitesinde var mı bilmiyorum.ben elimdeki pioneer woofer için JL in sitesinden yardım almıştım) oradan örnek kabinlere bakman.farklı kabin tasarımları var.özellikle portlu kabinler için değişik tasarımlar mevcut.gücü seninkine yakın bi woofer ın kabinini örnek alıp yaptırabilirsin ;)
-
bak arkadaşım bir hoparlöre beş altı ceşit kutu yapılabilir. ve aldığın hop un icinden litre ölcüleriyle ilgili bir büroşur cıkması gerekir muhakkak.yoksa aldığın bayiden iste .ve dinliyeceğin müziğe göre kutu yaptır. örneğin portsuz kutu portlu kutu yada bant bas kutu yada fre eır kutu vs vs vs kutu yapımı hop un performansını etkiler fabrika ölcülerini tuttura massanız iyi sonuc alamassınız ve emekler ve paralar boşuna gider .ve elinizdeki cihazlarakötü gözle bakarsınız .quote:
Orijinalden alıntı: extremeenvy
bir bass kutusunun yapılması için sadece kullanılan bassın gücü veya ebadı yeterli değil.benden söylemesi.vaktinde ben de girdim o işe.hatta bass kutusu için (ben portlu yapmıştım) programlar bile var.siz elinizdeki woofer ın verilerini giriyorsunuz (frekans aralığı, max gücü, çapı, mıknatısının çapı vs vs) o size kutu boyutlarını çıkarıyor.ayrıca portlu ise port boyutlarını da veriyor.ancak bu profesyonelce bi çalışma için sanırım.
benim önerim JL audio nun sitesine girip (JBL in sitesinde var mı bilmiyorum.ben elimdeki pioneer woofer için JL in sitesinden yardım almıştım) oradan örnek kabinlere bakman.farklı kabin tasarımları var.özellikle portlu kabinler için değişik tasarımlar mevcut.gücü seninkine yakın bi woofer ın kabinini örnek alıp yaptırabilirsin ;)
Alıntıları Göster
-
gökhan2 kardeşim öncelikle ilgin için tesekkür ederim ben kısaca şöyle özetliyeyim ses sistemim şu şekilde pıoneer 6992 2 çift hoperlör pıoneer tss tiz ve son olarak seninde sordugun wofer pioneer tsw306c 1000w 30 cm bunu almak istiyordum cunku setimin tamamı pıoneer olsun diye ugrasıyorum peki pandizota bu olmassa ne önerirsin en iyi verimi alabilcegim.. bunun yanı sıra pıoneer tsw307 f modeli var o nasıl o olurmu..eger buda olmassa bana ya pıoneer yada jbl marka bi woofer önerebilirmisin cunku ben kabinli istemiyorum su an onu daha sonra ikinci bir woofer olarak atmayı dusunuyorum verdigin bilgiler için sagol aynı zamanda sitedeki diger arkadaslar sizdende yardım bekliyorum
saygılarımla -
gökhan2 kardesim bu arada pioneer tsw 307 f modeli 900 w 30 cm olanıdırquote:
gökhan2 kardeşim öncelikle ilgin için tesekkür ederim ben kısaca şöyle özetliyeyim ses sistemim şu şekilde pıoneer 6992 2 çift hoperlör pıoneer tss tiz ve son olarak seninde sordugun wofer pioneer tsw306c 1000w 30 cm bunu almak istiyordum cunku setimin tamamı pıoneer olsun diye ugrasıyorum peki pandizota bu olmassa ne önerirsin en iyi verimi alabilcegim.. bunun yanı sıra pıoneer tsw307 f modeli var o nasıl o olurmu..eger buda olmassa bana ya pıoneer yada jbl marka bi woofer önerebilirmisin cunku ben kabinli istemiyorum su an onu daha sonra ikinci bir woofer olarak atmayı dusunuyorum verdigin bilgiler için sagol aynı zamanda sitedeki diger arkadaslar sizdende yardım bekliyorum
saygılarımla
-
Kardeş bak 307f güzel olur panzita galiba pandizot içindi yanliş bilmiorsam ama sonunda f olanlar öledi doğru öle olsa gerek bi diğer arkdaşlarda hatirlatma yaparsa campion serisi eski serinden bi farki yok ama eski eskidir yenidir... Alicaksan bu modeli al parana yazik olmasinquote:
gökhan2 kardesim bu arada pioneer tsw 307 f modeli 900 w 30 cm olanıdır
Alıntıları Göster
-
kardeş 38 cm ya kaç litre şimdi bu ? bide bizim servisçi de 25 cmm adam kafasına göre yapmış kabin sorup duruyo bunu bilen varsa da söyleyiversin...quote:
Kardeş bak 307f güzel olur panzita galiba pandizot içindi yanliş bilmiorsam ama sonunda f olanlar öledi doğru öle olsa gerek bi diğer arkdaşlarda hatirlatma yaparsa campion serisi eski serinden bi farki yok ama eski eskidir yenidir... Alicaksan bu modeli al parana yazik olmasin
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutay_ -- 3 Ekim 2007; 18:06:47 >
Benzer içerikler
- kapasitör ne işe yarar
- kaliper boyama
- fiorino teyp kodu 4 haneli
- 1. vitesten 2. vitese geçerken ses
- dizel enjektör temizleyici kullanılmalı mı
- 2024 mtv tablosu
- audi bisiklet
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X