Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 10 sene Digiturk kullandıktan sonra D-Smart'a geçmeye akrar verdim ve digiturk aboneliğimi kapattım. Bu aşamada yeni bir tv almak istiyorum fakat D-smart'ı Reciver ile kullanmak gereksiz bir kablo karmaşası yaratacak evin içinde o yüzden CAM modül ile kulanmak daha cazip geliyor bana fakat hangi tv'ler ile kullanabileceğimi bilmiyorum. Özellikle Samsung Smart TV'lerin destekleyip desteklemediğini merak ediyorum ve kullanan arkadaşlar reciver ve cam modül arasında bir fark var mı CAM modül mü yoksa reciver ile mi daha rahat olur sizce ? Teşekkürler.
TV bölümünde araştırın bu meseleyi.
Panasonic plazma ile sorunsuz diyorlar kullananlar, LG LW serisi için de aynı yorumlar var. Samsungta da sorun olacağını sanmıyorum.
Ancak ben plazma öneririm, ya da en azından LG LED önermem diyeyim. Aslında LED külliyen önermem ama diğer led markaları ile deneyimim olmadığından %100 emin olmadan yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
normal recevir alın bence. Biss keylerle uğraşmazsınız.
lg lw 570s var dsmart modül le tv dahili alıcıdan izliyorum tek kumanda tv alıcı hepsi içinde
Hocam olay şu, eğer D-Smart CAM modülle receiver olmadan TV izlemek istiyorsanız, alacağınız televizyonun DVB-S tuneri olması gerekiyor.
Nedense Amerika yeniden keşfedilmiş gibi bir hisse kapıldım.