Şimdi Ara

Smart TV ile Twitch TV izlemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
32.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung smart TV (6340) de "bellek hatası-oturumu geri yükle" uyarısından dolayı twitch tv izlemek mümkün olmuyor.
    Samsung uygulamalarında "youtube" uygulaması var ve sorunsuz çalışıyor;ancak henüz "twitch tv" uygulaması yok. youtube üzerinden de twitch tv izlemek mümkün gözükmüyor?

Aranızda smart tv ile twitch tv izleyeniniz var mı? varsa nasıl izlemektedir. kolay gelsin...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Smart TV ile Twitch TV İzlemek

Günümüzde birçok kişi, oyunları ve yayıncıları takip etmenin heyecan verici yolunu sunan Twitch TV'yi televizyonlarında izlemek istiyor. Twitch'i Smart TV'nde izlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

Uygulamayı İndirme:

Twitch uygulamasını doğrudan Smart TV'nin uygulama mağazasından indirebilirsin. Samsung TV'ler için uygulama Samsung App Store'da yer alırken, diğer markalar kendi uygulama mağazalarında Twitch uygulamasını sunmaktadır.

Hesap Oluşturma:

Uygulamayı indirdikten sonra bir Twitch hesabı oluşturman veya mevcut hesabınla oturum açman gerekecek.

TV'ye Bağlama:

Hesabına giriş yaptıktan sonra, Twitch uygulamasını televizyona bağlamalısın. Bunun için uygulamanın ayarlar bölümüne git ve "TV'ye Bağlan" seçeneğini seç. Uygulama sana bir bağlantı kodu verecektir.

Kod Girişi:

Twitch web sitesini veya mobil uygulamasını kullanarak bağlantı kodunu gir. Kod doğru girildiğinde Twitch hesabın televizyonuna bağlanacaktır.

İzleme Keyfi:

Kod girişi tamamlandıktan sonra Twitch'i Smart TV'nde izleyebilirsin. Uygulamada istediğin kanalları arayabilir, oyunları izleyebilir ve yayıncılarla etkileşime geçebilirsin.

Sorun Giderme:

Twitch'i televizyonda açamıyorsan, aşağıdaki sorun giderme ipuçlarını deneyebilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et.
    • Twitch uygulamasını kapatıp yeniden aç.
    • Smart TV'ni yeniden başlat.
    • TV'nin üreticisiyle iletişime geç ve destek iste.

Smart TV'de Twitch TV izlemek, oyunları ve yayıncıları büyük ekranda takip etmenin harika bir yoludur. Yukarıdaki adımları izleyerek Twitch'in keyfini televizyonunda çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • github
    nikitakatchik/smarttv-twitch
    https://github.com/mkvd/smarttv-twitch

yukarıdaki sitede samsung smart tv ye twitch tv uygulamasının nasıl yükleneceği anlatılmış.

"Installation

On your TV, go to Menu->Smart Features->Samsung Account and type name "develop".

Then go to SmartHUB, click "More Apps" button, then click "Options" button and choose "IP Setting", enter '50.17.189.245' and finally choose "Start App Sync" option. TwitchTV app has to be installed now.

For models released before 2013 you might want to use these instructions instead: From the SmartHUB main screen, click the "Tools" button on the remote. Only from the "Tools" menu, navigate to "Settings", and from there to "Development". (You still have to be logged in as 'develop')
    "

samsung un kendi uygulaması değil ancak hayır sever bir vatandaş ihtiyacı oduğu için yapmış. İşe yarayıp yaramadığını denemedim ancak deneyen olurda sonucu bildirirse seviniriz...

• az evvel yönergeyi takip edip twitch tv uygulamasını smart hub üzerine yüklemeyi başardım. uygulamayı yüklemeden önce tv sizi bu adımdan sonra doğabilecek zararlardan ötürü sorumluluk kabul etmiyoruz diye uyarıyor, ancak endişe edecek bir durum olmadı, kurulum 5 sn içinde tamamlandı ve sorunsuz bir şekilde twitch tv uygulaması çalıştı. oldukça memnun edici bir uygulama; istediğiniz oyuna listeden hızlı bir şekilde ulaşabilşiyorsunuz, ancak internet hızım 8 mbit olmasından dolayı hd yayınları akıcı bir şekilde izleyemedim, sürekli takılmalar oldu, bir kaç gün içinde hızmı 16 mbite yükseltip tekrar deneyeceğim gelişmeleri buraya bildirirm, kolaygelsin..
  • Arkadaşlar merhaba.Öncelikle ben yönergeyi takip etmeye çalıştım ama ilk adimda cuvalladim.Menude smart features diye bir seçenek yok.Smart huba görebiliyorum fakat ordada more apps seçeneği yok bir turlu çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikail T.

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle ben yönergeyi takip etmeye çalıştım ama ilk adimda cuvalladim.Menude smart features diye bir seçenek yok.Smart huba görebiliyorum fakat ordada more apps seçeneği yok bir turlu çözemedim

Kardeşim önce "develop" adında şifresiz bir hesap açıyorsun. Daha sonra Samsung app tuşuna basıp uygulamaların olduğu ekrana geliyorsun. Daha sonra herhangi bir programın üzerine "enter" tuşuna uzun basarak özelliklerine giriyorsun, ondan sonra İp setting çıkıyor ona basıyorsun ve sitede verilen ip adresini buraya girdikten sonra enter e basıyorsun. Sonra tekrar uygulamalar ekranına gelip uygulamanın üzerine gelip uzun basıp senkron yapıyorsun ve sonunda twitch uygulamalar kısmına geliyor.

• Mikail T. kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeşim hala yapamadıysan videosunu çektim ben.

https://www.youtube.com/watch?v=UakfH4WB8DU
  • Lan olum uzun basiyom uygulama açılıyor direk en basindan yapamadım biri yardimci olabilir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    android tv box ve Ip Tv
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi sekilde yaptım ama unable to load stream hatasi aliyorum

• arkadaşlar 2016 smar tv var samsung kuramadım bir türlü yardımcı olurmusnuz ip girme yerini bulamadım usb den yüklenmiyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.