slm arkadaşlar forumda henüz yeniyim. anladığım kadarı ile yardımlaşma yeri burası. belki bana da ufak bir yardımınız olur. akşam 20:30 dan sonra çalışabileceğim bir iş arıyorum... int. cafe fln da olabilir pc bilgim ii dir...
izmirdenim yardımlarınızı bekliyorum özelden
teşekkürler
20:30 dan sonra net cafe zor bildiğim kadarı ile 12:00 de kapatmak zorundalar zaten. inş hayırlı bişi bulursunda bence Fast Food yemek satan yerlere bi baş vur...
gece çalışmak için bar gibi yerlere bi bak istersen?
izmirde 7/elevenlar var (fast food) 24 saat açık nerde oturduğunu söyle sana yakın bi yer ayarlayalım
quote:
Orjinalden alıntı: THENIGHT
izmirde 7/elevenlar var (fast food) 24 saat açık nerde oturduğunu söyle sana yakın bi yer ayarlayalım
hmmm yer mer ayarlayabildiğine göre banada beleş yemek ayarlayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
quote:
aç göz
ben fazla uğrayamıyorum mağazalara ama uğradığımdada mehçup ediyolar ayıp ettin ama kadıköyde mağaza yokki altunizadede var istersen bi gün ayarlayalım hem bana olan fıstıklı baklava borcunuda ödemiş olursun
quote:
quote:
Tabii tabii ki olur heme senden hesapda almazlar beleşe getirmiş olurum
quote:
ben fazla uğrayamıyorum mağazalara ama uğradığımdada mehçup ediyolar ayıp ettin ama kadıköyde mağaza yokki altunizadede var istersen bi gün ayarlayalım hem bana olan fıstıklı baklava borcunuda ödemiş olursun
quote:
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme