Şimdi Ara

Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
80.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: acy78

arkadaslar ben 3.5" 400 gb kullanıyorum yeni sürücüsünü indirdim ama setup ta benden key isitiyor nedir bu key?

arkadaşlareski bir konu ama bana yine lazım oldu bu keyi olan verebilir mi aceba*
  • bende alıcam yeni bi taşınabilir hdd .. bekleyin beni gelleyyyoommm
  • bayağı eski bir konu :)
  • selam;
    arkadaşlar 1 senedir bu cihazı kullanıyorum çok memnunum fakat geçenlerde şöle bi durum oldu birden bire menüler ingilizce oldu ben de dil seçeneklerinden tekrar türkceye ayarladım düzeldi fakat her açılıp kapandığında tekrar ingilizceye dönüyor ne yapmam gerektiğini bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi.
    teşekkür ederim..
  • şunun 500lüğü uygun olsa mükemmel olurdu.
  • bu cihazı almak istiyorum fakat kafamda bazı sorular var.
    -flash bellek takılıp flash bellekteki filmleri seyredebiliyormuyuz?
    -birinci sayfada bir arkadaş cihazı açtığımda devamlı arama yapıyor diyor.bu ne demek?arkadaşın cihazındamı sorun var?
    -diski biraz fazla doldurunca yavaşlama yapıyor diyorlar,doğrumu?
    -2 2,5 saat devamlı açık olduğunda ısınma problemi varmı?
    -içindeki harddisk samsung markamı?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Smart MediaPlayer alacaktım ama bir inceleme yaptıktan sonra vazgeçtim. Neden derseniz benim için en büyük 3 nedeni HD filmleri desteklemiyor, Sorround ses çıkışı yok ve NTFS dosya sistemini desteklemiyor olması. Ben filmlerimi daima bluray rip veya hd rip olarak indirmeyi tercih ediyorum. Filmlerin boyutu ortalam 2GB ila 8GB arası değişiyor ve çoğu dual ve 5.1 ses oluyor. Bu alette bunlarin hiç birini kullanamıyorsunuz. Size tavsiyem Western Digital'in çıkardığı WD TV FULL HD BOX.http://www.exa.com.tr/wd/sabit_diskler/wd_tv-327-7413.html linkten görebilirsiniz.
    Bu alet tam bir multimedya canavarı. + larını söylemek gerekirse MKV formatını destekliyor, HDMI çıkışı ile LCD tvlere bağlayıp FULL HD 1080p ye kadar videoları izleyebiliyorsunuz. NTFS her çeşit usb harddiski bu alete takıp uzaktan kumandası ile TV den yönetebiliyorsunuz. Türkçe alt yazı destekliyor ve DUAL filmlerde ses değiştirebiliyorsunuz. ayrıca dediğim gibi NTFS desteklediği için 8-10GB lık bluray rip filmleri 42" LCD de digital ses çıkışı ile süper net HD olarak izleyebiliyorsunuz. Ürün gerçekten çok kaliteli. Ben kullanıyorum. Yeni almak isteyenlerede tavsiye ederim...

• Arkadaşlar merhaba,
    Bende bu ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Ürünü övemem niye derseniz içindeki HDD Samsung (ona bişey diyemem) ama geri kalan tüm yanları 3ncü sınıf çin malı. Çin malı min malı 1senedir filmlerimi öyle böyle izletiyor. Benim sorunum ise. Ben bu diski artık sadece Harici Disk olarak kullanacağım. Fat32, içi film dolu halinde; bazen takılmalar yapıyordu, alt yazıları kafasına göre gösteriyordu, filmi donarak oynatıyordu, bazen kapanıp açılıyordu vs. sorunları var. Acaba diyorum sadece harici disk olarak kullansam (USB den bağlayıp) formatınıda NTFS yapsam, sorun yaşarmıyım. Benim tv usb den Haricidisk bağlanarak tüm filmleri oynatıyo. NTFS yapayım öyle kullanayım diyorum.

Ne dersiniz? Yinede sorun yaşarmıyım ? NTFS mi yapayım, FAT32 mi kalsın ?

Not: 500GB, 3,5"

Teşekkürler
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etikom -- 13 Temmuz 2009; 18:11:17 >
  • güncel
  • Bende bunun 3,5" 1Tb olanını aldım.herşey tamam fakat avi uzantılı divx filmlerini oynatırken ne ileri nede geri alma fonksiyonu çalışmıyor.acaba benim cihazdamı bi sorun var.Aynı şey başına gelen arkadaşlar varmı merak ediyorum.Kont'a mail attım ama dönen olmadı...
  • arkadaşlar 3 ay önce smart media plus mp37 1tb. aldım diski böldükten sonra birçok formatı okuyamaz hale geldi cihazı eski haline nasıldöndürebilirimya da bahsi geçen cihazıma uygun olan Firmware'yi nerden bulabilirim saygılarımla...Not: üstteki arkadaşla aynı problemimiz var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altar_us -- 13 Ağustos 2009; 18:21:47 >
  • Yeni çıkan 2,5 incelemesi aşağıda. Cihaz gerçekten çok iyi iş görüyor bende almayı düşünüyorum bimekste fiyatı uygun.

http://www.pclabs.com.tr/2009/01/13/ufak-eglence-kutusu-smartmedia-player-hg-2008/
  • Bende 3.5 olanı var , dikkat edin en büyük sıkıntısı fat32 olarak kullanırken çok ağır olması. Ben sırf bu yüzden mediaplayer özelliğinden vazgeçip ntfs olarak formatlayacağım sanırım.
  • Bende bu üründen aldım ilk izlenimim oumlu tek canımı sıkan Fat32 olması Mkv gibi buyuk boyutluları atamıyor olmama birde alt yazıyı istediğimi secemiyorum onun dışında oldukca iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabren

Bende bu üründen aldım ilk izlenimim oumlu tek canımı sıkan Fat32 olması Mkv gibi buyuk boyutluları atamıyor olmama birde alt yazıyı istediğimi secemiyorum onun dışında oldukca iyi.

Kumandasında ileri sarmak cok zor. 2x yapıyorsunu dur diyene kadar 3 saatlik filim bitiyor. Algılamıyor diger cihazlarla karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Yeni çıkan 2,5 incelemesi aşağıda. Cihaz gerçekten çok iyi iş görüyor bende almayı düşünüyorum bimekste fiyatı uygun.

http://www.pclabs.com.tr/2009/01/13/ufak-eglence-kutusu-smartmedia-player-hg-2008/

Bu ürünü alan herkesin burdaki incelemeyi ve altındaki yorumları iyi okumasını tavsiye ederim.

• Merhaba, ben de video dosyalarım için ayrı bir external almak gereği duyduğumda istediğimde laptop'u bağlamadan tv'den izleyebileceğim bir ürün varken 30-40 TL daha fazladan verip bunu alayım dedim.
    Yani asıl ihtiyacım external hdd idi.
    400 gb'lık olanını aldım.
    Şimdi en büyük sorunum XP yüklü makineden FAT32 formatlı HDD'ye veri aktarımının uzun sürüyor olması.
    Buna şikayet denmez gerçi ama tavsiye olarak, asıl amacınız external'ınızdakileri direkt TV'den izlemek değilse, yani animelerinizi vs'yi izlemek için zaten laptop'u TV'ye bağlama düzenini kurduysanız evinizde FAT32'li ağır bir sisteme hiç gereksiniminiz olmayabilir.
    Yalnız şunu da not düşmek isterim, XP'li makineden 5 GB gibi bir veri aktarımı için 40 dakika dedi (bu makineden de kaynaklanıyor olabilir emin değilim) ama Vista'dan 70 GB için 59 dakika istedi. (dosya aktarım hızı Vista'dan saniyede 24 mb/s. olarak göründü.)
    Diğer bir notum da FAT32'yi NTFS'e çevirip normal external gibi kullanılabilir. Bu anlamda oldukça kaliteli diyebilirim. Ama Smartmedia'nızı NTFS yaparsanız dosyalarınızı TV'den izleyemezsiniz bunu unutmayın.
    Bir de ben mi ayarlayamadım bilmiyorum ama ekran sığdırma ile ilgili bir problemi var. Bütün ekranı kaplatamadım cihaz üstünden TV'nin kendi ayarlarından yaptım gerçi ama hafızaya almadığından her bölümde yeniden düzeltmek gerekti.
    Laptop'tan izlemekle kıyaslama yapmak adil olmaz gerçi ama her ne kadar uzaktan kumandası ile beraber gelmekteyse de pc, mpc ve mausların size sağladığı kullanım kolaylığını ve esnekliğini sağlamayacağını da unutmayın: geçen bölümde şurda ne demişti bu diye hatırlamak için o dosyanın o sahnesine gidip bakma lüksünü vermiyor ne yazık ki.
    Çift dil dublajlı ve subtitle'ı codecler aracılığıyla seçtiğimiz dosyalarda ne olduğunu denemedim.
    Ben ürünü almadan önce buradaki mesajalrı okumuştum o yüzden gelir gelmez hemen HDD'yi biçimlendirmeye kalktım ama dikkat edin zaten HDD FAT32 formatlanmış halde geliyor. Dolayısıyla CD'sinden FAT32 yapma programı çıkmıyor. Kafanız karışmasın. Ayrıca partition yapmanız da şart değil. NTFS daha hızlı olduğu için TV'de izlemek dışında normal depolama için kullanacaksanız NTFS yapın. Başka externallarınız varsa yapmanıza gerek bile yok.
    Neyse ki c4n CD'den çıkan programı upload etmiş sağolsun, aşağıya alıntıladım. Onu indirip bütün hdd'yi tekrar FAT32 yapabildim. Çünkü windows normalde FAT32'ye ancak 32 GB'ı biçimliyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: c4n
    ... ürünün cdsini upload ettim... Alın size orjinal CD http:// r a pidshare.com/files/113543904/smartmedia_cdsi.zip

Teknik bilgiye sahip değilim ama umarım yazdıklarım az çok faydalı olur size.

• tam okuyamadım hepsini ama bu profesyonel fotorafçılar için de bir depolama alanı oluşturabilir değil mi? sd kartı tak boşalt tarzı?
  • ben bunu almayı düşünüyorm ama hala çözemedim olayı. bu cihaza ses sistemim(2+1) i bağlamak istiyorum ve de 72 ekran Tv ye aynı anda bağlamak istiyorum bunun için ne yapabileceğimi de bilmiyorum.Tv nin arkasında giriş olarak sadece scart giriş var.Yardım edebilecek olan varsa ellerii öperim :)
  • hala cevap yook :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.