hoşgeldim arkadaşlar. ilk dozu aldım bugün 2 hafta sonra etkisini gösterir dediler bakalım ne olacak. |
Antidepresan kullananlar derneğine ben de katıldım
-
-
Merhaba hangi ilacı aldınız acaba durumunuzu net bir şekilde açıklarsanız sizlere daha iyi yardımcı olabiliriz.
-
Duxet 60mg verdi doktor hocam
Uykum bölünüyor, iştah problemim, uyku felci genel mutsuzluk stres dalgınlık ve zaman zaman Gelen intihar düşüncesi şikayetle gittim. Aslında bana zaman zaman olurdu ama çabucak atlatır normal hayatıma dönerdim 4 aydır çakılıp kaldım bu ruh haline. Bundan ötürü destek alma gereği duydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bütün bunlara rağmen hayatının bir anlatı devamlılığı varsa bu daha iyi olurdu elbette. Şuan ki durumunu net bir şekilde tahmin edemem tabi ki dilerim iyileşme sürecini bir an önce girersin :)
-
Duxet güzel benim doktorum da “bir şeyler yaptırır” tarzı demişti öyle uyuşturanlardan degil. Geçmiş olsun, ilacı alırken de İyi Hissetmek adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim internette PDF’i de var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da aynısını söyledi hocam. Biraz yan etki yaptı bende. Ama bugün biraz daha iyiyim en azından yan etkileri azaldı. biraz bulanık görme sorunu yaşıyorum. Kitaba da bakacağım canım sıkılıyor zaten teşekkürler.
-
Teşekkürler hocam.
-
Allah şifa versin. Çabucak atlatırsın merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X