Şimdi Ara

Smallville (2001-2011) (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
6
Favori
122.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu diziyi bu kadar sezon izlediğim inanamıyorum valla.
    Aynı şeyler aynı şeyler tekrar edip durdu.
  • Smallville, 11.sezonuyla çizgi roman formatında devam ediyor.

Smallville dizi, yazar, hikaye editörü Bryan Q.Miller ve DC Comics'in bugün yaptıkları açıklamaya göre Smallville'in 11.sezonunun çizgi roman serisi olarak hayranlarıyla buluşacağı kesinlik kazandı.

13 Nisan'dan itibaren dijital olarak yayınlanacak seri, her hafta yeni bir konu ile karşımızda olacak ve 16 Mayıs itibariyle çizgi roman baskısı çıkmış olacak. Bundan sonra ise aylık olarak çıkmaya devam edecek. Gösterinin final sezonunun ardından karakterlere ne olduğuna ve meydana gelecek yeni olaylara odaklanacak seride yeni müttefikler ve düşmanlarla karşılaşırken, eski dostların geri dönüşlerine de tanık olacağız.
  • keşke devam etseydi tamda alışmıştım
  • cnbc-e'de yayınlanırken izlemeye başlamıştım, daha sonra çeşitli nedenlerle bırakmak zorunda kaldım ama işte hepsini izleyip bitirmek bugüne nasipmiş.

Öncelikle söyleyim, finali geneli olduğu gibi beni de memnun etmedi. Supeman'ın en zorlu rakibi Zod'un bile çok tırt bir şekilde alt edilmesinden sonra zorlama bir şekilde diziye dahil edildiği belli olan ve üstüne basa basa şimdiye kadarki en zorlu düşmanları olduğu söylenen Darkside'dan da fazla bir aksiyon beklemek hata olurdu. Sağolsunlar onu da superman abimiz uzayın derinliklerine doğru fırlattı gitti (yok etmedi di mi sadece uzaklaştırdı). Tabi Lionel'in Darkside tarafından ele geçirilen bedenine havadan bodoslama dalmak da ayrıca komik olmuş (matrix'ten özenti galiba biraz)
    Hiçbir zaman bir diziden oyuncu ayrılmasını falan sevmedim, burda da Lex'in diziden ayrılması bayağı etkiledi benim izleme zevkimi. Yerine getirilen Tess'e sonraları iyi alıştım hatta sevdim iyilerin tarafına geçince ama çok gereksiz bir şekilde Lex'e öldürttüler. Daha bir kaç bölüm önce olası bir Dr. Emil-Tess aşkının temellerini atıyorlardı senaristler ama galiba kafaları biraz karışıktı, ne yaptıklarını tam olarak bilmeden bir final sezonu hazırlamışlar. Ve bu sezonun en bomba olayı Lex'in gözükmesinden bile bence daha iyi olanı Lionel'in geri dönmesiydi, dizide en sevdiğim karakterlerden birisiydi (özellikle Lex'in öldürdüğü hali)
    Kara'yı fazlalık olarak görüp geleceğe yollamaları hoşuma gitmedi, Oliver'ın kurduğu daha sonradan amme malı olan super freak kahramanlar topluluğundan pek kimsenin görünmemesi hoşuma gitmedi, John Jones'u daha fazla görmek isterdim ayrıca. Bir de Lex'in kendisi için hazırlattığı o süper insan elbisesi miydi neydi onu giyip de büyük güçlere kavuşa Lana'yı acaba dünya yok olurken Clark'la birlikte savaşırken görür müyüz dedim ama olmadı (Lana'nın olan kriptoniti soğurmasından dolayı çok yakın olmayacaklar tabi) Bu arada laf açılmışken belirteyim bence Lana-Clark aşkı Lois-Clark aşkından daha büyüktü, Lana daha çok seviyordu Clark'ı (daha da çok yakışıyorlardı) ama onu da "ne yapalım Lana Clark'ın kaderinde değişmiş" lafıyla geçiştirdiler, ayıp ettiler (tamam orjinalinde de Lois'e aşık Clark ama bence dizide Lana-Clark aşkını o kadar derin işlediler ki bir noktadan sonra toplayamadılar ve biraz amiyane bir tabir olacak ama Lois'i yamadılar gibi bir şey oldu Clark'a)
    Aklıma gelmişken sizin favori sezon finaliniz hangisiydi? Şuan hepsi aklımda değil ama Lionel'in hapse girip Lex'i zehirlendiği ve aynı anda Chloe'in evinin havaya uçtuğu bir sezon finali vardı, o çok bombaydı. Lionel'in hapishanede kafasını makineyle traş ederlerken gösterilmişti bu sahneler, bir de arka fona bir klasik müzik koymuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, dehşet bir bölümdü.

Neyse sonuçta iyisiyle kötüsüyle boru değil 10 sezonluk dizi izledik, alıştık haliyle. Şimdi boşluğu başka dizilerle kapatacağız artık.

• Arşivden buldum bu konuyu. Lostla beraber ben buna da baştan başlayacağım heralde
  • Ara ara sıkıldığım fakat izlemekten zevk aldığım diziler arasındaydı tom welling gayet başarılı bir oyuncu bence bazı sezonlar çok sıkıcı geçmeye başlamıştı fakat daha sonrasında gitgide heyecan arttı durdu falan 10 sezon final çok tatmin etmesede artık bitmesi bana göre normal olan bir dizi diyebilirim
  • Beyler bakın ne buldum

• Lana Lang

ccc Kristin Kreuk ccc

Özledik yahu.Resmen ergenliğe giriş,adamlığa geçiş arasında 11 yıl seyretmişiz diziyi dile kolay.

• diziye başlayacağım ama bütün sitelerden silinmiş, nereden izleyebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

diziye başlayacağım ama bütün sitelerden silinmiş, nereden izleyebilirim ?

Dizi-mag'de olacaktı bölümleri.
  • Metropolis olarak devamı çıkacak diyorlardı. Yalan mı oldu ?
  • çizgi roman olarak sanırım 6 7 bölümü çıktı ama adam akıllı okuyabileceğimiz bi kaynak yok biraz bakındım. güzel bir çeviri ekibi bunu çevirse harika olur aslında
  • superman konusu geçmesi ve başladığım diziyi bitirme gibi bir huyum olduğu için 10 sezon boyunca izleyip bitirdim fakat ilk 5-6 sezon artık bir süre sonra insana gına geliyordu en yavaş izlediğim dizilerden biridir
  • Beyler sezon 7-8-9-10 720p lazım link atabilir mi biri zamundaya falan baktım seed eden yok torrentleri adam gibi
  • Bir dizi daha bitti
  • Beyler arşivinde olan varsa, hdd yi yollasam atabilir mi bana? 80 gb indirmek bayağı zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi ne zaman açılıyor ? 3x17deyim hala aynı zımbırtılar dönüyor tüm film

olay olsun kızı kurtar kız seni takmasın ama zarf atsın şeklinde değil heralde 10 sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

dizi ne zaman açılıyor ? 3x17deyim hala aynı zımbırtılar dönüyor tüm film

olay olsun kızı kurtar kız seni takmasın ama zarf atsın şeklinde değil heralde 10 sezon

4-5 gibi güzelleşiyor biraz daha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Gülmekten yarıldım.Bu nasıl bir dizi seyretmektir arkadaş

Vay öküz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş 4. sezondayım gına geldi. Lexin şatosu yol geçen hanı, kimin eli kimin cebinde belli değil. Ortalık çakıl taşı gibi kriptonit kaynıyor iyiki clark ölmeden büyüyebilmiş. Normalde o kadar kriptonitin olduğu yerde hergün ,shal olur bu adam.
    Düşe kalka koşması lazım. Büyücüler falan baydı valla. Süpermen hayranı olarak bu kadarda olmaz yani, yuh...
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.