|
Smart IPTV uygulamasını satın alamama (16. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bilen biri yardımcı olabilir mi. Bu smart iptv ye nasıl iki iptv yükleniyor. Ben yüklemeye çalıştım yine sadece ilki çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 link ekleme yapacaksınız ve diğer bölümlerde çıkarquote:
Orijinalden alıntı: jix16
Arkadaşlar bilen biri yardımcı olabilir mi. Bu smart iptv ye nasıl iki iptv yükleniyor. Ben yüklemeye çalıştım yine sadece ilki çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar. Bir türlü bu uygulamayı satın alamıyorum. Nerede yanlış yapıyoruz? Kart bilgilerimi giriyorum, onay butonu tepki vermiyor hiçbir şekilde.
-
Benim merak ettiğim şey şu TV'yi ehternet kablosu ile bağladığımızda değişen MAC adresini adamlara nasıl bildireceğiz ? Bazı videolarda e-mail falan atın diyor da sitelerinde böyle bir e-mail adresi bulamadım yardımcı olabilir misin?
-
Bildirmenize gerek yok, bir defa satın almanız yeterli, sadece cihazın mac adresi olsun.quote:
Orijinalden alıntı: cllasmanBenim merak ettiğim şey şu TV'yi ehternet kablosu ile bağladığımızda değişen MAC adresini adamlara nasıl bildireceğiz ? Bazı videolarda e-mail falan atın diyor da sitelerinde böyle bir e-mail adresi bulamadım yardımcı olabilir misin?
Satın almak için iletişime geçiniz yardımcı olayım.
Whatsapp +31 6 83857601
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 22 Eylül 2021; 14:38:27 >
Paypal ile ödenebilir smart iptv üyeliği.
TÜRKİYE’de paypal yok hocam,quote:
Orijinalden alıntı: twomen
Paypal ile ödenebilir smart iptv üyeliği.
Türkiye PAYPAL yok demek biraz hatalı, türkiyede ödeme yapıp türkiyedeki bir hizmeti satın alamıyoruz demek lazım
Paypal ile ödemede dm atabilirsiniz
TÜRKİYE’de PayPal kullanabiliyor musun, VPN kullanarak ise dikkat et. Benim bildiğim TÜRKİYE’de kullanılmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: twomen
Türkiye PAYPAL yok demek biraz hatalı, türkiyede ödeme yapıp türkiyedeki bir hizmeti satın alamıyoruz demek lazım
Ben şimdi aldım arkadaşıma Türk kredi kartı ile ülkeyi azerbaycan yaptım telefon numarası 994 050 diğerini sallayın isim ve mail adresimi doğru yazdım . ve activasyon gerçekleşti . herkese kolay gelsin
-
Ben de azönce opera üzerinden vpn aktif ettim. adres olarak Almanyayı seçtim ve aktif oldu
-
Yapamayanlar varsa uygun bir ücrete yapabilirim
-
Satın almak için iletişime geçiniz yardımcı olayım.
Whatsapp +31 6 83857601
chrome'a vpn yükleyin başka ülkeden bağlanıyor gibi yapın
activation sayfasında paypal dışındaki ödemeyi seçin
fatura adresi olarak vpnden bağlandığınız ülkeyi seçin adresi sallayın zip codu da sallayın e mail adresinizi doğru girin
try olarak ödeyebiliyorsunuz isterseniz. voila bitti gitti.
-
yapılacak işlem basit...
1- paypal hariç kredi kartı ödemesini seçin
2- yaşadığınız ülkeyi azerbaycan olarak seçin
3- adres posta kutusuna 1000 yazın (Bakü)
4- telefon numarasına kendi cebinizi yazın (1 numara eksik olur ama sorun değil)
5- ödemeyi onaylayın, çekim işlemi yapılmış olacaktır...
Bol Şans :)
-
Teşekkürler, aynı şekilde az önce aktive ettim.
-
Selamlar tizen samsung ile bu uygulmada failed authorazition hatası alıyorum.
Tizende pek kaliteli iptv de yok ssiptv de dizileri bile göremiyorum.
Bu uygulamaya nasıl giriş yapacağız ? Bu mail adresine uygulama kayıtlı bu arada geçen arkadaş paylaşmış satın aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptv sağlayıcınızla görüşün onlar size yardımcı olur,quote:
Orijinalden alıntı: SeniorAwesome
Selamlar tizen samsung ile bu uygulmada failed authorazition hatası alıyorum.
Tizende pek kaliteli iptv de yok ssiptv de dizileri bile göremiyorum.
Bu uygulamaya nasıl giriş yapacağız ? Bu mail adresine uygulama kayıtlı bu arada geçen arkadaş paylaşmış satın aldım
Kanal sayınız çok ise yüklemede sorun çıkabilir.
Aşağıdaki whatsapp noya yazın yardımcı olalım
whatsapp +31 6 83857601
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X