Şimdi Ara

Smartwatch U8 İphone uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende İphone 5s (ios 7.1) var. Kendime smartwatch U8 akıllı saat aldım. Saat bluetoothla telefona bağlandı arama yapabiliyorum gelen aramalara cevap verebiliyorum fakat gelen mesajlar ve bildirimler saatte gözükmüyor yaptığım araştırmalara göre bunların gözükmesi için Bt Notifier denen bir uygulama yüklemem gerekiyormuş bu uygulama android markette var fakat bizim app store da yok malesef :( Bu uygulamanın yerine kullanabiliceğim bir uygulama var mı app store da veya başka bir çözüm yolu öneren var mı?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Bu konu hakkında bilgi sahibi olan yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben9999

Merhaba arkadaşlar;

Bende İphone 5s (ios 7.1) var. Kendime smartwatch U8 akıllı saat aldım. Saat bluetoothla telefona bağlandı arama yapabiliyorum gelen aramalara cevap verebiliyorum fakat gelen mesajlar ve bildirimler saatte gözükmüyor yaptığım araştırmalara göre bunların gözükmesi için Bt Notifier denen bir uygulama yüklemem gerekiyormuş bu uygulama android markette var fakat bizim app store da yok malesef :( Bu uygulamanın yerine kullanabiliceğim bir uygulama var mı app store da veya başka bir çözüm yolu öneren var mı?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kardeş, Mediatek Smartdevice programını denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Xiaomi Redmi Buds Active 4
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.