Şimdi Ara

slm millet forumunuza yeni katıldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• a.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

a.s
    a.s hoşqeLdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

a.s hoşqeLdin

Alıntıları Göster
    HoşgeLdin bu forum diğerlerinden farklıdır dostluk kardeşlik var burda diğerleri gibi çıkarcı forumlardan değil ve bu yazıyı çok içtenlikle yazdım yalakağına değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

a.s hoşqeLdin

Alıntıları Göster
    a.s ama konuyu yanlış yere açmışsın forum kurallarını okumanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C.E

a.s ama konuyu yanlış yere açmışsın forum kurallarını okumanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    as
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rantr

as

Alıntıları Göster
    a.s h.g kardesim hayırlı olsun inş güzel saat ve günler geçirirsin forumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

a.s h.g kardesim hayırlı olsun inş güzel saat ve günler geçirirsin forumda..

Alıntıları Göster
    a.s inşallah güzel günler geçirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumer

Alıntıları Göster
    a.s hoşgeldin kardeşim inşallah iyi ve eğlenceli zaman geçirirsin forum kurallarına gelince başlıorm bi yerden öğrenmeye başlaman lazım 1. konu yanlış yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumer

Alıntıları Göster
    hg inş. iyi wakit geçirirsin
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobsunsen

hg inş. iyi wakit geçirirsin
    iyi forumlar

Alıntıları Göster
    A.s hoşgeldin. Sen sen ol bilgin dışında hiçbirşeyi paylaşma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

A.s hoşgeldin. Sen sen ol bilgin dışında hiçbirşeyi paylaşma...

Alıntıları Göster
    a.s
  • bence katılmadan önce nereye konu açacağını öğren

a.s bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

a.s

Alıntıları Göster
    a.s hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEvsALL

a.s hoşgeldin

Alıntıları Göster
    Konuyu yalnış yere açmasının tek sebebi var o da , yeni üye olan arkadaşlarımız 4 gün geçmeden konu dışına post yollayamıyorlar.Bu sebeple açmıştır, bu uygulama fake üyeleri engellemeye yönelik ama yarardan çok zarar getirmektedir foruma

-Bu nedenle aramıza yeni arkadaşlar katılamamaktadır ayrıca ve en önemlisi benim gibi forumun delisi olmuş insanlar ban yedikten sonra bakıyolar yeni üyelik ile mesaj yazılmıyor, forumdaki kullanıcı hesaplarını hackleyerek kullanıyorlar. Evet bunu açıkca söylüyorum çünkü bu üyelik umrumda değil 400 küsür gönderen emeğine yazık oluyor sadece , hadi bakim dh yönetimi öğreneceğiniz daha çok şey var , bunun gibi onlarca eksikliği var forumun , yardıma ihtiyacanız olursa pm den ulaşın

Not:Banlarsanız ben yine masum bir arkadaşın üyeliğini ele geçirmek zorunda kalacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always59 -- 5 Şubat 2008; 22:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: always59

Konuyu yalnış yere açmasının tek sebebi var o da , yeni üye olan arkadaşlarımız 4 gün geçmeden konu dışına post yollayamıyorlar.Bu sebeple açmıştır, bu uygulama fake üyeleri engellemeye yönelik ama yarardan çok zarar getirmektedir foruma

-Bu nedenle aramıza yeni arkadaşlar katılamamaktadır ayrıca ve en önemlisi benim gibi forumun delisi olmuş insanlar ban yedikten sonra bakıyolar yeni üyelik ile mesaj yazılmıyor, forumdaki kullanıcı hesaplarını hackleyerek kullanıyorlar. Evet bunu açıkca söylüyorum çünkü bu üyelik umrumda değil 400 küsür gönderen emeğine yazık oluyor sadece , hadi bakim dh yönetimi öğreneceğiniz daha çok şey var , bunun gibi onlarca eksikliği var forumun , yardıma ihtiyacanız olursa pm den ulaşın

Not:Banlarsanız ben yine masum bir arkadaşın üyeliğini ele geçirmek zorunda kalacağım

Alıntıları Göster
    A.s Hoşgeldin İyi Vakit Geçirmen Dilegiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

A.s Hoşgeldin İyi Vakit Geçirmen Dilegiyle.

Alıntıları Göster
    unutmuşum h.g
  • quote:

Orijinalden alıntı: always59

unutmuşum h.g

Alıntıları Göster
    Selam bende yeni geldim. Forumdaki sıcaklığı biliyorum. Çok kardeş gibi geçiniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: QriginaL

Selam bende yeni geldim. Forumdaki sıcaklığı biliyorum. Çok kardeş gibi geçiniyorsunuz

Alıntıları Göster
    bu forumda iyi vakit geçircekmişim gibi geliyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Axe

bu forumda iyi vakit geçircekmişim gibi geliyor!

Alıntıları Göster
    as hq
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.