Şimdi Ara

Smart Net den uzak durun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıldır abonesiydim.. kapatmak istiyorum yok form yok aranacaksınız.. Bağlarken aynı gün bağlanıyor ama.. Bunlar zaten helal kazansalardı buralara gelemezlerdi.. Terbiyesizler..

• quote:

Orijinalden alıntı: OYUNCU53

5 yıldır abonesiydim.. kapatmak istiyorum yok form yok aranacaksınız.. Bağlarken aynı gün bağlanıyor ama.. Bunlar zaten helal kazansalardı buralara gelemezlerdi.. Terbiyesizler..

ben kaaptıcam dediğimde faturalarınızı ödeyip tekrar arayın demişlerdei ödedım ay sonu kapatmıslardıı
  • Yani şu nedenden dolayı uzak durun diye referans vermişsiniz güya bize. Millette kapatma hastasıydı zaten 5 yıl boyunca iyi hizmet almışsınız belli ki şikayetiniz yok. Ama aranacaksınız olayı ne kadar doğru bilmiyorum. Şu andan itibaren hattımın kapatılmasını istiyorum. Bu günden itibaren işleyen süreç beni ilgilendirmez diye belirtin. D-Smart bayisine giderek durumu anlatın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Yani şu nedenden dolayı uzak durun diye referans vermişsiniz güya bize. Millette kapatma hastasıydı zaten 5 yıl boyunca iyi hizmet almışsınız belli ki şikayetiniz yok. Ama aranacaksınız olayı ne kadar doğru bilmiyorum. Şu andan itibaren hattımın kapatılmasını istiyorum. Bu günden itibaren işleyen süreç beni ilgilendirmez diye belirtin. D-Smart bayisine giderek durumu anlatın derim..

Firmadamı çalışıyorsun sen hocam.. Avukatımısın.. Ben burda yapılan yanlışları dile getiriyorum. işte biz bu zihniyetten dolayı bu hale geldik.. Nedende bu firmaları sebepsiz yere koruyan insanlar hep mevcut.. Sonuca bakalım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OYUNCU53

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Yani şu nedenden dolayı uzak durun diye referans vermişsiniz güya bize. Millette kapatma hastasıydı zaten 5 yıl boyunca iyi hizmet almışsınız belli ki şikayetiniz yok. Ama aranacaksınız olayı ne kadar doğru bilmiyorum. Şu andan itibaren hattımın kapatılmasını istiyorum. Bu günden itibaren işleyen süreç beni ilgilendirmez diye belirtin. D-Smart bayisine giderek durumu anlatın derim..

Firmadamı çalışıyorsun sen hocam.. Avukatımısın.. Ben burda yapılan yanlışları dile getiriyorum. işte biz bu zihniyetten dolayı bu hale geldik.. Nedende bu firmaları sebepsiz yere koruyan insanlar hep mevcut.. Sonuca bakalım hocam.

Hattı kapatmıyorlar diye referans olmaz. Hemen klasik, geleneksel laflara giriyorsunuz avukat mısın filan falan. Sizin yerinizde olsam, burada böyle yapacağıma gider uğraşırdım ne yapmak gerekiyor ise..

• Hocam bunlara güzel dille konusursanız bir cacık olmaz bunu babamdan bilirim.Babam bu tip işlerde sanki ttnete muhtacmıs gibi konusurdu bir kere net hızı düşürülmüş gene benim tepem attı babam konustu gene aynı ben gittim kapattırcaz superonline a gecicez dediğimde inanmazsınız 5 dakikada hız yükseltildi,hani bu tür işlerde baktınız nezakete olmuyor birazcık hırcınlaşmanız gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.