Şimdi Ara

SLR olmayan dijital fotoğraf makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar, yaklaşık bir ay sonra Amerika'dan dijital fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. SLR olmayacak. Çok pahalı olmayan, rahat taşınabilir ve olabildiğince kaliteli bir makine istiyorum. Video çekimi de önemli. Yeni araştırmaya başladım; ancak Canon Powershot G10 ve SX10 IS, Nikon S560 gibi makineler fena değil gibi. Gerçi sanırım Nikon S560 da manuel kontroller sınırlı ya da yokmuş. Kriterlerime uygun önerilecek makineler nelerdir? Sadece marka model yazsanız da olur. Araştırırım. Teşekkürler.

• panosonic LX3
    fuji f200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 14 Temmuz 2009; 10:26:04 >
  • panasonic tz7
  • genel kanı hep canon ve nikon un bu işi daha iyi bildiği yönünde; ancak dediğiniz panasoniclere de büyük övgü var.
  • Arkadasim sana 2 adet Digital Camera tavsiye edicem .

1. Sony DSC W 290

2. Samsung NV 24 HD

Bu makineleri düsünürsen Video cameraya ihtiyacin kalmaz cünkü her ikiside HD video cekimi yapabiliyor . Fotograf kaliteleri de oldukca yüksek .
  • quote:

Orjinalden alıntı: netün

panosonic LX3
    fuji f200

en iyileri bunlar.. fuji de hd video yok galiba.. am hd videosu olan bir cok maikenden cok cok daha iyi foto cekiyor.. bende bunları öneririm.. her iki modelinde iso performans rakiplerinden iyi.. manule ayarlarıda var..
    lx3 in lensi ise f2,0 ile f2,8 arasında .. bu da düşük ışıkta iyi performans.. hd videosuda var.. bence bu iki makineden birin al..sahsen ben bunlardan birini alırdım.
  • arkadaşlar bende bir cihaz almayı düşünüyorum.

nikon p80 yada p90 düşünüyorum

yorumlarınız yapabilir misiniz?

yada o paraya yukarıdakileremi yönelmeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nikonun makineleri dslr lerde olduğu gibi pek başarılı değil
  • Panasonic kullanıcısıyım. FZ50 var bende. Oldukça memnunun. Ancak sürekli taşıyacaksan ağırlığı biraz fazla bu yüzden biraz daha hafif modellerine bakabilirsin. Birde Amerikada Panasonic fiyatları epey uygun. Bende oradan getirttim oradan biliyorum .
  • Bence söylediğiniz şartlarda arkadaşların da söylediği gibi en mantıklı tercih Panasonic LX3'tür.
  • ben sx10 istiyorum aslında ama burda adından bile bahsedilmemiş :)
  • dslr like dusunuyorsan Sx10 al bence madem aklin onda kaldi, hx1 olmasaydi bende sx10 alabilirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.