Slm.Öncelikle konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim.Bilgisayarıma Windows 7 yükledim.Tüm driverler tamam.Fakat webcam driverini bulamadım.Toshibanın internet sitesinden Xp ve Vista uyumlu olanlarını indirdim kurdum Fakat hata verdi.
Benim için uyumlu webcam driverini bulabilir misiniz.Yoksa windows 7 yi kaldırmak zorunda kalacağım...
Bilgisayar bilgileri aşağıdaki resimde...yardımınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
web cama sağ tıkla aygıt yöneticisinden. sürücüyü güncelleştir de . otomatik oalrak ara de. bulması lazım win7 nin. ben bi kaç pc ye kurdum , kendiminkinede öyle , o şekilde kuruldu sorunsuz
hocam önce vistadan windows 7 ye upgrade yaptıysan vista driver ı uyması gerek(laptop un model numarsını yazmamışsın yani orjinalde hangi işletim sistemi nedir) eğer makinada orjinal xp yüklü geldiyse sana o zaman yine vista driver larının uyması gerek ama bana laptopun model numarasını söylersen sana yardımcı olurum.....
64 bit win7 kurduysan driverleri unut. 32 bit win7 de vista driverleri çalışabiliyor. Sevgiler..
yardımlarınız için teşekkür ederim...webcam oldu.Sağolun...yardımlarınız için...