Şimdi Ara

Slm beyler size güzel bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar beyler ben chyperde 62 lvl bi kasar hood satan buldum 45 YTL sizce aliyim mi elimde de 10 gb para var yani yapabileceğim max itemler +6 shell pauldron ve geri kalan +7 chitin set 2 tane de +7 md yani daha fazla item yapamam bu chara bu itemler le de cz de iş yapamam gibime geliyo bi de combo da bilmiyorum işin kötüsü sizce asas yerine 62+ bi mage mi alsam mage konusunda daha tecrübeliyim hiç olmassa pusu ile np ksarım sizin fikirleriniz neler lütfen iyi kötü yazın benim için önemli

• ya beyler lütfen sallamayın bi fikir yazın da hata yapmıyım ya ne dersiniz ??
  • bence asas al o paraya cok rahat mage alırsın zaten.ayrıca direk neden cz dusunuosun?lvl kasmayı dene cz elbet gelır.guvenebılıcegın dostların varsa onlarla kasarsın ortaklasa 4 ayda 68-70 fln olursun.ama ılla da cz dıosan asası al bence ıtemlerı yaparsın nası olsa 10 gb zaten 50 milyonkacırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: doan92

bence asas al o paraya cok rahat mage alırsın zaten.ayrıca direk neden cz dusunuosun?lvl kasmayı dene cz elbet gelır.guvenebılıcegın dostların varsa onlarla kasarsın ortaklasa 4 ayda 68-70 fln olursun.ama ılla da cz dıosan asası al bence ıtemlerı yaparsın nası olsa 10 gb zaten 50 milyonkacırma

1. 10 gb nerde 50 milyon hemen alam
    2.ilk defa chyperde oynuyoruym hiç tanıdığım yok
    3.asasla lvl kasarım ya zaten asasla 70 lvl olmadıktan sonra 62 de veya 65 de kalmanın bi manası yok bence tek sorun item yani item yapamamaktan korkuyorum millet +8 shardlarla geziyo ben md lerle ezik kalıcam

• bence kaçırma ıtem dediin nedirki 1 az çevre yaparsı paramun brahmanda clana girersin v.s. +8 md v.s. sana koşarak gelir zaten
  • Öncelikle gizli sorunun cevabının olmasına dikkat et.ALıcaksan da cypher da mage al derim o parayla asas döşeyemezsin döşesen de sağlam olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Monster_of_GO_Kart

Öncelikle gizli sorunun cevabının olmasına dikkat et.ALıcaksan da cypher da mage al derim o parayla asas döşeyemezsin döşesen de sağlam olmaz.

benim de düşüncem bu bi mage alim bari ne combo biliyorum ne bişi bari mage aliyim de hiç olmassa mageden anlıyorum aranızda mage olup sağlam mage clanında olan var mı ? o serverde bi mage alam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al bence bu şans kaçmaz ama..... neyse
  • aptal oldum ya alayım mı almayayım mı fiyatı ii bence de ya ben combo bilmiyorum bi de o yukarıda saydığım itemler haricinde daha iyi itemler yapamam
  • ewt
    quote:

Orjinalden alıntı: katliam93

al bence bu şans kaçmaz ama..... neyse
  • ya aranızda chyperde oynayan varsa bana biraz combo çalıştırablir mi aliyim bari charı sizi mi kırıcam baktım hiç olmadı mage ile takas yaparım ya bildiğim tek combo r+skill+rr+skill falan ama beni çalıştırıcak varsa sevinirim
  • komboyu bilmeyen asas ı oynayamas hea eğer sen sen ananın karnındamı öğrendin die becerin varsa asas al
  • mage al çünkü asası 10 gb ile düzemezsin
  • kimse comboyu anasının karnında öğrenmedi.al assası combo yapmayı öğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehset1903

komboyu bilmeyen asas ı oynayamas hea eğer sen sen ananın karnındamı öğrendin die becerin varsa asas al

ya r+skill+rrskill bunu biliyorum da yine de biraz pratikle sağlam olurum gibime geliyo ya olmassa da zaten takas yaparım ya sağolun cevaplarınız için de chyper de biraz combo çalıştırıcak adam aranıyo sevabına

• Cypher a bulaşma derim .
  • ya alıcağım itemler +6 shell pauldron +7 chitin set 2 tane de +7 md veya +8 clever bunları dupelermez ler heralde üstelik dupe kalktı diye biliyorum bi de bi itemin dupe olup olmadığını anlayamam di mi
  • alda asas all

az parana kıy saglam baba ol mage al warıor al aklına ne geliyosa

kes

lwl:63

ID : DuTy_Shadow

serwer:Ares

dual:md +8

fp +8 set

+8/+9 dex takılar

np 47xxx k

Shadow Wainn

Clan:adige_kadarbey...

ty all ares
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaCKaL2

iyi akşamlar beyler ben chyperde 62 lvl bi kasar hood satan buldum 45 YTL sizce aliyim mi elimde de 10 gb para var yani yapabileceğim max itemler +6 shell pauldron ve geri kalan +7 chitin set 2 tane de +7 md yani daha fazla item yapamam bu chara bu itemler le de cz de iş yapamam gibime geliyo bi de combo da bilmiyorum işin kötüsü sizce asas yerine 62+ bi mage mi alsam mage konusunda daha tecrübeliyim hiç olmassa pusu ile np ksarım sizin fikirleriniz neler lütfen iyi kötü yazın benim için önemli

ASAS OLAMAM DİYORSAN ARCHER OL
    HEM EXP İÇİN HEMDE CZ DE KS İLE İYİ NP KASARSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: DuTy_Shadow

alda asas all

az parana kıy saglam baba ol mage al warıor al aklına ne geliyosa

kes

lwl:63

ID : DuTy_Shadow

serwer:Ares

dual:md +8

fp +8 set

+8/+9 dex takılar

np 47xxx k

Shadow Wainn

Clan:adige_kadarbey...

ty all ares

Kafan mı iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 3 Ekim 2006; 21:52:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.