Şimdi Ara

Smart IPTV uygulamasını satın alamama (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
13
Favori
187.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • smart iptv'yi bir şekilde satın almayı başardım.

ama büyük bir sorunum var. bir uyducudan almıştım iptv'yi. adam da mac adresime tanımlattı m3u dosyası, link falan hiçbir şey yok elimde.

uygulamayı satın alınca kanallar gitti şimdi.

iptv sağlayıcı arada güncelleme yapıp kanalları yüklüyor mudur yoksa ben bu uyducuyla dövüşeyim mi?
  • telet abi kullanıcısına yanıt
    Ip tv aldığınız yere tekrar mac adresinizi gönderin yada size m3u dosyasını göndersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: telet abi

smart iptv'yi bir şekilde satın almayı başardım.

ama büyük bir sorunum var. bir uyducudan almıştım iptv'yi. adam da mac adresime tanımlattı m3u dosyası, link falan hiçbir şey yok elimde.

iptv sağlayıcı arada güncelleme yapıp kanalları yüklüyor mudur yoksa ben bu uyducuyla dövüşeyim mi?
    arkadaşım bu satın alma işlemini nasıl başardınız bilgi veririmisiniz .kafayı sıyırmak üzereyim siptv nin destek hatına yazıyorum sorun var satın alam işlemi gerçekleşmiyor diyo adamalar başka kart kullanın diyor.siz nasıl gerçekleştirdiniz işlemi anlatırmısınız yada mac vereyim parasını göndereyim yerine activasyon alma ihtimalimiz varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlii__

arkadaşım bu satın alma işlemini nasıl başardınız bilgi veririmisiniz .kafayı sıyırmak üzereyim siptv nin destek hatına yazıyorum sorun var satın alam işlemi gerçekleşmiyor diyo adamalar başka kart kullanın diyor.siz nasıl gerçekleştirdiniz işlemi anlatırmısınız yada mac vereyim parasını göndereyim yerine activasyon alma ihtimalimiz varmı.

Alıntıları Göster
    Vpn ile başka ülkeden sahte adres vererek PayPal açmıştım daha önce.

Şimdi de activasyon sayfasına vpn ile girince PayPal ile ödeme seçeneği çıktı. Oradan girdim hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uygulamayı almayı başarabilen arkadaşlar, bana da yardımcı olur musunuz ? mac adresimi versem siz aktif etseniz ben sizin hesabınıza havale yapsam ? yardımcı olabilecek varsa özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim
  • Arkadaşlar bende çözüm ararken gördüm sorun yaşayanları o ara bende yaşıyordum çözünce dönüp yazayım dedim.

Basit bir şekilde, VPN ile almanya üzerinden bağlanın
    Smart IPTV uygulamasını satın alamama
    Mac adresinizi girin almanyadan bağlanacağınız için sizi PAYPAL ile ödemeye yönlendirecek.

Almanca gelicek sayfa en altında English dil seçeneği var ona tıklayın daha kolay olacaktır.
    Tam adımları yazıcaktım da kendi MAC adresimi aktif ettiğim için aynı adımları uygulayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: telet abi

smart iptv'yi bir şekilde satın almayı başardım.

Neden dövüşeceksiniz, iletişime geçin yeniden eklesin, sizede kendi linkinizi versin sizdede bulunsun, sizde ekleyebilirsiniz sıkıntı olduğunda basit eklemesi,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yayındaki yaşadağınız sorunlarla ilgili yardımcı olabilirim artık en güzeli harici cihazlarda kullanmak
  • Arkadaslar ben de beceremedim vpn ile girince kredi kart bilgilerini giriyorsun ama cekmeden kapatiyor sayfayı. yardımcı olacak bir arkadas var midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuraflano

Arkadaslar ben de beceremedim vpn ile girince kredi kart bilgilerini giriyorsun ama cekmeden kapatiyor sayfayı. yardımcı olacak bir arkadas var midir ?
    Hocam Türkiye değil Avrupa ülkesi seçin o şekilde deneyin. Ben Bulgaristan seçtim

• neden sorun yaşıyorsunuz anlamadım tesadüfen gördüm konuyu, ilk olarak ta 2016 da satın almıştım, 2-3 gün önce bir arkadaşta iptv almıs ona satın aldım hiç bir sorun çıkmadı, vpn falan kullanmadım şimdiye kadar en az 8 ayrı kişiye almışımdır bunların çoğu son 1 ayda aldıklarım, kredi kartım yok tabi iptal ettirdim hepsini almak isteyenlerin kart numaralarını alarak satın almıştım ne gibi bir sorun yaşadığınızı açıklarsanız yardımcı olmaya calısayım hata falan mı veriyor? paypal ile bir işiniz yok ki direkt kart ile alım yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 25 Eylül 2020; 3:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kestine

Merhabalar bende Samsung Tv var. Smart İp'yi şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum,televizyona güncelleme yaparsam uygulama siliniyor anladığım kadarıyla.
    İp tv üyeliğimin bitmesine az bir zaman kaldı kullandığım ip tv hizmetine devam edersem yada başka bir yerden İP Tv hizmeti alırsam her hangi bir sorun yaşar mıyım ?
    sorun olmaz bende de samsung var, usbden yüklenebiliyor, tv yi sıfırladım geçenlerde yanlıslıkla siptv gitti storeda yok :D usb den yükledim

bu arada satın almamış arkadaşlara tavsiyem tv niz için başka bir alternatif bulun siptv oldukça eski bir program ve eksikleri çok çok fazla kesinlikle alternatif bakım pisman olursunuz verdiğiniz paraya bende de siptv var ancak kullanmıyorum farklı bir uygulama kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 25 Eylül 2020; 3:59:49 >
  • Bende bir ara çok istedim almayı ama bir türlü beceremedim ama şimdi samsung tvmde ss iptv ve duplex iptv var ikisi de iş görüyor duplex iptv halihazırda marketinde var ss iptv yok ama usb ile yükleniyor yeterince iş görüyor.
  • kingstonn K kullanıcısına yanıt
    Sanal kartla almaya çalışıyoruz bu hatayı veriyor.

Çalışmadı
    Görünüşe göre bu teknik bir hata. Tekrar ödemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Sanal kartla almaya çalışıyoruz bu hatayı veriyor.

Çalışmadı
    Görünüşe göre bu teknik bir hata. Tekrar ödemeyi deneyin.
    ön ödemeli kart mı(ininal vb), debit mi yoksa kredi kartı mı?
  • kingstonn K kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına bağlı sanal kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Kredi kartına bağlı sanal kart.
    ben de hep sanal kart ile aldım problem olmaması lazım ama debite bağlı sanallarda sorun oluyor, vpn kullanmayın, dns inizi 1.1.1.1 yaparak deneyin bir
  • Arkadaslar bir yerden ip tv aldim dun aksam ama henuz satici bana gondermedi email yada mesaj olarak. Ben de mesaj attim ne zaman alabilirim diye. Satici okumus mesaji ama donmedi henuz. Ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Arkadaslar bir yerden ip tv aldim dun aksam ama henuz satici bana gondermedi email yada mesaj olarak. Ben de mesaj attim ne zaman alabilirim diye. Satici okumus mesaji ama donmedi henuz. Ne yapabilirim?
    Test verdi mi? Ödemeyi yaptınız mı? Havale, eft, sonteklif, şuana kadar ver medi ise geçmiş olsun, ismi nedir aldığınız yerin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt
    Pm attim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.