Şimdi Ara

SM-730GM'ye SM-730F stock romu kursam olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben j7pro (sm-730gm) kullanıyorum telefonumda birkaç ay önce doğrulama başarısız lütfen telefonu fabrika ayarlarına geri döndürün diye bir hata almıştım (birde telefon kapanıyor ve açılıyor açılırken ekran ters dönüyordu ve yarısı yeşildi hala oluyor bu) sıfırladıktan sonra sabah telefona güncelleme gelmişti ve yaptığımda dokunmatik çalışmıyordu bende internetten bir video izleyip bir rom atmıştım ve düzelmişti şimdide telefonun hoparlörü çalışmıyor yani ses çıkması gereken yerde cızırtı çıkıyor hem o yüzden
    hemde orjinal rom kullanmak istediğimden stock romu aradım ama adam akıllı bir rom bulamadım (sm-730gm için) ama sm-730f için rom buldum sm-730f romunu sm-730gm de kullansam olur mu birde sorunlarım çözülür mü rom atarsam çünkü telefon birden kapanıyor ekran ters dönüyor ve yarısı yeşil oluyor cevaplarınızı bekliyorum

• muhtemelen cihazı soft brick edersiniz ya da odin'de rom atma kısmında takılıp kalır veya failed alırsınız romu kuramazsınız.

Güncelleme: www.sammobile.com sitesinde bakmanı öneririm. ( https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j7-pro/SM-J730GM/ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizophrein -- 22 Mart 2019; 14:4:39 >
  • schizophrein kullanıcısına yanıt
    İlk başta sammobile'a baktım available countrys de türkiye olmadığı için hiçbirşey yapamadım şimdi cihaza sm-730f romunu kurdum
    eğer birşey olursa hard bricke sokmamak için bir tamirciye veririm artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reeder S19 Max Pro Stock ROM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.