Şimdi Ara

Smartdisk 2.5 HDD 160 GB sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gidip, başlıkta belirttiğim belleği satın aldım Gold bilgisayardan. Fakat laptop bunu direk HDD olarak görmüyor Pc Clone EX adlı bir program kurdurtuyor ve sonra o şekilde bir şeyler yapabilirseniz ( ki fazla anlamam yapamadım) yapıyorsunuz. Benim istediğim sadece USB'yi takayım ve bu o şekilde Hdd biiçimnde açılsın bende ona dosya atayım. Bu mümkün müdür bu alette? nasıl yapılır? Olmazsa bunu Gold bilgisayar değiştirir mi?

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• bende aynı sıkıntıyı çekmiştim. Laptop dediğine göre muhtemelen vista var sende

-HDD disk i usb ye tak

-Masaüstü bilgisayarım a gel/sağ tık/Yönet/Depolama/Disk Yönetimi/

-En altta yaklaşık 150 GB HDD ini göreceksin / Sağ tık yap / HDD i başlat de

-Smartdisk HDD e işletim sisteminin (XP yada Vistanın) ve dosyaların yedeğini alabiliyoruz. Böyle birşeyi düşünüyorsan. FAT 32 formatında en fazla 32 GB (32000) lık bör bölüm oluşturman gerek. Kalan bölümleri NTFS dosya formatında yapabilirsin.

- Ben 31 GB (FAT 32) + 60 GB (NTFS) + 60GB (NTFS) YAPARAK hdd i 3 böldüm, Şuan sağlıklık olarak kullanabiliyorum. Ben de proğramından yapamadım senin gibi. Bölümleme ile ilgili aşağıdaki link i takip et yapamazsan msn imi kaydet yardımcı olmaya çalışayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_20828703/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.