Arkadaşlar 2 GB DEstekleyen Anakartıma 3GB RAM Taktım Hiç bir hata vermıyor ama; 1.Slota 2GB RAM 'i Taktıgımda problemle karsılasmıyorum 1.Slota 2GB VE 2.slot 1GB RAM'İ Yan yana Taktıgımda ise BilgisayarGörüntü Gelmıyor 1.Slota 2GB 3.Slota 1 GB RAM taktıgımda ise bilgisayar Acılıyor Bunun Nedenİ ne Olabılır 2.Slot Yuvasımı bozuk Yoksa 3 GB desteklemedıgınden 3.slot herhangi bi tepki vermiyor Bilgisayarda Kullanılan Ram'e baktıgımda 2GB olarak gozukuyor yardımlarınızı Beklıyorum Herhangibi Yanma Yada Cökme Soz konusu olamaz dimi iyi Forumlar
2gb destekliyorsa max 2gb kullanırsın zaten sende demişsin windows 2gb görüyor diye 3gb olsa neden 3gb görmesinki ama bios update falan yaparsan 3gb destegi eklenmiş olabilir.
Aynı sorun bende mevcut. 1GB ram vardı gittim 2GB daha aldım ikisini taktım. Birini görmüyor. Slot bozuk olabilir çözemedim bende biri duruyor rafta boş boş
anakartınız max. 2gb destekliyorsa ne kadar takarsanız takın görmez o ramleri.
quote:
Orijinalden alıntı: Leu
anakartınız max. 2gb destekliyorsa ne kadar takarsanız takın görmez o ramleri.
Saolun Bılgılerınız ıcn :) Takılı Dursun orda Bı problem yaratmaz nasıl olsa dımı :)
bi sorun yaratacağını sanmıyorum. ama çıkartmakta fayda var .d
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme