Şimdi Ara

Smart City: D-Smart'ın Kablo TV Platformu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
23.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyanik T kullanıcısına yanıt
    Yok walla :(
    aynı yerdemi oturuyoruz acaba? Upcity'deyiz biz.
  • Merhabalar bende bizimevlerde oturuyorum aynı sistem bizde de var. 3 sene önce Modüllü üyelik almıştım fakat kart ve modülü kaybettim. Digiturk üyeliğim bitti Bundan dolayı tv nin dahili alıcısı işe izlemek istiyorum yeni modül alsam Kanalları açarım acaba Boşa para vermeyelim.

• EuRoBoY kullanıcısına yanıt
    Yayınları TV ile alabiliyorsan eğer modül+kart üyeliği sorunsuz olarak açar. 4 senedir bu şekilde izliyorum.
  • Bugün tarattım tekrardan D-SMART ın bütün Kanalları çıktı. Birinden modül bulup denemem gerekli sanırım.

• Biz Ankarada Parkvadi evlerinde oturuyoruz...

• hwa H kullanıcısına yanıt
    Merhaba ayni sorun dunden beri bizdede olustu.smartcity de genel bir sorun var sanirim.sizde bir gelisme varmi.normal kanallari her odada modulsuz izliyorduk acaba bunu onlemek icinmi bir duzenleme yaptilar.musteri hizmetleride bilgi sahibi degil bu konuda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacklegend kullanıcısına yanıt
    Aynı durumda hala sabah kontrol ettim. Kanalları engellemek için yapsalar bile CAM kullanan kullanıcılara ayıp olur. Ben bu sistemden çok memnunum eğer bu şekilde bir uygulama varsa uyduya dönerim, sitede 2. bir sistem var. Ben düzelir diye düşünüyorum. Dsmarttan ziyade sistemi kuran firmaya sormak lazım aslında.
    Insallah duzelir bende cok memnundum.cam modulu tv ye takmis izliyordum.diger oda ve mutfktada normal kanallar modul olmadan calisiyordu.su an kartin parali kanallari cozmesi ama normal kanallarda sifreli demesi hic normal degil.sanki decodersiz yayin vermiycekler gibime geliyor.bakalim bekleyelim bir sure daha.

• blacklegend kullanıcısına yanıt
    Yani bu sistemde ilgili arama yapınca salak salak cevaplar verildiği için aramak istemedim. Bence düzelir bekleyelim biraz. Bizim evdede durum aynı o, altyapıda herşey hazır olduğundan çok rahat
    Hocam bence ara ben tekrar arıycam.smartctiy ile ilgili bilgi sahibi değiller.ama nekadar çok kişi ararsa üst makamlarına aktarıcaklardır bu sorunu.

• Musteri hizmetlerinden akli basinda biri cikti karsima. Yeni cam moduller cikmis. Farkli sifreleri cozuyormus. D smart bayisinden modul degisimi icin is emri actilar. Vaktim olunca gidivem. Mantikli geldi...

• arkadaşlar bir çözüm buldum paylaşmak istiyorum.
    Cihazım Next Minix Combo

biss key kısmına gidip kanalların doğru isimlerini eklerseniz şifresini de 10 00 00 00 00 00 00 00
    Mesela Kanal Listesinde "TV 8 HD" yazıyor key listesinde bu isimle arama ve çözüm yapıyor sanırım TV8 ve Tv8 olarak vardı ama bunlar çözmüyordu ismini düzeltip şifreyi yazınca çözer oldu istediğim diğer kanallarıda ekledim birçoğu için çözüm oldu.

hepsiyle tek tek uğraşmadım ama gösteren kanallar

Show TV HD
    ATV HD
    TV 8 HD
    KANAL 7 HD
    FOX TV HD
    CINE 5
    TRT 1 HD
    TRT HD
    .......vs.böyle gidiyor liste
    (Kanal isimlerini ezbere yazdım Kanal Listesindeki isimlerden farklılık gösterebilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanik

Musteri hizmetlerinden akli basinda biri cikti karsima. Yeni cam moduller cikmis. Farkli sifreleri cozuyormus. D smart bayisinden modul degisimi icin is emri actilar. Vaktim olunca gidivem. Mantikli geldi...

Bana da aynı şeyi söylemişlerdi. Modül değil kastettikleri. Bayi cihaz değişimi yapılmıyor diyip işlemi iptal edecek. Modülde değişen bişeyde yokmuş zaten.

Bu konuda bir çözüm olacağını sanmıyorum. Yoruldum hicbirseyden anlamayan mh çalışanlarından. Kapattircam.

• kknd2kknd2 K kullanıcısına yanıt
    Webos'ta BISS girişi yok sanırım :(
    Sanırım Teledünya ve Dahili uydu alıcılı tvlerde bu şifreleme olayı yok.
    Combo biraz pahalı ama işimi görüyor fakat benim smart kartımı girmesine rağmen çalıştırmıyor...iyi bayramlar

• Bende yazılı olarak bildirdim. Dün aradılar güncelleme yapıldı dediler. Tatil dönüşü bakarım dedim. Baktım halen aynı

sizde bir gelişme var mı arkadaşlar?
    Bende tatildeyim 1 hafta sonra donecegim.umarim bu arada bir cozum bulurlar.

• Bugun modul degisimi icin bayiye gittim. Gitmez olaydim. Smart city'i modulle izliyo olamazsiniz. Oyle bisey yok vb sacma sapan konustu. Bayi hattini aradi gerizekali bir kiz telefonda modul smartcity de calismaz diye teyit etti. Biraz tartistik sonra istersen modul degistirelim dene falan dedi. Degisim ucretliymis dedi. Adam bizim bu sekilde yayin izledigimize inanmiyor. Ben de bekliycem. Olmadi ortak bir dilekce ile BTK ya sikayet ederiz. Ordan korkuyorlar.

• geçen hafta yeni bir eve taşındım. eski taşındığım evde smart city vardı. bu geçtiğim yeni evde normal sistem var. haliyle dsmart burada çalışmıyor. müşteri hizmetlerini aradım 30 tl ye değiştirirz dedi. dedim zaten aylık fatura ödüyorum 30 tl vermem dedim. 2 ay sonra taahhüt bitiyor iptal ettiriyorum o zaman dedim. siz bilirsiniz dedi kapattım. btk ya şikayet edeceğim bakalım birşey çıkarsa ne ala. yoksa 2 ay sonra iptal.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.