Şimdi Ara

Smeg veya Franke Fırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıktan da anlaşılacağı üzere Smeg marka fırın ile Franke' yi karşılaştırabilecek bir arkadaşımız mevcut mudur diye sormak istiyorum.

İkisini de Teşhir olarak garantli gerçekten çok uygun fiyatlara buldum.
    SMEG SC45MCNE , http://www.smeg-tr.com/OnlineKatalog/SMEG-OnlineKatalog_2011-2/ (katalog sayfa 24)

FRANKE fmw 400 ku c xs (http://www.franke.com/content/kitchensystems/mi/en/home/products/bymodelrange/ovens/kubus_46/fmw_400_ku_c_xs/131_0051_723_detail.html)

Ürünleri biraz incelediğimde "mikrodalga ve fırın combine " olarak satıyor olmalarına rağmen ikisinin de programlarını incelediğimde Fırın özelliği, yani alt yada üst pişirme bulunmamakta. Mikrodalga ve ızgaranın kombinasyonlu programları mevcut. Muhtemelen fırın özelliği de olmadığından kek vs gibi gerçektne fırına ihtiyaç duyduğum yerlerde bana yardımcı olamayacak sanırım. Sıcak hava pişirme özelliği var fakat bu fırın gibi olmaz herhalde.

Bu iki ürün ile ilgili bilgisi olan ve "fırın" özelliği konusundaki dezavantajlarını bilen varsa bilgilendirebilirse sevinirim.

Candogan62 arkadaşım bu konuda baya tecrübeli gibi umarım o da cevap verebilir.

• sanırım kimsenin franke tecrübesi yok.. :D
  • mikrodolga ve fırın içiçe olan modellerden kullanan birisi var mı? bir sıkıntı yaşanıyor mu?
  • merhaba,

ben evımde smeg urun kullanıyorum , mıkro +fırın ozellıgı yerden tasarruf saglıyor ve ayrıca benım evımde ayrıca bır fırında oldugunda mısafır geldıgınde cok rahat oluyor. dıger taraftan esımın soyledıgı kadarı ıle memnun oldugunu belırtıyor. dugmelerınde bulunan led ısık sayesınde gece karanlıgında mutfagın ısıgını yakamamıza gerek kalmıyor. sıze tavsıyem alacagınız yada almıs oldugunuz dıger urunlerle uyum saglamalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.