Bildirim
smart key access system nedir?
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kapi kolunun ic tarafinda ufak dugme gibi bir sey var oraya basinca eger uzerinde arabanin kumandasi varsa otomatikmen kumanda ile iletisim kuruyor ve kumandaya basmadan kapiyi acmani sagliyor. En azindan dedemdeki e200 mercedeste oyle bir sey var. -
Anahtarı cebinde taşıyorsun, arabanın yanına yaklaşınca kendi otomatik algılayıp kapıları açıyor. Kumandayı çıkarıp basmana gerek bile yok. -
Dikkatli bakarsanız dokunduğu yerde parmak okuyucu bir yer var ve oraya dokununca cebindeki anahtarla iletişime geçip kapıları açıyor bence.Parmak izi de okuyor olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.
Dikkatli bakarsanız dokunduğu yerde parmak okuyucu bir yer var ve oraya dokununca cebindeki anahtarla iletişime geçip kapıları açıyor bence.Parmak izi de okuyor olabilir.
smart key sisteminde parmak kuyucu yok. anahtarın kapıya belirli bir mesafede olması gerekiyor. bu mesafede oldukça kısa.
anahtar sizde değilde uzakta birinde ise kumanda ile açılıyor kapı. parmak iziyle açılmıyor.
arabaya bindiğinizde aracı direkt çalıştırabiliyorsunuz. ancak kapının önünde dışarıda olsa anahtar araç çalışmıyor. hemen uyarı veriyor.
x5tede vardı aynı sistem.lüks araçların birçoğunda mevcut zaten. bunun dışında auristede var diye biliyorum.
çalışma prensibi bu videoda mevcut. gerçekten çok güzel bir sistem.
ek:arabaya 3 adım kadar yaklaşıldığında araba anahtarı tanıyormuş. kapıya dokunduğunuz andada kapılar otomatik olarak açılıyor.(priusu bilmiyorum x5te böyleydi.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 20 Temmuz 2011; 21:36:49 >
-
Kapıya dokunulduğunda açılıyor ama dokunulan yer özel bir yer.Bunu anlatmak istemiştim -
Dokunulan yerde mesafe sensörü var, parmak izi falan okumuyor, elinizi yaklaştırmanız yeterli -
Kumandanun üzerinde ki A/C butonu klima içinmi ? -
cevaplar için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Fetih
Kumandanun üzerinde ki A/C butonu klima içinmi ? -
quote:
Kapıya dokunulduğunda açılıyor ama dokunulan yer özel bir yer.Bunu anlatmak istemiştim
micradaydı yanılmıyorsam bir arabada parmak izi okuyucu vardı. yüklüyordunuz mesela parmak izini bilgisayardaki ile eşleşince kapılar açılıyordu. başka araçta olabilir tam hatırlamıyorum ancak duyduğumda çok şaşırmıştım.
bu yüzden mesajınıza açıklama yapmak istedim.
saygılar.
-
arkadaşlar benim de zaten ingilizcem var anlayabilmiştim kitleme mantığını da , adam elini atınca hemen kapının kilidi yeniden açılıyor ya onun mantığını kavrayamamıştım , kitleyince niye kitli kalmıyor gibisinden düşünmüştüm -
quote:
Orijinalden alıntı: aoe_
quote:
Kapıya dokunulduğunda açılıyor ama dokunulan yer özel bir yer.Bunu anlatmak istemiştim
micradaydı yanılmıyorsam bir arabada parmak izi okuyucu vardı. yüklüyordunuz mesela parmak izini bilgisayardaki ile eşleşince kapılar açılıyordu. başka araçta olabilir tam hatırlamıyorum ancak duyduğumda çok şaşırmıştım.
saygılar.
micra'da kapılarda ve bagajda buton var butona basarsanız kapılar açılır
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
quote:
Orijinalden alıntı: aoe_
quote:
saygılar.
micra'da kapılarda ve bagajda buton var butona basarsanız kapılar açılır
peki bu buton neye göre çalışıyor. smart key gibi mi yoksa dediğim gibi parmak izi olayı mı var bunlardada?
-
bendeki 2006 yariste de var bu sistem
kötü tarafı fena alışkanlık yapıyor başka bir arabaya binerken de
kapı elin uzatınca açılsın diye bekliyorsun.
yariste araba çalışırken anahtarla çıkarsan
göstergede anahtar resmi çıkıp bir sinyal veriyor
anahtar icerde kalinca kapilari kitlemiyor
araba kapali iken yanina yaklasinca ic ışıkları yakıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X