selam herkese akadaşlar bir arkadaşa fotoğraf makinası lazım,söylediği bir kaç model var..biraz araştırmam için rica etti kıramadım ama hiç anlamam o yüzden yardıma ihtiyacım var biraz..hangisi iyi iş görür hangisi iyidir?modeller şöyle..Tavsiyede bulunacak arkadaşlar şimdiden teşekürler..iyi forumlar
NIKON D90 CANON EOS 550D CANON D450 CANON EOS1000D
550D ve D90 alabiliyorken diğerlerine bakmasın bile. Bu 2 model arasından da video kalitesindeki bariz fark, isoda daha başarılı oluşu ve daha güncel oluşu sebebiyle 550D tercih ederdim. D90'ın gövde olarak artısı var, ele daha iyi oturuyor. Ama video önemliyse D90 direk elenmeli, onun dışında inceleyerek kararını verirse en doğruyu bulabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Perikard
550D ve D90 alabiliyorken diğerlerine bakmasın bile. Bu 2 model arasından da video kalitesindeki bariz fark, isoda daha başarılı oluşu ve daha güncel oluşu sebebiyle 550D tercih ederdim. D90'ın gövde olarak artısı var, ele daha iyi oturuyor. Ama video önemliyse D90 direk elenmeli, onun dışında inceleyerek kararını verirse en doğruyu bulabilir.
teşekürler ilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme