Şimdi Ara

Smart City: D-Smart'ın Kablo TV Platformu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
23.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben uğraştım araştırdım ettim doğru düzgün bilgi bulamadım. Kendim uğraştım ekleyemedim. Sonra müşteri hizmetlerini aradım. En fazla yanlış hatırlamıyorsam 200-250kanal oluyor. O yüzdende kendilerinin seçtiği bazı kanalları siliyorlar ve ekletemiyorlar.
  • ekleme olmamasına imkan vermiyorum çünkü örnek son eklenen dsmart kanalı fox life hd, discovery turbo xtra hd kanalları var sistemde
    bizim siteye neredeyse 2 yıl oldu geleli smartcity, kanallar ise birkaç ay olmamıştır dsmarta geleli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 23 Eylül 2013; 18:04:45 >
  • Tamam ama senmi ekledin yoksa otomatikmi ekleniyor.
  • tvde dvb-c tuner var taratınca geldi kanallar, demekki sitedeki sistemede adamlar ekledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 24 Eylül 2013; 13:13:34 >
  • Arkadaslar bende Samsung 40b650 var. Kanallarda arada kırılmalar oluyor. Uzun süredir çok güzel çalışırken 2 gündür yine kırılmalar, mozaiklesmeler başladı. Ayrıca kendi kanal listemi ayarlıyorum ama bir tarama yaptığımda hepsi gidiyor.

Tv biraz eski, yeni tv olsa bu sorunlar olur mu? Lg 42la 860 veya 760 düşünüyorum mesela. Bu tvlerde durumu nasıl? Kullanan var mı? (Bu mozaiklenmeler uydu alıcısında pek olmuyor. Çok daha az etkileniyor. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar binanızdaki smart city sistemi ile uyumlu

neta 8600 stoklarda 8600 modeli ile dsmarta uye olmadan şifresiz kanalları izliyebilirsiniz

http://www.sanalpazar.com/Neta-8600-Hd-Sayisal-Kablo-Alicisi__isp13408501
  • QAM sisteminin olduğu sitelerde yayın anten kablosu ile tv ye geliyor.
    bende bu şekilde şifreli kanallar hariç tüm kanalları izleyebiliyorum
    dsmart cam modül alsam şifreli kanalları çözebilirmiyim? bu şekilde kullanan var mı aramızda?

başakşehir d smart servisi yıldız elektroniğe göre çalışmazmış ama burada gördüğüm kadarıyla kullananlar var
    samsung f6510 kullanıyorum
  • elimde teledunyanin reciver i var bahsettiginiz sistemde bu cihazdan sifresiz yayinlari izleyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

QAM sisteminin olduğu sitelerde yayın anten kablosu ile tv ye geliyor.
    bende bu şekilde şifreli kanallar hariç tüm kanalları izleyebiliyorum
    dsmart cam modül alsam şifreli kanalları çözebilirmiyim? bu şekilde kullanan var mı aramızda?

başakşehir d smart servisi yıldız elektroniğe göre çalışmazmış ama burada gördüğüm kadarıyla kullananlar var
    samsung f6510 kullanıyorum

Evet. Eger yayinlari alabiliyorsan TV'ye cam modül takarak çözebilirsin. Cok uzun süredir bu sekilde izliyorum. Arada frekanslar degisince düzenlemesi vakit aliyor başka bir problem yok. TV'lerin kendi tunerleri cok güzel.
  • eyw. hwa
    modülü aldık gayet güzel yayın alıyorum.
    çalışmaz diyenlere inanmamak gerekiyor. ticaretleri gereği recever satmaya çalışıyorlar onlarada hak vermek gerek
  • quote:

eyw. hwa
    çalışmaz diyenlere inanmamak gerekiyor. ticaretleri gereği recever satmaya çalışıyorlar onlarada hak vermek gerek

Bütün kanalları çözebiliyor musun? Ben Oyakkent'de oturuyorum. modul ile Dsmart kanallarını çözebiliyor musun? Duruma göre bende almayı planlıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALL4U

quote:

eyw. hwa

Bütün kanalları çözebiliyor musun? Ben Oyakkent'de oturuyorum. modul ile Dsmart kanallarını çözebiliyor musun? Duruma göre bende almayı planlıyorum da

evet sitenin bana şifreli olarak verdiği tüm d smart ile ile ilgili kanalları çözebiliyorum.

• Merhaba;

Ben de bu QAM'dan muzdaribim. LG LB730V model TV'mde herhangi bir frekans girmeden, kendi kendime -bilgisizce- Dijital Kablo TV araması yaparak bulduğum kanallarda birçok kanalın izlenemediğini gördüm. (Kör arama yapıyorum)

Buna göre:
    Normalde D-SMART'ın bulunduğu Türksat sisteminde şifresiz olarak izlenen ATV, ATV HD, FOX, Samanyolu, CNN Türk gibi kanallara geldiğimde sinyal yok uyarısı veriyor. Halk TV, Ulusal Kanal gibi kanalları ise hiç bulamıyor. Oysa ki Kanal D (SD), Kanal 7, Star TV (SD), TRT 1 HD+SD, TRT HD gibi kanalları sorunsuzca izleyebiliyorum.

Sitenin verdiği kitapçığa göre Fiber Optik Fracarro sistemi üzerinden QAM standartı ile D-SMART ve Türksat uydu yayını sağlanmış. Kitapçıkta yazdığına göre yayınlar 47-862 Mhz bandına getirilmiş ve 85-862 Mhz aralığında 8 Mhz bant genişliğinde dağıtılmış. Ayrıca 950-2400 Mhz aralığında olan ikinci bantta da transponder kullanılarak dijital uydu alıcısı kullanılabilirmiş.

Bu teknik detayları LG kurulumu yapan teknik servise bile anlatamadım. Adam ilk defa böyle bir sistem gördüğünü söyledi. Bu başlığın ilk sayfasında ATV, Samanyolu gibi kanalların yeni D-Smart sisteminde izlenemeyeceğine dair bir bilgi gördüğüm için size de sorayım dedim:

Bu bahsettiğim ATV, ATV HD, FOX, Samanyolu, CNN Türk, Halk TV, Ulusal Kanal ve şu ana kadar tesbit edemediğim diğer kanalları izleyebilmek için ne yapmam gerekir.

• Oturduğum sitede smart-city üzerinden şifreli olmayan kanalları izlemek için dvb-c alıcı aldım kurdum. Ancak TRT ler hariç uydu da şifresiz olan tum yayınların şifrelenmiş olarak verildiğini gördüm. smart-city kullanan diğer siteler nasıl ? bilgisi olan veya smart city şifresiz yayınlarını seyreden var mı? Yani d-smart bu yayınları şifrelemesi yasal mı? uygulama her yerde aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin98 -- 10 Ağustos 2014; 10:26:56 >
  • keskin98 K kullanıcısına yanıt
    Ben Dsmart kanalları hariç tüm kanalları şifresiz izliyorum. Hatta KBS world HD, SuperTennis HD gibi iki tane de HD kanal şifresiz geliyor..
  • Benim oturduğum sitedede smart city Altyapısı var.ne hikmetse bundan sitede kimsenin haberi yok bende şans eseri buldum.3 odada hiç bir cihaz olmadan kullanıyorum.sadece salondaki tv de cam modul kullanıyorum.bu yeni uyduya geçildikten sonra tekrar tarama yaptım tüm ulusal kanallar hd olmuş ve şifresiz.sadece tv 8 cikmadi.boyle bir sorun yasıyan varmı acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de oldu bir çok hd kanal açılmasına rağmen tv8 çıkmıyor bir türlü.hatta bir de dün akşamdan beri trt hd şifreli yayın yazıyor açamıyorum.tv8 he trt hd ile ilgili yapılabilecek bişey var mı
  • trt hd başka yerdede varmış açık yayın ama tv 8 yok nasıl bulcaz o kanalı yada eklicez
  • sancaktaar S kullanıcısına yanıt
    Bende nasıl eklenir bilmiyorum.umarım Çözümü vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv8 sadece Digiturk platformunda HD yayın yapmakta.

Bizim sitede nasıl bir güncelleme yaptılarsa artık

1.Kanal Habertürk

2.Kanal Bloomberg Ht
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.