Şimdi Ara

Smart Spor Tenis maçlarını neden vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eurosport gittiğinden beri tenis maçı izleyemez olduk. En azından Smart Spor neden vermiyor maçları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Smart spor davis cup maclarini veriyor sadece. Yani ulkelerarasi olan maclari.
    12 , 13, 14 eylul tarihlerinde saat 14:00 da isvicre italya maclari var izleyebilirsiniz
  • Hotbird varsa supertennis hd var

• SvlyMmt S kullanıcısına yanıt
    Yok :( şifreli mi?

• Super hd paket kullanıyorum acik ben de

• SvlyMmt S kullanıcısına yanıt
    Spor pakette yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından atp world tourun yayın haklarını satın alsınlar ona bile razıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sports tv bazı atp turnuvaları veriyor ama grandslam izleyemiyoruz, dsmart eurosportla tekrar anlaşmalı çünkü yerini doldurabilecek direk bir kanal yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

sports tv bazı atp turnuvaları veriyor ama grandslam izleyemiyoruz, dsmart eurosportla tekrar anlaşmalı çünkü yerini doldurabilecek direk bir kanal yok

şubatta süper paket modül almıştım eurosport çok istediğim bi kanaldı belki gelir diye bekledm hala gelmedi. gelecek şubata kadar gelmezse yenilemicem aboneliği ilerde filbox alırım ona kesin gelir. böyle saçma sapan platform olmaz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 6 Ekim 2014; 17:50:39 >
  • Dsmarta bu konuyla ilgili mesaj attığım zaman geçiştiren bir cevap veridiler ilerki planlarımızda yer alabilir filan gibi yani yakın zamanda geri gelmicek sanırım.
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    En çok seyrettiğim de 1 tenis 2 şampiyonlar ligi. Eurosportun çıkması çok kötü. Ben abone oldum Eurosport gitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.