Şimdi Ara

SMF Plus Projesi + Destek Bekleniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun zamandır üzerinde çalıştığımız smf plus sonunda gerçekleşti. Şimdi sizlere smf plus'tan biraz bahsedelim.

Smf plus, smf scripti üzerinde yaptığım bir geliştirme çalışmaları sonucu ortaya çıkan, pekçok modifikasyona ve eklentiye sahip olup normal smf kurulumuyla süper bir foruma sahip olabilceğinizi size vaat eder.

Demo için;http://www.smfplus.cyberless.net

Smf plus içinde ki eklentilerden bahsedelim

*Tiny Portal

*Smf Shop

*Smf Arcade

*Smf Shop

*Board Viewers

*Seo 4 SMF

* KarmaUltimate

*Karma butonları

*Ankete oy verenler

*Pm Spy

*WYSIWYG Editör

*Flood mesajları birleştirme (Merge double posts)

*Ad Managment (Reklam Modu)

*Profile açık ve kapanır kutucuk

*Global Duyurular

*Teshe Turk

*Hide Tag

*Visual Warning

*Member Color Link

*Konuyu Cevaplayanlar

*Sanal Hayvan (0,1)

*WarchildBots

*SMF Blogger

*Yeni üyelere otomatik hoşgeldiniz konusu açma (Welcome topic)

*Moderatörleri kendi üye grubu renginde gösterme (Moderator Color)

*SSI Topic and Replies

*Üye kontrol paneli

*Arama Motoru ve Botlar

*Trim Url

*Kütüphane modu

*Wstats

* SMF Shoutbox

*ShowTopics

*Gelişmiş Top 10

*Aktiflik-Deneyim-Seviye-Kötü itibar

Bunlar şu an aklımda olan eklentileri. Tema yönünden de bazı eklemeler ve ayarlar yapılmıştır. (Teması, Çölateşi Multi TP'dir)

Aşağıdan dosyaları normal şekilde indirip forumunuzu hostunuza atın.

Daha sonra site.com/install.php ile normal smf kurarmış gibi smf plus'ı kurun.

*Hepsi bu kadar artık sizinde forumunuz smf plus

Önemli uyarı: Smf plus henüz beta'dır. Bu nedenle varolan forumları smf plus'a çevirmeye kalkmamanız rica olunur. Kurduktan sonra index.template.php'nizi açın ve orda arsiv.php diye arayın gelen yerde ki linki kendi forum dizininize göre düzenleyin (site.com/arsiv.php olcak)

Daha sonra çalışmalar sırasında bir aksilik yaşamamak için smf plusta üyelik alımını de-aktif etmiştik. Tekrardan aktif etmek için;

Admin Paneli/Üye olma/ Seçenekler

burada en üstte yeni üye alımını kapat seçeneğini hızlı kayıt ile değiştirin.

Smf plus'ta copyright'lar silmedikçe istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Smf Plus'ı indirmek için;

http://dosyam.net/?id=7x9sf1

Kullanıp deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberless -- 6 Ağustos 2007; 13:09:09 >

• ellerine sağlık kardeşim güzel çalışma olmuş. kendi çapında ufak bir forumum vardı biraralar smf ile yatar smf ile kalkardım.tema için rallyden izin aldın değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyber_zann -- 6 Ağustos 2007; 13:22:04 >
  • rally'nin en eski üyelerindenim teknodyumda bizzat bu konu var gidip bakabilirsin ancak lisans sorunu var elimde.

Maalesef smf plus'ı betalıktan çıkarmak için ve ona özel bir temayla yayınlamak için çalışmalara başlayamıyoruz.

Sebebi ise smf team 'dan uyarı almamız. smf lisansına aykırı diye ne geliştirmeye ne de yayınlamaya izin vermiyorlar.

Arkadaşlar sizlerden bu konuada destek bekliyorum elbette smf teama tek başıma söz geçiremem ama sizler bana destek olursanız bu projenin insanlar için gerekli olduğunu kabul ettiririz ve yeni sürümlerde çok daha farklı ve özellikli olarak rahat rahat yayınlayabiliriz smf plus projesini.

sizlerden isteğimwww.cyberless.net de ki ankete katılarak smf plus projesine destek vermeniz. Tabi bunun yanında yorumda da bulunursanız, bana iki kere destek vermiş olursunuz.

kesinlikle amacım reklam değil, zaten sitede üyelik alımı yok, google reklamı yok gittigidiyor reklamı yok.. reklam yaparak kazanabilceğim birşey yok öncelikle yönetici arkadaşların bunu düşünerek değerlendirmesini istiyorum.

Amacım, başladığımız yolun sonunu getirebilmek

ama bunu tek başıma yapamıyorum sizlerin yardımını istiyorum.

Teşekkür ederim yorum yapan ve destek olan herkese.

• Web tasarım bölümünde ya da ilgili diğer bölümlerde bu konu hakettiği değeri bulacaktır.
  • Verdim dostum
  • Her Zaman Yanındayım Abi Ama Siteye Giremiorum Kapandımı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.