Şimdi Ara

Smart Cover Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Öz...

beyaz ipad2 aldım bir tane de krem deri smart cover alacaktım hiçbir yerde bulamadım gören var mı? krem rengi deri smart cover nerden bulurum?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ipad-smart-cover--leather--cream-canta-apple-aksesuar-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,24385.html

iPad'deki fiyat stratejisini kullanmamışlar, hayret. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jskat
    cover satan arkadaşları baltalamak gibi olmasın ama bence gerek yok cover'a.
    komple bı koruma olmadıktan sonra cover ne kadar ısımıze yarayacak.
    yanı cıhazın arkasını korumuyo dusurdugumuz zaman darbeyı engellıyecek bı durumu yok sadece stant olarak kullanabılıyoruz ve kapagı kapadıgımız zaman cıhaz uyku moduna gecıyo. bu ıkı ozellık ıcın 100 lıra vermeye degermı bılemıyorum.
    ulkemızde su anda kılıf seceneklerı cok az ama ebay'dan temın edılebılır ben sahsen bu sekılde yapıcam.

Aynen katiliyorum
  • Bence smart cover tam anlamiyla koruma saglamiyor ancak, tam anlamiyla bir TARZ meselesi ve olmazsa olmaz. Tabi bu kisiden kisiye degisir. Yani ipad2 ince diye alip daha sonra 4 bir yanini deri canta icine koyup kalin kalin kullananlar da var. Tamamen goreceli bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

quote:

Orijinalden alıntı: jskat
    cover satan arkadaşları baltalamak gibi olmasın ama bence gerek yok cover'a.
    komple bı koruma olmadıktan sonra cover ne kadar ısımıze yarayacak.
    yanı cıhazın arkasını korumuyo dusurdugumuz zaman darbeyı engellıyecek bı durumu yok sadece stant olarak kullanabılıyoruz ve kapagı kapadıgımız zaman cıhaz uyku moduna gecıyo. bu ıkı ozellık ıcın 100 lıra vermeye degermı bılemıyorum.
    ulkemızde su anda kılıf seceneklerı cok az ama ebay'dan temın edılebılır ben sahsen bu sekılde yapıcam.

Aynen katiliyorum

Bu smart cover'ın bu kadar isime yarayacağını hic sanmazdim. Aldıktan sonra, dizi, film vs seyrederken çerçeve gibi dik durması cok kullanışlı oluyor.

• 6 COLORS SMART COVER COMPANION TPU CASE FOR IPAD2

Smart Cover Hakkında

Smart Cover Hakkında

Smart Cover Hakkında

Smart Cover Hakkında

Smart Cover Hakkında

Smart Cover Hakkında

http://cgi.ebay.com/6-COLORS-SMART-COVER-COMPANION-TPU-CASE-IPAD2-/150598434743?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D150596210006%26ps%3D63%26clkid%3D8827111191872963625#ht_8594wt_1135

yada:

Smart Cover Hakkında

http://cgi.ebay.com/Blue-Hard-Case-Work-Smart-Cover-Apple-iPad-2-/250813278107?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3a65a2e79b#ht_2024wt_1135

Bende mavi smart cover aldım ve arka kısma koruyucu olarak 6-7 dolara satılan bu ürünlerden alacagım büyük olasılık ebaydan ücretsiz kargo gönderimi şeklinde temin edilebiliyor , üste örnek resimleri koydum ,düşünenler sipariş verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 2 Mayıs 2011; 20:48:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

baSka bir konuda yazdiklarim

resimde görülen smart coverın menteşe diyeceğimiz kısım,
    kırmızı uzun çizgi,
    mıknatıslı,
    uç kısımlarında mıknatıs yok,
    hatta,
    dediğin gibi bir yuva falanda yok,

ok?

önedki küçük kırmızı ise diğer mıknatıs,
    bu da kapağı kapalı tuttuğu gibi,
    kapalı iken içerde bir mekanizmayı harekete geçiriyor ve cihaz uyku moduna geçiyor.

şimdi bu mıknatısla (uzun) ipad kasası arasına 2mm kalınlığında karton koydum,
    banamısın demedi,
    çatttttt diye yapıştı.

Gelelim silikon kılıfa,
    henüz gelmedi ama,
    açıklamasında "ultra ince" diye bir not var.

sanırım sorun olmayacaktir

Smart Cover Hakkında

• quote:

Smart Cover Hakkında

Kim boyadı bunun sağını solunu kırmızıya? Çabuk cevap verin fena yaparım

Neden boyadınız cidden?
  • kırmızı,
    mıknatısın olduğu yeri gösteriyor,
    resim boyaması,
    ipad i boyamadım,
    daha 4 günlük yahu..............
  • quote:

kırmızı,
    resim boyaması,
    ipad i boyamadım,

Yanlış olmasın, mıknatıslar buralarda =

Smart Cover Hakkında

Zaten o yüzden sordum neden buralar kırmızı diye

• Smartcover ihtiyacı olanlar lutfen benimle dakkush@gmail.com adresinden iletisime gecsinler.
    Tesekkurler
  • Evet iate dedigim gibi basta ve sonda.
  • Bende smart cover (bilkom) + silikon kılıf aldım (GG'dan),peki silikon kılıf ile smart cover'i beraber kullanabilmek için bir çözümü olan varmı, sol taraftaki menteşe/mıknatis kısmı haliye silikon sılıf olunca tutmuyor, silikon kılıfın bu tarafını kesip bir ayar çeksek bu seferde silikon kılıf hasar görecek.
    Yoksa silikon kılıf tek başıma işimi görecek gibi, isteyen olursa gecen hafta bilkom'dan aldığım Smart Cover'ı (Gri) satabilirim ilgilenen olursa PM atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multigen

Bende smart cover (bilkom) + silikon kılıf aldım (GG'dan),peki silikon kılıf ile smart cover'i beraber kullanabilmek için bir çözümü olan varmı, sol taraftaki menteşe/mıknatis kısmı haliye silikon sılıf olunca tutmuyor, silikon kılıfın bu tarafını kesip bir ayar çeksek bu seferde silikon kılıf hasar görecek.
    Yoksa silikon kılıf tek başıma işimi görecek gibi, isteyen olursa gecen hafta bilkom'dan aldığım Smart Cover'ı (Gri) satabilirim ilgilenen olursa PM atabilir.

slikon takılıyken fotoğraf atabilirmisiniz ?
  • yukarıdaki ipad kılıfları çok güzel de bana fiyatı biraz ucuz geldi...yani dandik olmasın alan var mı kalite nasıl?
  • dandik olma ihtimali çok yüksek.. nerdeyse bedavaya alıyon yani.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

kırmızı,
    resim boyaması,
    ipad i boyamadım,

Yanlış olmasın, mıknatıslar buralarda =

Smart Cover Hakkında

Zaten o yüzden sordum neden buralar kırmızı diye

Yanılıyorsunuz,
    ekran üzerinde mıknatıs olmaz,

tam arka kenardaki menteşede ve on kenarda kısa bir bölümde.

Denenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: paper59

quote:

Orijinalden alıntı: multigen

Bende smart cover (bilkom) + silikon kılıf aldım (GG'dan),peki silikon kılıf ile smart cover'i beraber kullanabilmek için bir çözümü olan varmı, sol taraftaki menteşe/mıknatis kısmı haliye silikon sılıf olunca tutmuyor, silikon kılıfın bu tarafını kesip bir ayar çeksek bu seferde silikon kılıf hasar görecek.

slikon takılıyken fotoğraf atabilirmisiniz ?

fotoğrafı kayamadım bir türlü , aldığım kılıf buhttp://urun.gittigidiyor.com/iPAD-2-Soft-Tpu-Case-SIYAH_W0QQidZZ38283731 ,
    ama kesip modify etmeye gerek kalmadı, smart cover uyumlu arka kapak getirmişler gg'da şimdi satılıyor, arka kapak + ön içinde smart cover alınabilir.http://urun.gittigidiyor.com/ipad2-Smart-Cover-Uyumlu-Silikon-Kilif_W0QQidZZ39651899.

Ben hepsinden vaz geçtim, speck'ten PixelSkin sipariş ettim.

• Arkadaslar elimde fazladan acılmamıs smartcover lar mevcut gri ve mavi renkli
    İsteyen olursa lutfen benımle iletisime geçin
    Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.