Şimdi Ara

Slm lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm.Öncelikle konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim.Bilgisayarıma Windows 7 yükledim.Tüm driverler tamam.Fakat webcam driverini bulamadım.Toshibanın internet sitesinden Xp ve Vista uyumlu olanlarını indirdim kurdum Fakat hata verdi.

Benim için uyumlu webcam driverini bulabilir misiniz.Yoksa windows 7 yi kaldırmak zorunda kalacağım...

Bilgisayar bilgileri aşağıdaki resimde...yardımınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler...

http://www.resimupload.com/ds357859642_toshiba.html

• web cama sağ tıkla aygıt yöneticisinden. sürücüyü güncelleştir de . otomatik oalrak ara de. bulması lazım win7 nin. ben bi kaç pc ye kurdum , kendiminkinede öyle , o şekilde kuruldu sorunsuz
  • hocam önce vistadan windows 7 ye upgrade yaptıysan vista driver ı uyması gerek(laptop un model numarsını yazmamışsın yani orjinalde hangi işletim sistemi nedir) eğer makinada orjinal xp yüklü geldiyse sana o zaman yine vista driver larının uyması gerek ama bana laptopun model numarasını söylersen sana yardımcı olurum.....
  • 64 bit win7 kurduysan driverleri unut. 32 bit win7 de vista driverleri çalışabiliyor. Sevgiler..
  • yardımlarınız için teşekkür ederim...webcam oldu.Sağolun...yardımlarınız için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.