Ben arıyorum hiçbiri çıkmıyor |
Smart IPTV uygulamasını satın alamama (14. sayfa)
-
-
Eski smartlarda çıkmıyor, yeni olacakquote:
Orijinalden alıntı: onurca06Ben arıyorum hiçbiri çıkmıyor
-
Merhabalar bu adresten satın almak istiyorum kart bilgilerini yazıyorum Rusça sayfa son aşamaya gelince sayfa hataya düşüyor para çekmiyor aktive edemedim bir türlü
-
Evet aynı sorunla bende karşılaştım. Vpn ile girmeme rağmen kart bilgilerini girip ödeme butonuna bastığımda ana sayfaya dönüyor tahsilat yapmıyor. -
Ben de bir türlü alamiyorum sitesinden Smart IPTV'yi. Var mi çözebilen?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bmplzktBen de bir türlü alamiyorum sitesinden Smart IPTV'yi. Var mi çözebilen?
bende bir türlü satın alamadım. çözen varsa ve paylaşırsa sevinirim
-
Merhaba geçen kadar smart ip yi sorunduz kullanıyordum ama bi kaç gündür giriyorum ama hiçbir kanaldan görüntü yok ne yapmam gerekiyor tv 43ru7400 -
Sağlayıcınızla iletişime geçiniz,quote:
Orijinalden alıntı: Kemal-1907
Merhaba geçen kadar smart ip yi sorunduz kullanıyordum ama bi kaç gündür giriyorum ama hiçbir kanaldan görüntü yok ne yapmam gerekiyor tv 43ru7400 -
Güncellendi telefonda çalışıyor sıkıntı yok ama tv de kanallar var ama steam error diyor dns yi değiştirdim samsungun diğer ip programlarını kurdun aynı göstermiyor ne yapabilirm -
Uygulamaya yeniden eklesinler, düzelir başka bir sıkıntı yoksa hocamquote:
Orijinalden alıntı: Kemal-1907
Güncellendi telefonda çalışıyor sıkıntı yok ama tv de kanallar var ama steam error diyor dns yi değiştirdim samsungun diğer ip programlarını kurdun aynı göstermiyor ne yapabilirm -
Bu yöntem çalışıyor şu an itibari ile. Çok çok teşekkür ederim bilgi için.
-
Philip smart tv ye hangi iptv önerirsiniz? -
Arkadaşlar pazar günü programı alayım dedim taklaya geldik galiba.
Buraya yazayım da daha dikkatli olun.
Burada yazan bi arkadaş gibi speedtest vpn ile siteye girdim ve paypall ın altındaki kredi kartı ödeme yerine tıkladım. kredi kartı bilgilerini yazdım ve ödemeye bastım.
ödemeyi aldı ama tutar 52,69 gösterirken karttan 60 tl çekti ve ödemeyi alan firmanın adı LİA AJANS REKLAM İSTANBUL olarak göründü.
programın açılmasını bekledik ama nafile program halihazırda demo. kullanım açılmadı. hemen info@siptv.app adresine durumu anlatan ingilizce mail attım. bu arada internette her nekadar LİA AJANS REKLAM a ait internet sayfası bulunsada sayfanın ve telefon numarasının çalışmadığını gördük.
tekrar siptv ye mail attım ama cvp yok.
sonra 15 tl ye dupleks iptv aldım. benim başıma böyle bi olay geldi. belkide program yarın yada 1 saat sonra açılacak ama çokbüyük ihtimal dolandırıldık.
ödeme yaparken ama dikkat edin.
dahada siptv almam aldırmam.
-
ss-iptv mevcut bu tv’lerdequote:
Orijinalden alıntı: sabriorhan
Philip smart tv ye hangi iptv önerirsiniz? -
Bilmiyorum,biraz ağır olsada kullanıyorum,set iptv satın aldım daha hızlı ama onda da kanal birkaç dk sonra kapanıyor hatta bazen TV yi bile kitliyor fisi tak çıkart yapmak zorunda kalıyorum -
Hocam, kanal sayısı çok ise ülke eksiltsin sağlayıcınız. Birde uzantı değiştirip deneyin sorununuz çözülür.quote:
Bilmiyorum,biraz ağır olsada kullanıyorum,set iptv satın aldım daha hızlı ama onda da kanal birkaç dk sonra kapanıyor hatta bazen TV yi bile kitliyor fisi tak çıkart yapmak zorunda kalıyorum -
Gene olmadı, setiptv çöp oldu,ssiptv ile devam mecbur -
quote:
Gene olmadı, setiptv çöp oldu,ssiptv ile devam mecburduplex iptv kullanın
-
-
ikinci fotodakini kullan
kablolu ve kablosuz bağlantılarda iki farklı MAC adresi oluyor belki ondandır. sen uygulamada yazanı dikkate al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Kasım 2020; 14:0:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X