Şimdi Ara

Smart City: D-Smart'ın Kablo TV Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
23.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV8 HD si yok ama normali eklendi bize. Her gün kanalların yeri değişiyor güncelleme geliyor.

714000 frekansından otomatik taratıyorum ben QAM256 olarak LG TV'de.

Her sitede aynımı bilmiyorum ama kanal ismi verirseniz tam frekansını bildirebilirim
  • Bizdede Güncelleme yapmışlar.yeniden tarama Yaptım hd olmasada tv 8 gelmiş.simdilik eksik yok gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de DVB-C üzerinden taratarak D-smart platformundaki şifresiz Ulusal Kanalların hepsini alabiliyorum. Çoğu kanalın da HD olması güzel. Gerçi Digiturk var halihazırda ama bu da kenarda dursun.

Fakat bu Smartcity üzerinden Turksat uydusunu tarayamıyoruz değil mi?
  • Edit: Benim sorunum sitedeki çalışmadan kaynaklanıyormuş, bugün düzeltilince kabloyu televizyondaki anten girişine taktım ve kablo kaynağı üzerinden otomatik tarama yapınca kanal listesi geldi.

Merhaba,

Bende internet aboneliği ile gelen hediye D-Smart üyeliği var (giriş paketi), ona güvenip nasılsa çalışır diyerek 24 Aylık modüllü spor paketi aldım.

Normalde kullandığım HD kutu site mekezi sisteminden gelen (Smartcity olduğunu söylediler) kablo ile sorunsuz çalışıyor. Hd kutu bildiğimiz ara kablo ile duvara bağlı.

Siteye kurulumu yapan yetkili ve Dsmart müşteri hizmetleri çalıştıramazsınız dediler ama yazılanlardan anladığım kadarıyla bu mümkün, benim sormak istediğim televizyondan DVB-C taraması yapmak için benim şu anda kullandığım HD Kutu'ya giren kabloyu çıkartıp televizyona takmam yeterli olur mu? O kısıma açıklık getirebilecek varsa sevinirim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 282sk282 -- 1 Ekim 2014; 14:13:27 >

• bu güncellemelerden bişey anlamadım zaten.tekrar aratıığımda tv8 geldi fakat showtv habertürk ve fox tv gitti üçüde aynı frekanstan yayın yapıyor.bugün tekrar arama yaptırdığımda kanald hd ve star tv hd şifreli olmuş dediğim diğer kanallar yine yok .kanal d sd yayın da yok aynı sorunları yaşayan var mı yada irtibat kurup nasıl bilgi alabiliriz bilen varsa çok iyi olur
  • şu anda kanald hd ve star tv hd şifreli yayında.foxtv hd habertük hd showtv hd de yayın yok.kanal d normal yayında yok.aynı kanallarda sorun yaşayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancaktaar -- 2 Ekim 2014; 15:47:00 >
  • ŞİFRELİ HD YAYINA GEÇİŞ YAPAN KANALLAR

+ STAR TV HD
    + KANAL D HD
    + SAMANYOLU HD
    bu forumda gezerken buldum bu kanallar şireli yayına geçmiş.yapacak bişey yok heralde.fakat kanald sd ve show tvhd fox hd habertürk hd ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı bari onu çözebileyim.:)
  • bende olmayan şifresiz kanallar

show tv sd ve hd
    kanald sd
    fox tv sd ve hd
    kanalturk sd ve hd
    tv8
    haberturk sd ve hd
    bugun tv sd ve hd
    halk tv
    ulusal tv
    trt haber sd ve hd

ve daha bir sürü eksik var, sanırım bizim siteye has bir durum bu, bu kanallardan yayın alanlar tam frekanslarını yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 7 Ekim 2014; 2:24:13 >
  • ayrıca sembolrate 7000 olan 6 frekansdan sinyal alırken, eskiden aldığım sembolrate 6952 olan 6 frekansdan sinyal alamıyorum.

554 7000 qam256 sinyal var
    562 7000 qam256 sinyal var
    570 7000 qam256 sinyal var
    578 7000 qam256 sinyal var
    586 7000 qam256 sinyal var
    594 7000 qam256 sinyal var

602 6952 qam256 sinyal yok
    610 6952 qam256 sinyal yok
    618 6952 qam256 sinyal yok
    626 6952 qam256 sinyal yok
    634 6952 qam256 sinyal yok
    642 6952 qam256 sinyal yok

kime nereye soracağımı şaşırdım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 7 Ekim 2014; 17:34:20 >
  • sorunlarım neredeyse çözüldü, benzer sorunlar yaşayacaklar için yazmak istedim,
    bu sistemin servisi, dsmartla bağlı sitenizine gelen servis yapıyormuş, onlara dsmartdan mh.den değil, site yöneticinize başvurarak ulaşabiliyorsunuz,
    sonunda servise ulaştım durumu anlattım, bana cihaza "ping" attığını söyledi sanırım internet üzerinden ulaşılabiliyor sitedeki qam cihazına
    neyse kontrol ettiğimde üst mesajda gelmeyen frekanslardan sinyal aldım ve bununla beraber yazdığım eksik kanallarında geldiği gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 14 Ekim 2014; 23:38:39 >
  • sculpneo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, buranın telefonunu alabilir miyim acaba? Bizde de sıkıntı var ama yönetim malesef bu kişilerin telefonuna ulaşamıyor. Sanırım yanlış yerlere ulaşmaya çalışıyorlar :)
  • 10 Mayıs 2015 itibarıyla, Dumankaya Trend sitesinde, LG 55LB652V televizyonda, Smart City ortak kablolu yayınında, piyasadan alacağınız (ben bimeks'ten aldım) ve TV üzerindeki CI yuvasına direk takılan CAM Modül + D-smart kartı, şifre çözme konusunda %100 çalışmakta. D-Smart müşteri hizmetleri halen, yok çalışmaz, sadece özel qam donanımlı bizim vereceğimiz kutu ile yayın alırsınız demeye devam etmekte.

BISS olayını bilemiyorum, o tarz şifreli bir yayın henüz görmedim, onun dışında full paket bütün kanallar sorunsuz çözülüyor.
  • sancaktaar S kullanıcısına yanıt
    Üzerinden epey zaman geçmiş bu problemi
    Çözdünüz mü? Star hd, kanal d hd şifreli. SD Olanları ise yok. Euro star be euro kanal d izlemek zorunda kaldık ne zamandır. Yeni gelen HD kanalların bir çoğunda mozaiklerde var. Sembol ORANI 6952 bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç frekansını 050000 yapın bitiş frekansını da 746000 qam 256 symbol 6952
    Kurulumda ülke olarak Almanya'yı seçtim.
  • Selam arkadaşlar taşındığım sitede smart city altyapısı varmış. Cihazım next ye 15000 kablo bağlantısını yaptım sinyal yok. cihaz değişikliğimi yapmam lazım. yeni üyelikmi olması lazım ? yardımcı olursanız sevinirim.
  • keskin98 K kullanıcısına yanıt
    Bilmem sorununuz çözüldü mü ama Yanlış delikten bağlantı yapıyorsunuz o delik d.türk yayını için siz diğer anten kablosu gibi olan delikten alacaksınız.
  • Herkese Cevap Olsun.... Şöyle bir tecrübe etttim.
    DVB-S Normal-HD uydu cihazı ile sistemi taratıp sadece TRT nin bazı kanalları ve TRT-HD yi buldum diğerleri şifreli bu bulduğum yayın aynı sistemden D.Türk üzerinden geliyor. duvardaki prizde soldaki yani uydu girişi olan yerden.
    DVB-C Smart-City yayınları duvardaki prizde sağdakinden normal eski bildiğimiz çatıdaki anten kablosu bağlantısı gibi olan yerden geliyor.

Ben bunları yaşadım. yanlış yerden yanlış uyduya bağlantı yaparsanız görüntü alamıyorsunuz.
  • Show HD - TV8 HD gibi birçok kanal şifreli yazıyor dünden beri smart cityde bizde. Dsmart kanallarında genel olarak sıkıntı yok. Benzer bir problemi olan var mı smart city'de?
  • Bendede benzer sorun var. Hicbir yerel kanal gostermiyor, sifreli diyor. D smartin muzik ve belgesel kanallari gosteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyanik T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Şimdi arayıp düzeltin diye anlatmaya çalışsam sinir bozucaklar. En iyisi bekliyim bari.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.