|
Smart IPTV uygulamasını satın alamama (13. sayfa)
-
-
Arkadsslar tam 3gun ugrastim. En sonunda yurt disinda yasayan bir arkds aliverdi. Turkiyeden kredi kartiyla alinmiyor hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TÜRKİYE’den zor alınmıyor, şans eseri olursa oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yayın sorunlarıyla ilgili yardımcı olabilirim hocam birde yandex tarayıcı ile deneyin ordan alınabiliyor yada ülkeyi değiştirmeyi deneyin -
Arkadaşlar safariyi indirip vpn modunu aktif hale getirin sonrasında kredi kartı seçeneği gelecektir. akabinde fatura adresini de almanya seçerseniz karttan tahsilat yapıyor ve aktivasyon gerçekleşiyor.
-
belirli belirsiz yerlerden alıpta paranızı kaptırmayın bu işin dolandırıcısı çok referanslı yerlere bakın yardımcı olabilirim özelden destek isteyen olursa
-
Dostum sen var olasın. Çok şükür dediğin yöntemle ödemeyi yaptım. 😁
Arkadaşım bende 1 haftadır uğraşıyorum denemediğim kart, denemediğim yöntem kalmadı bi türlü yapamadım. Size mac adresimi versem bana da yardımcı olabilirmisin senin hesabına ücreti göndereyim
Görüntülü anlatabilirmisiniz. Bir haftadır uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı. Havale yapıp yorum kısmına mac adresimi yazıp deneyeceğim ama bi türlü yapamdım.
Bende de durum aynı bi çözüm bulabildiniz mi?
Vpn gibi şeyleri de denedim ödememi kabul etmiyor, basıl yardımcı olursunuz
Bende aynı durumdayım bi çözüm bulabildiniz mi ?
Laptopunuz ile opera browserına girip gizli sekmeyi açtıktan sonra vpn i aktif hale getirin. Daha sonrahttps://siptv.app/activation/ adresine gidin. Yandex visa vs yazan yere mac adresinizi girdikten sonra kart bilgilerinizi doldurun ve fatura adresi kısmını almanya yapıp bilgileri rastgele doldurun. İşte bu kadar.
Yapamayan arkadaşlara ben de izah edeyim. Opera yeni gizli sekmeden açtım. Ödeme sayfası gelince -burası önemli- ödeme türünü EUR ve adresi de almanya seçip orada geçerli bir posta kodu girdim (99817)
-
Ücretine göre kalite değişir, ucuz etlinin .... yazın pm den yardımcı olayım.quote:
Orijinalden alıntı: darkcald
Bu mesaj silindi.
ucuzu da gördüm pahalıyıda normalde genelde hepsi iyi ama maç zamanı kalite ortaya çıkıyor o yüzden turktorrent gibi bilinen bir yer deniyeyim dedim ve forumda kullananı vardır muhakkak diye düşünüyorum. yıllık 20 awroya satıyorlar orda
-
Yurtdışımı sizinquote:
Orijinalden alıntı: darkcalducuzu da gördüm pahalıyıda normalde genelde hepsi iyi ama maç zamanı kalite ortaya çıkıyor o yüzden turktorrent gibi bilinen bir yer deniyeyim dedim ve forumda kullananı vardır muhakkak diye düşünüyorum. yıllık 20 awroya satıyorlar orda
Smart IPTV uygulamasına alternatif olarak,TV için
1) Tivimate
2) Duplex
3) Mkiptv
4) SS IPTV
uygulamalarını şiddetle öneririm.
Yayın alacak arkadaşlar öyle google'dan arayıp bu işlere girmesinler , sorun çıkınca hem azar küfür yersiniz hemde paranın karşılığını alamazsiniz.
Butik daha küçük ama stabil ve yüksek kaliteli tarzda satıcıları tavsiye ederim. Telegramda gruplar var.
Smart IPTV İÇİN KİM YARDIMCI OLABİLİR
tv ye indirdim nasıl aktive edeceğiz
nasıl kanal ekleyeceğiz
-
Yazın hocam yardımcı olalım,quote:
Orijinalden alıntı: d4redSmart IPTV İÇİN KİM YARDIMCI OLABİLİR
tv ye indirdim nasıl aktive edeceğiz
nasıl kanal ekleyeceğiz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X